דיפלומטת הנדסאי שווה שלוש שנים בקנדה?

xkostax

New member
דיפלומטת הנדסאי שווה שלוש שנים בקנדה?

פעם שאלו כאן על הנדסאי ומישהו ענה שהיא לא שווה שנתיים בקנדה אלא ששלוש כמו ADVANCED DIPLOMA אני מניח?

האם זה נכון?

אני כן יודע שלפי כמות השעות השבועית הנדסאים לומדים המון באיזור ה 30+ ואפילו בלימודי ערב הם לומדים 16-18 שעות בשבוע במשך שלושה שנים

האם בקנדה הולכים גם לפי השעות בתוכנית הלימודים?

תודה מראש.

andyandersen

New member
בארץ

בישראל יש לך בחינות חוץ של מה"ט + פרויקט גמר = הכל ביחד שנתיים וחצי... פרויקט עד ניתן להגיש עד 7 שנים.
בקנדה אינני יודע - מעניין לראות תגובות

מה אתה רוצה, לא הבנתי?

אתה מדבר על המרה של תעודת הנדסאי מישראל?
אתה מדבר על לימודים מקומיים?

נתחיל מהתחלה - מה אתה מנסה להשיג ו/או להבין?

xkostax

New member
כמה ניקוד אני יקבל על הלימודים של ההנדסאי

ושוב פעם מישהו ציין בעבר בפורום (בן אדם שעונה תמיד לשאלות של אנשים) שדיפלומטת הנדסאי מהארץ נחשבת כשלוש שנות לימודים בקנדה.

אני רוצה לדעת האם זה נכון?

מי אמר את זה?

אם זה רן פורסט (שר"י) - אל תאמין לאף מילה שלו. הוא היה פה פעם וכבר לא רואים אותו. נראה לי חסמו אותו.

לשאלתך - כרגע המסלול מוקפא ואין לדעת מה יהיו הקריטריונים כשהכל יפשיר ועל מה יקבלו נקודות וכמה.

אם אתה שואל מה היה עד היום - אז כן, שתי שנות לימוד כמקובל להנדסאי היו מקבלות אותו ניקוד כמו תואר של שלוש שנים. זו אותה מדרגה. זה לא שהשנתיים של הנדסאי נחשבות כמו שלוש שנות לימודים בקנדה, זה פשוט אותו ניקוד.

אבל לכל זה אין משמעות עכשיו.

xkostax

New member
מי שאמר את זה היה "מהמושב לטורונטו" אם אני לא

טועה.

אמרת שאין לזה משמעות כי הכל מוקפא כרגע?

אני שאלתי את זה לידע כללי אני רק מתחיל ללמוד את ההנדסאי פשוט רציתי בכללי לדעת אם באמת האימרה הזאת הייתה הגיונית כי הלימודים עצמם הולכים רק שנתיים.

אה, עכשיו מתחיל ללמוד...

כלומר עד הסוף והפרוייקט והכל זה עניין של שלוש שנים... אלוהים גדול מה יקרה עד אז.

בהצלחה.

demon80

New member
אין דבר כזה הנדסאי בקנדה

יש טכנאי - לימוד 1-2 שנים
ויש טכנולוג'יסט שזה 3 שנים .
לפי דעתי ההנדסאי הישראלי תואם את הטכנאי הקנדי +-

למעלה