דיקור לשם הורדת FSH? גלולות?

דורה 35

New member
דיקור לשם הורדת FSH? גלולות?

היי , התחלתי הליך לקראת הריון לפני כ - 7 חודשים. משנמצא כיה FSH 18.9 חיפשתי מענה שיסייע ומצאתי כי דיקור בשילוב עם צמחי מרפא יכולים לסייע ולאפשר הריון על אף FSH גבוה. לצערי בפרוטוקול החדש נתבקשתי ליטול גלולות במשך 21 יום ולאחר מכן להתחיל בסדרת זריקות. אני מטופלת בצמחי מרפא ודיקור מזה חודשים. עלויות לא פשוטות שאלה: האם דיקור במהלך נטילת הגלולות הכרחי לתהליך? האם יש לו השפעה על אף הדיכוי ההורמונלי? מה מטתו של הדיקור בשלב הזה? המשך יום מקסים דורית

FSH גבוה

הי דורית, חסרים הרבה פרטים על מנת להבין את הבעיה ואת הטיפול אותו את מקבלת... האם האסטרוגן נמוך (מה שיכול לסביר FSH גבוה) או נורמלי? מה הם הגלולות ועל איזה סוג של זריקות מדובר? לגבי הדיקור במקביל לטיפול הקונבנציונלי, ישנן מספר גישות אבל קשה לענות כל זמן שלא ברורה התמונה. ספקי עוד פרטים לגבי תכלית הטיפול הקונבנציונלי ויהיה קל יותר לענות. אבי.

shahaful

New member
הורדת FSH

שלום לך FSH גבוה מעיד על כך כי יש פעילות שחלתית נמוכה, כלומר יש קושי בייצור זקיקים וביצירת ביוץ, וכמובן בשל כ חוסר פוריות. הסיבות לכך שונות,אך בדר"כ על רקע גיל מבוגר(("התמעטות " התמציות) או על רקע מתח רב בחיים. הורדת ה FSH היא חיונית להצלחת טיפולי הפוריות וכניסה להריון. כפי שאבי אמר, חסרים פרטים והראשון שבהם הוא מה גילך? כמו כן, האם נכנסת בעבר להריון ובצורה טבעית או אחרת, וכמובן כיצד מתנהל אורח חייך . מטרת הדיקור אני מתאר לעצמי, בהתאם לאבחנה, הורדת מתח או תמיכה ב"תמציות" אשר התמעטו. דיקור בזמן טיפוים הורמונלים מקובלים ביותר לתמיכה בתהליך ולהעלאת סיכויי ההצלחה. יש הצלחה רבה לטיפלי דיקור וצמחים בהורדת FSH, דבר שמגדיל את הסיכויים לכניסה להריון. בהצלחה שחף ואליס

RanLoel

New member
דיקור ופוריות

שלום דורה, אני מצטרף לדיעה של החברים פה. חסרים פרטים בסיסיים כמו גילך לדוגמא, וחסרה האבחנה הסינית אותה יוכל לקבוע רק מטפל מנוסה. באופן כללי, רמה גבוהה של FSH כמו שציין שחף, מעידה על פעילות שחלתית נמוכה. הפרשת FSH בעודף היא בעצם תגובתו הטבעית של הגוף שמטרתה להסדיר את פעילות השחלות. לדיקור אותה מטרה, גם בדיקור אנו מנסים להסדיר את פעילות השחלות. ההבדל הוא שהדיקור משתמש בשפה שונה ובעולם מושגים שונה. האבחנה הסינית תקבע את הסיבה "הסינית" למצבך. קור במערכת הרבייה, חוסר תנועה שאינו מאפשר את הליך הביוץ, חוסר אספקה של דם למקום שמקורו במתח המכווץ את כלי הדם או התשה של אותן "תמציות" המהוות את חומר הגלם לחיים חדשים. שילוב של דיקור וצמחי מרפא בהליך המערבי משפר משמעותית את הסיכוי להרות. הרבה הצלחה, רן

ובנוסף למה שכבר נאמר

היי דורית, מחזקת את כל מה שנאמר מעליי, וגם אציין שקיימים פרוטוקולים מאוד ספציפים לשילוב של דיקור וצמחי המרפא במהלך טיפולי פוריות. אני שומעת על תוצאות טובות מכמה מטפלים ואני ממליצה לשלב בין הטיפולים. אחד היתרונות של הרפאוה הסינית- יש אפשרות לעזור ולמתן קצת את תופעות הלוואי של ההורמונים על גוף האישה. חשוב ביותר. בהצלחה, יעל

למעלה