דיקור סיני ובעייה נפשית

shoshi181

New member
דיקור סיני ובעייה נפשית

שלום לכולם! אני חדשה כאן בפורום.אני בחורה בת 23 שעברתי דברים לא פשוטים בחיים אימי ז"ל חלתה כשהייתי ילדה ובמשך כל השנים עד שהיא ניפטרה לפני שנתיים סחבתי את זה איתי.בכל אופן מה שאני רוצה להגיד זה שאני סובלת מבעייה נפשית שמתבאת במחשבות שנורא מציקות ואני מרגישה איך הנפש שלי גמורה פשוט איך אין לה כח (לא פיסי)אני ממש סובלת .חשוב לציין שכבר פעמיים הייתי מאושפזת ואני על תרופות פסיכיאטריות מה שלא ממש עוזר לי.השאלה שלי פה האם יש מישהו שסבל נפשית ממשהו והדיקור הסיני עזר לו?? ועוד דבר,ראיתי שיש מדקר סיני בשם ד"ר לו צאנג לפי האתר שלו מאד מרשים אבל הייתי רוצה לדעת יותר ולא להסתמך רק על האתר כי כבר"נפלתי" בידי כמה שרלטנים שגנבו את כספי.אז רציתי לדעת האם מישהו שמע עליו ויכול באמת להמליץ לי עליו???!

ינוקא1

New member
היי.

אני מציע לך לפנות למטפלים רב תחומיים - כאלו שמשלבים מספר שיטות ביחד , וכאלו שגם יקדישו זמן לשיחה איתך. מהנסיון שלי , ניתן להשפיע על דברים נפשיים בדרך טובה באמצעות שילובים : דיקור + מגע + שיחה +הילינג וכו'. ממה שהתרשמתי בעבר , דיקור לבדו בבעיות נפשיות נותן תוצאות איטיות יחסית (ויש לאיטיות גם יתרונות . . . תוצאות מהירות מידי יכולות לגרום למצבי רוח משתנים וחוסר איזון). לגבי ד"ר לו - למיטב ידיעתי הוא מטפל מעולה , ואם היתה לך בעיה אורטופדית הייתי ממליץ בחום. בבעיה מסוג זה הייתי ממליץ לך ללכת דווקא לישראלים. בהצלחה רבה.

שילוב

היי שושי, את מתארת מצב מורכב ולא פשוט כלל, ולדעתי הצנועה, כדאי לבדוק את השילוב שבין טיפול פסיכולוגי לרפואה סינית- דיקור וצמחים. בנוסף, הייתי חושבת- אולי עכשיו, אולי בשלב מאוחר יותר- לשלב איזו שהיא פעילות שאת אוהבת- בין אם משהו מתחום האומנות, בין אם משהו מעולם הספורט. משהו שיתן לך מקום לביטוי ולפורקן פנימי. לא היתי מוותרת על פסיכולוגיה, פסיכולוג טוב ידע לעזור לך בעזרת דיבור, שבראי הרפואה הסינית משוייך ללב ואין כמו היכולת לתמלל את הפחדים הגדולים שלנו, את הסודות הכמוסים שלנו ובכלל- את תרחישי ליבנו, כדי להגיע לתובנות ולהחלמה. במקביל, דיקור אצל מטפל טוב יכול לתמוך במהלך הטיפול הפסיכולוגי, יכול גם לעזור עם תופעות הלוואי של תרופות פסיכיאטריות במידה ויוחלט שזה כיוון שיכול לעזור לך, וגם צמחים יכולים מאוד לעזור. אם תרצי, פני אליי במסר ואפנה אותך לפסיכולוג מעולה ומטפל מצוין ברפואה סינית שאני מקווה שיוכלו לעזור לך. בהצלחה, יעל

למעלה