דיקור ופריון

דיקור ופריון

שלום
. אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כ- 6 חודשים, ללא הצלחה. כרגע, הסיבה לא ידועה. שמעתי טובות על טיפולי דיקור / רפלקסולוגיה ורציתי לדעת האם יש טעם לפנות למטפל לפני שידועה הבעיה או שכדאי להתחיל אבחון ברפואה המערבית ועם התוצאות להגיע למטפל. תודה מראש.

RanLoel

New member
דיקור ופריון

שלום סמויה, ההגדרה המערבית לאי פריון כוללת שנה רצופה של קיום יחסי מין מלאים ללא התעברות. זאת אומרת שלפי ההגדרות היבשות המקרה שלך אינו מוגדר כאי פריון ועדיין מוקדם להתחיל באבחנה המערבית. הטיפול בדיקור יכול לתרום הרבה רק במידה ולא קיימים חסימה מכנית, פגמים בחלל הרחם או מחלות שונות של רירית הרחם. מפתיע לגלות שאחוז לא מבוטל ממקרי האי פריון קשורים דווקא למצבים רגשיים, מצבי תשישות או מצבים רבים אחרים אותם הרפואה המערבית איננה יודעת לאבחן. המלצתי היא קודם כל לנשום עמוק ולהקשיב לעצמך. למחשבות על אי פריון ולחיפוש אחר טיפולים מסוגים שונים יש נטייה להעצים את הלחץ. נסו לנטרל את הלחץ הזה, תהנו מהנסיונות וקחו את הזמן, המשיכו לנסות. במידה ואת חושבת שטיפול מסויים יכול להועיל. נסי אותו. להזיק הוא לא יזיק. הרבה הצלחה רן

miriamr

New member
פריון

שלום הסמויה, מצטרפת למה שרן כתב לך. אם אין רקע מקדים שיכול לרמוז על הקושי להיכנס להריון בהחלט מומלץ לנשום עמוק ולהירגע. לפעמים זה לוקח זמן. גם אני חושבת שחיפוש אחר הטיפולים השונים יכול להכניס לסטרס שלא נחוץ במקרה כזה. אם יש תחושה של חשש, חרדה, דכדוך, אכזבה שמשתלטים לעתים אפשר לפנות לכיוון של פרחי באך שעובדים נפלא במצבים כאלה ויכולים להכין את הקרקע לקראת ההתעברות. אם יש חשש מוצדק לקושי להכנס להריון אפשר ללכת בכיוון של רפואה סינית. בכל מקרה הייתי מאוד ממליצה להירשם ליוגה נשית (פריון) שמשלבת בתוכה גם אלמנטים של פוקוס והרגעה וגם עבודה על מערכת הרבייה - חיזוק ואיזון. ממליצה מאוד מניסיון אישי! המון בהצלחה רייך מרים מטפלת ברפואה סינית עתיקה לילדים ולמבוגרים

omarman

New member
הי סמויה

בניגוד לחברי כאן, אני לא ממהר לומר לך להמתין, כי בעיקר חסרים לי פרטים: בת כמה את? האם כבר ילדת בעבר בהצלחה? האם נכנסת להריון בעבר? במקרים של גיל מבוגר (לכיוון 36 ויותר) לא הייתי ממתין ולו יום- אחד נוסף. הייתי במקומך ניגש לטיפולי רפואה סינית ובמקביל לטיפולים מערביים. בהצלחה בכל מקרה!

היי אלכס,

תודה על תשובתך. אכן, שכחתי לציין את גילי, שהוא הגורם המכריע לכך שהחלטתי לפנות לטיפול אחרי חצי שנת נסיונות. אני בת 34 וטרם ילדתי. לפני כ- 12 שנה נכנסתי להריון שהסתיים בהפלה מתוכננת. מאז שכתבתי את ההודעה הראשונה, התחלתי בהליך בירור עם רופא הנשים ובינתיים, הבדיקות שלי תקינות (אבל של הבעל קצת פחות
. אגב, אפשר לשפר "תפקודי" זרע בדיקור?). במקביל התחלתי גם טיפול בדיקור, שגם אם לא ישנה כלום מבחינת פוריות, עשה לי מאוד טוב, גופנית ונפשית. שוב תודה על תשובתך.

למעלה