דיפ שינואנו

דיפ שינואנו

מה הכי מסקרן או מעניין אותך בדרך הלוחמים (כפי שאתה מפרש לעצמך ביטוי זה כמובן)?

את יכולה לקרוא לי שינואנו.

סתם, סתם... את וכל מי שרוצה יכול לקרוא לי שי. אם תקראו לי דיפ שינואנו זה ישמע לי מצחיק ואני כנראה אגחך תו"כ תגובה, אבל אתם יכולים. לבחירתכם. הכי? לא יודע. קצת מסקרן אותי כרגע ההבדל בין יצירת מציאות לבין הסתנכרנות עם המציאות. אני מתכוון, שאני יודע (ונתווכח על זה בהזדמנות אם תרצו) שאני שולט בחיים שלי. אם משהו קורה אז אני עשיתי אותו, וגם להיפך - אני עושה את מה שקורה לי (וחותר בנחישות לשליטה מלאה בכלי זה). אבל תהיתי לי - כמה מזה הוא תוצאה ישירה של הפעולות שלי וכמה מזה הוא פשוט הסתנכרנות שלי לזרימת החיים (הפורס?) במובן של: מישהו בוחר לעשות פעולה מסויימת ואני מרגיש אותה ופשוט מצטרף/פוגש אותה. והדגמה, כדי להבהיר קצת: אם שמתי הודעה בפורום מסויים, ואני מחכה לתגובה ממישהו וזה חשוב לי. אני יודע שאני יכול ליצור מציאות בה הוא עונה לי או שאני מתקדם בנושא ההודעה בכל דרך דומה. אבל יש פה גם את החלק שלו. את הבחירה שלו מתי לענות לשרשור. עכשיו, נגיד ועשיתי כל מיני טכניקות, פעולות וקסמים כמו שאני אוהב ויצרתי את המציאות בעקבותיה האיש ניגש ועונה לאותה הודעה. האם יצרתי את המציאות או שהאיש פשוט החליט מרצונו החופשי לענות ואני הרגשתי והתחברתי ערב לפני במקרה ופגשתי את התוצאה שרציתי. מעניין אותי לראות עד כמה אני שולט באמת באותה מציאות. כמה השפעה יש לי על בחירות של אחרים. אני יכול לראות חלקים שיש לי השפעה עליהם, ומעניין אותי לראות וללמוד על אחרים. זה מה שמעניין אותי כרגע.

imdark

New member
דרך אגב

מה המשמעות של השם שלך? ונקודה נוספת אני מאמין שאתה לא יוצר את המציעות אלא את נקודת המבט על המציאות כלומר בתור שמאן (או לפחות הייתי שמאן אכשיו כבר לא אסקטי בפעולה שמאנית הרבה זמן) אני מאמין שהמציאות שאתה רואה מורכבת מהרבה מימדים אחד מהם הוא המסתקל אבל גם המסתקל מורכב מהמציאות אצמה לפי כך גם חלק מסוים מההחלטות שלך באו מהרקע שלך כלומר מהמציאות שסביבך הגורם היחיד בתוכך שלא מורכב ממה שסביבך הוא הכאוס ולכן וכנית יש לך אפשרות לשלוט על כל המציאות סביבך אבל המציאות אצמה עוצרת אותך המוך ההגיוני שלך עוצר אותך מלהיתנתק לגמרי

אני יודע רק חלקית

(זה חלק משיר ביפנית) לגבי כל השאר - אוקיי. לא בטוח שהבנתי. אני מתכוון ליצירת מציאות כפשוטו - אני רוצה שמשהו יקרה והוא קורה. מאיפה מגיעים הרצונות, והאם הם חלק מהמציאות עצמה, זה כבר שאלה אחרת (והתשובה שלך נשמעת לי סבבה, אבל היא מורכבת מהמון מילים וקישורים שאני לא בטוח שמבין, אז אולי אני מסכים איתה ואולי לא. לא יודע). אם אותו בנאדם (בדוגמה המקורית) ענה לי לשרשור אז הוא ענה לי לשרשור. זה לא קשור לאיך אני אסתכל על זה (ברמות מסוימות).

למעלה