דיעות רבותי ...דיעות

spooni

New member
דיעות רבותי ...דיעות

היי, נפגשנו בארץ ..נדלקנו ... היינו ביחד שבוע ..הוא טס ...המשכנו 3 חודשים בקשר טלפוני יומיומי מטורף ..שנינו חושבים שמאוהבים...טסתי אליו ..לשבוע ..חזרתי ..אני מאוהבת אבל הוא החליט שהוא לא מאוהב...המשכנו בקשר טלפוני יומיומי מטורף ..עוד חודשיים ...ואז הוא בא לארץ לביקור..היינו ביחד שבועיים ...היה מדהים. ועכשיו הוא טס שוב ..ניסינו להתנתק..לא הלך...המשכנו בקשר טלפוני ..עד אתמול ... ועכשיו התנתקתי שוב..לחודש... ... הוא 26 ..חי בחו"ל ..אני 36 ... הוא ..מעוניין להישאר בקשר כחברים טובים...כי התקשורת והיחיסם בנינו מדהימים...יש משיכה מינית. אני לא מנתקת קשרים בד"כ ...אז ..לא רואה את ה קשר לא מתקיים לחלוטין. איך שורדים את ההתנתקות ? ו...איך זה שגבר שאומר שהוא לא מאוהב .....ולא רוצה בזוגיות בפועל מתנהג אחרת ...גם כשהיה בחו"ל וגם כששהה בארץ היחסים היו כמו בזוגיות ?

אולי מבחינתו הוא לא מתנהג בסתירה

לדבריו המפורשים והישרים? כלומר, כך הוא נוהג עם ידידה ? ואת מעדיפה לפרש את התנהגותו כמבטאת משהו אחר , כי כך היית רוצה שיהיה, זו תכונה אנושית...

spooni

New member
לא טעות בפרשנות ..חד משמעי..

מכיוון ששוחחתי איתו על הדברים.

BlackUnicorn

New member
תראי.. קודם כל

אני אבחר לא להתייחס לשאלתך האחרונה - מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא קוראי מחשבות, יכולות להיות 1001 סיבות להתנהגות של אדם. כל אחד שונה, אי אפשר להגיד "אבל אני הייתי מתנהג אחרת". מספיק שדרך החשיבה שלו עקומה מעט כדי ליצור התנהגות שונה מהרגיל. באשר לעניין ההתנתקות - זה פשוט עניין של החלטה. להפעיל את ההיגיון, להבין שכל הסיפור הזה לא בריא לך, ולהתנתק. למחוק את הבן אדם מהפלאפון או לחלופין לשנות את השם שלו ל"לא לענות!" או משהו דומה. לזרוק כל מה שקשור אליו, ולהחליט חד משמעית שממשיכים הלאה. אין פתרונות קסם, זה חייב לבוא מרצון שלך מתוך היגיון בריא. בהצלחה
(אגב, לא נעים לי כל כך להעיר - אבל נראה כאילו מקש הנקודה נדפק אצלך במקלדת...)

BlackUnicorn

New member
של הנקודה... = " . "

זו הייתה הערה בגלל שאת משתמשת המון המון המון בנקודות (שימי לב להודעות שלך)

yuli c

New member
תראי...

אני מאמינה שבכדי לנהל מערכת יחסים שכל אחד נמצא במדינה אחרת משמע שהקשר מתבסס בעיקר על שיחות טלפון צריך שיהיה בסיס כלשהו למערכת יחסים, אם נניח הייתם ביחד תקופה ארוכה והוא היה תריך לנסוע לחו"ל לתקופה ארוכה הייתי הרבה יותר אופטימית, פה אין לכם בכלל בסיס הייתם יחד רק שבוע, בשביל להחליט שרוצים עם מישהו מערכת יחסים רצינית צריך להכיר אותו קודם, להיות איתו תקופה לראות אם הוא מתאים כבן זוג. וגם בעניין המונח "מאוהב" לדעתי הקשר שלכם לא מספיק מבוסס בשביל להשתמש בכלל במונח הזה, אתם לא מכירים לעומק בצורה כזאת שאפשר בכלל לדבר על זוגיות. בקיצור, לי נראה שהבחור מחבב אותך והיה לו טוב איתך בפעמים שנפגשתם אבל הוא פשוט ריאלי ולא רוצה להתחייב למערכת יחסים בתנאים שכאלה ועם מישהי שהוא בקושי מכיר.

תגובה

אם הוא רוצה זוגיות ואת רוצה כדאי שתהיו זוג. אם הוא לא מאוהב יתכן שהוא אוהב רומנטית, שזה רגש שונה והרבה יותר משמעותי. לולא אהב רומנטית היה רוצה רק ידידות. אם שניכם תרצו ידידות תהיו ידידים, גם טוב.

למעלה