דיקור סיני ונשירת שיער? דחוף !

דיקור סיני ונשירת שיער? דחוף !

שלום, אני בת 17 ובשנה האחרונה התחלתי לסבול מנשירת שיער נוראית. השיער שלי היה עבה, מלא וצפוף- יפה בצורה מדהימה ! כיום הוא דליל, שביר והכי גרוע- עם קרחות על הקרקפת. יצא לי להיתקל באתר של מור אפריאט (בקישורים) ואף דיברתי איתה ועם מטופלות שלה בפלאפון, שהם טוענות שניתן לעצור את הנשירה ואף לגרום לצמיחה מחודשת של השיער. אני כל כך נואשת שאני אנסה כל דבר אפשרי, אבל אני שואלת.. האם יכול להיות דבר כזה?? http://mirimor.com/439/נשירת-שיער-יומן-החלמה-יעל/

ינוקא1

New member
היי.

בהחלט אפשר לשפר את מצב השיער בעזרת רפואה סינית. כמו כן , נשירת שיער ברפואה סינית קשורה פעמים רבות עם חסר דם , חשוב לראות איך התזונה שלך , חשוב גם לראות האם המחזור ארוך מידי ועוד דברים שמשפיעים על איכות וכמות הדם בגוף. אז אפשר לשפר את המצב , חשוב לשתף פעולה עם המטפל או המטפלת כדי להגיע לתוצאות טובות. בהצלחה.

נשירת שיער ורפואה סינית

היי בייבי בו בו 1, ישנה אפשרות לעזור במקרים של נשירת שיער. חשוב מאוד לעשות אבחנה ולהתמיד בטיפול, שכן יש הרבה מאוד דברים הקשורים למצב, וחשוב לשלב בטיפול תזונה. האם אפשר לעזור- אני מעריכה שכן, אבל עד כמה אני לא יודעת, זה משהו שרק מטפל שעושה לך אבחנה יוכל לומר. האם קרה משהו לפני שנה, כשהתחילה הנשירה? בהצלחה, יעל

לא שידוע לי

הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא שהייתי בי"א, תקופה לחוצה ומטריפה ביותר של מבחנים ושהייתי מאוד לחוצה מהם.. הקטע שעכשיו אני בי"ב ואני לא בלחץ בכלל, הנשירה ממשיכה.

tomifu

New member
היייי

הייי בייבי בובו1 נשירת שיער יכולה להיות מגורמים רבים ומגוונים.. נשירת שיער נחשבת בד"כ לסימן אחד אשר בשילוב עם סימנים אחרים ניתן לקבוע מה הגורם לו.. לדוגמא, נשירת שיער + לחץ + טעם מר בפה - גורם 1 נשירת שיער + כאבי גב תחתון + תחושת חום בגוף - גורם 2 וכו' וכו' וכו' ראשית אני ממליץ לא להלחץ מהעניין שכן נשירת שיער יכולה להתרחש משינויים הורמונליים אשר קורים בלאו הכי הגיל ההתבגרות.. בנוסף, יתכן אפילו שכיוון שאנו נכנסים לתקופה חמה יותר (אביב וקיץ) הגוף ברמה מסויימת משנה את דפוסי הפעילות ומכין את עצמו אליה... כל אלו הן השערות, חלקן הגיוניות יותר ופחות וע"מ לקבוע ממה את סובלת וכיצד לטפל בך אני ממליץ לך לגשת למטפל מוסמך אשר יבצע אבחנה ויקבע את תוכנית הטיפולים המתאימה לך ביותר. בנוסף, אני ממליץ כמו תמיד לגשת לרופא המשפחה ולברר איתו גם האם יש בכלל ממה להלחץ והאם הוא ממליץ על בדיקות או אפשרויות טיפול מצידו שלו. נשמח לענות לך לכל שאלותייך ולהכווין אותך במידה ואת מעוניינת בעזרה נוספת אבל ממליץ בחום לא להכנס ללחץ לפני שאת אכן יודעת שיש בעיה וגם אם יש, לבחון בצורה רגועה כיצד לטפל בה פשוט כיוון שלחץ הוא גורם שבאופן כללי לא תורם למצב ויכול להחריף אפילו נשירה אם היא על רקע נפשי מסויים. בהצלחה תום

היי תום !

אני לא חושבת שזה קשור לעונות הקיץ והאביב, שכן הנשירה ממשיכה ועברתי קיץ וחורף..... חשוב לציין שהפנייה שלי פה אליכם היא אחרי שעברתי המון רופאים [!!] רופא משפחה, ששלח אותי לעשות בדיקות דם והכל תקין , רופאת עור פשוט אישה מגעילה שהסתכלה עליי צחקה ושלחה אותי הבייתה ואמרה לי ללכת להתעסק בעניינים יותר חשובים ( זה היה בתחילת הנשירה, כשהשיער היה עוד יחסית מלא, מה שאחרי כמה זמן פשוט נשר והתחילו קרחות.... והיא לא הסכימה לטפל בזה פשוט.) אין לי כבר אמונה ברופאים האלה כי אף אחד לא לוקח אותי ברצינות, אני חייבת לקחת את עצמי ביידים ולהציל את מה שלפחות נשאר.. וזה מחריף מיום ליום . מישהו יכול להמליץ לי על מטפלים טובים ? ותודה רבה על ההיענות המהירה!

tomifu

New member
הייי

הייי אני מבין את האכזבה מהרופאים למרות שלא כולם כאלה...בהחלט יתכן ולא נמצא כלום בבדיקות דם מערביות ובהחלט יתכן שיימצא משהו בתשאול הסיני... לכן המלצתי לך היא אכן לפנות למטפל שיומלץ לך כאן (מהיכן את בארץ) ולבצע תהליך של אבחנה ע"מ שיהיה אפשר לבנות לך תוכנית טיפולים. אני משער ששימוש בדיקור וצמחי מרפא יכול לשפר את המצב אך שוב חשוב לבצע קודם כל אבחנה ע"מ לקבל מושג מה הבעיה בראייה הסינית אבדוק לגבי מטפלים תום

eashushan

New member
שיער לא נושר סתם..

אני קורא ומבין את המצוקה שלך. נשירת שיער היא תופעה שבדרך כלל מופיעה כתוצאה מטראומה- שלך או של מישהו קרוב וניקראת אלופסיה. בתחילה מופיעות קרחות קטנות שגדלות עם הזמן - עד שהגוף עובר את התקופה הקשה מבחינתו. אני ממליץ לך למצוא מטפל- אולי מטפלת, אני מאמין שהאינטרנט שופע מטפלים מנוסים שקרובים למקום מגורייך... אל תזניחי... בהצלחה

למעלה