דיצה צחור שלום! האם דיצה צחור היא מאבחנת של אוטיזם? איך קובעים אליה תור? תודה.
S shohamye New member 8/12/03 #1 דיצה צחור שלום! האם דיצה צחור היא מאבחנת של אוטיזם? איך קובעים אליה תור? תודה.
ח חנניה1 New member 8/12/03 #2 כן. בבקשה הפרטים... מרפאת נוירולוגיה-ילדים, ביה"ח אסף הרופא, 08-9206291 מנהלת: ד"ר דיצה צחור, רופאת ילדים נוירו-התפתחותית
כן. בבקשה הפרטים... מרפאת נוירולוגיה-ילדים, ביה"ח אסף הרופא, 08-9206291 מנהלת: ד"ר דיצה צחור, רופאת ילדים נוירו-התפתחותית
S shohamye1 New member 9/12/03 #3 דר' דיצה צחור תודה על התשובה, האם יש בה משהו מיוחד, או שהיא כמו כל רופאה התפתחותית ונוירולוגית ילדים?
דר' דיצה צחור תודה על התשובה, האם יש בה משהו מיוחד, או שהיא כמו כל רופאה התפתחותית ונוירולוגית ילדים?
ר רונית ולגרין New member 9/12/03 #4 אבחון דר דיצה צחור הינה נוירולוגית ככל הנוירולוגים. הספציפיות הינה הההכרות והניסיון עם אוכלוסיית ה-PDD שכידוע לא כל נוירולוג או פסיכיאטר עוסק בתחום. מעבר לזה דר צחור עוסקת הרבה בתחום הגישה ההתנהגותית-ABA.
אבחון דר דיצה צחור הינה נוירולוגית ככל הנוירולוגים. הספציפיות הינה הההכרות והניסיון עם אוכלוסיית ה-PDD שכידוע לא כל נוירולוג או פסיכיאטר עוסק בתחום. מעבר לזה דר צחור עוסקת הרבה בתחום הגישה ההתנהגותית-ABA.