דיקור בתקופת טיפולי פוריות

עדי1968

New member
דיקור בתקופת טיפולי פוריות

שלום רב לנמצאים/ות רציתי לשאול האם זה בסדר/נכון לקבל טיפול בדיקור ביום שלפני החזרת עוברים או יום אחרי בשבוע שעבר התחלתי טיפול בדיקור על מנת לעזור בתהליך הקליטה והכניסה להריון, עשיתי טיפול אחד ושבוע הבא אני אמורה לעשות את השני. כנראה ואצטרך לעבור החזרת עוברים בתחילת השבוע (אמור היה להיות בערך בעוד שבוע) ורציתי לדעת מה מומלץ לגבי עיתוי הטיפול. אני יודעת שאלו שאלות למטפלת (בקופת חולים) אך משום מה אלו לא עלו בטיפול. כמובן שאשאל אותה ביום א אבל זה מטריד אותי וחשבתי שאולי מישהי/ו יודעת מנסיון. תודה רבה ושבת שלום

haimhen

New member
יעילות הטיפול עולה כשהוא קרוב יותר להחזרה

עדי שלום נעשו בנושא זה מספר מחקרים שהראו שטיפול הדיקור יעיל יותר כשהוא קרוב למועד החזרת העוברים.. במחקר מסוים אפילו דיקרו 25 דק' לפני ו 25 דק' אחרי.. ראי בקישור המצורף לכן, התשובה לשאלתך היא כן - רצוי להיפגש לפני ואחרי ההחזרה

בהצלחה עדי!!

אני מסכים עם קודמיי הנבונים,אכן המחקרים העדכניים בנושא מדברים על יעילות רבה ואפקטיבית לדיקור כשהוא מבוצע לפני החזרת עוברים ולאחר החזרה

רפואה סינית והחזרת עוברים

היי, כמו שכתב חיים- זה אכן תזמון טוב, ולדעתי גם היה איזה מחקר על הנושא שהוכיח את יעילות הדיקור..... אנסה לחפש, ואם אמצא אשלח לך קישור. טוב שאת שואלת, זה חשוב ונכון. המון בהצלחה, יעל

למעלה