דיקור סיני ויעילותו

ronenrii20

New member
דיקור סיני ויעילותו

שלום רב עשיתי כ מס' טיפולים לגבי דלקת עפעפיים עוד מעט 4 המטפל טען שאחרי 6 טיפולים נעשה הערכת מצב העניין שלכרגע אין שינוי של מלימטר,כולל הקטע התזונתי[שום הקלה,או שינוי
אם כך מה ניתן לעשות,האם זה אומר שדיקור סיני אינו מתאים לכל בעיה במיוחד דלקת עפעפיים? יש פה מטפל שיכול לספר,או ליצור עימי קשר על הצלחה בדלקת עפעפיים? בתודה יום קסום

שלום רונן

אם אני מבינה נכון, אתם נמצאים בדיוק לקראת אמצע התהליך. הייתי ממליצה לך להתמיד ולראות את השיפור בהמשך. יש גורמים רבים שיכולים ליצור דלקת בעפעפיים (מבחינת הרפואה הסינית), וחלקם מצריכים טיפול ארוך מאחרים. נשמע שיש לך מטפל ישר, שלא מתכוון לגרור אותך על פני סדרות של טיפולים. לשאלתך השניה, האם יש מטפל שיכול לספר על הצלחה בטיפול בבעיה זו, עליך להבין שהרפואה הסינית מתייחסת מעט אחרת מרפואה מערבית. דלקת עפעפיים היא בסה"כ סימפטום, איתות של הגוף שמשהו לא בסדר. אנחנו (בעזרת התשאול המקיף שנעשה במפגש הראשון), מנסים להבין מה הסימפטום הזה אומר. לתרגם את האיתות למונחים בשפה "שלנו". כך שגם אם למטפל שלך אין שום נסיון בטיפול בדלקת מהסוג ממנו אתה סובל, זה לא אומר שהוא לא יצליח לעזור לך. רק בריאות ושבוע טוב, מירב

ינוקא1

New member
רונן , הפעם אני

לא מדבר כמטפל ברפואה סינית , אלא כבן אדם שעוקב קצת אחרי ההתנהלות שאתה מציג כאן. לפעמים הגוף צועק "די , תפסיק עם זה !" דרך כל מיני דברים - דלקת עפעפיים , למשל. ועד שאתה לא תחליט שאתה הולך לבצע שינוי אמיתי בחייך , לא משנה כמה טיפולי דיקור ואנילאיודע מה יעשו לך , כלום לא יקרה. כשאני רואה את מספר ההודעות שאתה כותב כאן בפורומים , ואיך שלפני יומיים אתה מציע איזשהו "ברטר עסקי" , והיום אתה בלחץ ש"הטיפול לא עוזר" , אני מרגיש שהבעיה שלך היא ממש לא העפעפיים. אם לקרוא לילד בשמו , אז הבעיה האמיתית שלך היא לחץ וחרדות. ומי שיוצר את זה - זה אתה. ומי שיכול לרפא את זה , זה גם כן אתה. תנסה להסתכל "מבחוץ" איך החיים שלך נראים. מה אתה צריך לשפר כדי להוריד את מפלס הלחץ המתח והחרדה. תפסיק לעשות דברים שאינם תורמים לך ולבריאותך , ותתחיל לעשות דברים שכן יתרמו לך ולבריאותך הנפשית. תעבוד עם נשימות , תשב במיטה ופשוט תנשום ותנשום , תדמיין איך שאתה משחרר החוצה לחצים , ושאתה מרגיע את הגוף שלך. תהיה קצת פחות מול המחשב. די עם האובססיות הללו , תתחיל להשתחרר. דיקור סיני זה לא הבעיה שלך וגם לא העפעפיים. הגוף שלך פשוט "צועק" לך שאתה משגע אותו. שבוע טוב.

למעלה