דיעות קדומו בבגדים

danonit

New member
דיעות קדומו בבגדים ../images/Emo57.gif

שחור זה מרזה, ולם יודעים את זה (שימו
לחרוז) אבל יש לי עוד מלא "חוקים" בספר... מה איתכן? - נעליים שטוחות במידה גדולה זה מגושם ולא נשי. - צהוב
- חולצות צוארון - נראות יופי על אחרות אבל נורא ואיום עליי. - סט של גופיות וקרדיגן - נראה לי תמיד "פוריטני" כזה. - נעלי ספורט עם גרבי לא ספורט גובל בפסילות חיתון (=סנדלים וגרביים). ...

gmgy

New member
כחול כהה לא הולך עם שחור

מלאות צריכות ללבוש בגדים גדולים (בולשיט).

דפי26

New member
אני חושבת.....

כתום עם חום או חום עם תכלת זה זוועה גולף מגדיל את החזה גולף יפה רק לבעלות צוואר ארוך לבן משמין

שמופית

New member
אבל דפי, את צודקת......

גולף באמת מגדיל את החזה !!
ואגב, אני מאוד אוהבת את השילוב של חום ותכלת. לדעתי זה בין השילובים היותר יפים שאפשר לעשות עם הצבע החום...

דפי26

New member
אני לא אומרת שזה לא נכון...

זה כל מיני דברים שאמרו לי לאורך השנים. אגב עד לאופנה האינדיאנית של השנה שבה הולך הרבה תכלת וחום השילוב לא היה כ"כ נפוץ. בכול אופן אישית אני ממש לא אוהבת את השילוב הזה

rona25

New member
לא לובשים טייץ עם חולצה קצרה

(חוץ מהחדר כושר כמובן) שילוב של כתום וירוק יהרג ובל יעבור

shelycat

New member
עוד כמה לאוסף.........

חוקים נוספים: * במערכת הלבוש המלאה לא צריכים להיות יותר משלושה צבעים. * חום מבגר. * רק הכלה לובשת לבן בחתונה. * המארחים בחתונות ושמחות (הורים/חמים) לא צריכים ללבוש שחור כיון שזה צבע אבלות (ואצל היפנים או הסינים ,לא זוכרת מי מהם, לבן הוא צבע אבלות אז מה?)

שמופית

New member
רונה.... הגזר לא יאהב לשמוע את זה

אצלי זה ורוד וירוק
ויש עוד: בחורות נמוכות צריכות ללבוש בגדים בצבע אחד. מכנסים וחולצה בצבעים שונים מנמיכים... לבחורות עם פנים עגולות מתאימים מחשופי V...

דפי26

New member
לגי´נגי´ם לא יפה ורוד

אבל זה לא סתם:בחתונות באמת רק הכלה אמורה ללבוש לבן!!!!!!!!!!!!!!!!

מאי26

New member
ולמי שעוד לא הפנימה את הכלל

שלפיו רק הכלה יכולה ללבוש לבן בחתונה, דאגה עירית לינור להזכיר לה טוב טוב את העניין הזה בפרק מלפני שבוע של הסדרה "בנות בראון"
ותרומתי הצנועה לעניין הדעות הקדומות בלבוש: גברים שהולכים עם סנדלים ומכנסיים ארוכים זה גם גובל בפסלות חיתון (למרות שהתחתנתי עם מאותגר אופנתית שכזה, ואני אוהבת אותו בכל זאת...
) נעליים לבנות לגברים זה ערסי (אגב, אולי זו דעה קדומה אבל אני עדיין מחזיקה בה). ובטח יש עוד שאני לא זוכרת כרגע...

למעלה