דיקור סיני לאחר הפלה ולקראת טיפולי הפרייה

סיגל 200

New member
דיקור סיני לאחר הפלה ולקראת טיפולי הפרייה

האם מישהי מכן התנסתה בדיקור סיני לאחר הפלה במטרה לחזק את הגוף ולהחזיר את האנרגיה לגוף.(מעולם לא התנסתי) לצערי הרב, אני לאחר הפלה שלישית ברצף ומרגישה עייפות וחוסר אנרגיה בכל הגוף. האם מישהי מכן מכירה את המדקר טל אליאס או שרון חגי? ביררתי והוא עובד בכללית מושלם בגבעתיים. אשמח לשמוע גם המלצות על מדקרים אחרים שמתמחים בפוריות וגניקולוגיה, מאיזור המרכז עדיפות מדקרים שעובדים עם כללית מושלם. סיגל.

barakshiatsu

New member
היי סיגל,

אני בטוח שישלחו לך המלצות על מדקר זה או אחר במסר פרטי, רק רציתי להוסיף דבר שלדעתי חשוב לך לדעת- במקרים של הפלות רצוי לא להסתפק בדיקור בלבד, אלא להוסיף תזונה (סינית) נכונה וצמחי מרפא מתאימים המסייעים להשיב ולחזק את האנרגיה והחומר בגוף. רוב העוסקים ברפואה סינית יכולים להמליץ על תזונה וצמחי מרפא, או להפנות למישהו המתמחה בנושא. שיהיה המון בהצלחה, ברק.

הפלות חוזרות ורפואה סינית

היי סיגל, הצטערתי לקרוא על תלאותייך, אני בטוחה שזה לא קל- רגשית ופיזית. הפלות חוזרות ניתנות לטיפול ברפואה סינית, אך צריך להגיע לאבחנה מדויקת, ומומלץ להגיע למטפל שלמד את תחום הגינקולוגיה והפריון. כפי שכתבו לך כאן, מומלץ לשלב עם הדיקור גם טיפול באמצעות צמחי מרפא ותזונה. הטיפול יוכל גם לעזור לך להתגבר על העייפות והחולשה שאת מתארת. המלצה- אני שולחת לך במסר פרטי. בהצלחה, יעל

talor100

New member
המלצה

שלום סיגל, מצטערת מאד לשמוע על ההפלות שעברת, אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה זה קשה... אין לי ספק שדיקור סיני יכול לעזור ואולי אף למנוע מקרים חוזרים כאלו. רציתי להמליץ לך על מי שטיפל בי ועזר לי בהצלחה להיכנס להריון, שמו יוסי פאטל, הוא מטפל ברמה"ש. אין לי מושג אם אילו קופ"ח הוא עובד. אך ממליצה בחום רב. הוא מנוסה מאד, מקצועי, חם ואכפתי. תוכלי למצוא את הפרטים שלו באינטרנט וכמו כן יש לו אתר. שיהיה בהצלחה, החזיקי מעמד וחזקי.

למעלה