דיקור סיני לכלבים

• פותח הנושא u z a
  • פורסם בתאריך

u z a

New member
דיקור סיני לכלבים

שלום לחברי הפורום, האם מישהו התנסה, ויכול להמליץ (או לא להמליץ) על טיפולים אלטרנטיביים לכלבים, בדגש על דיקור סיני? רקע: מדובר על כלבת קוקר ספנייל בת 12 (ו-3 חודשים). בשנים האחרונות היא שמנה, ולאט לאט נעשתה פחות ופחות תנועתית. המצב כיום הוא שקשה לה מאוד להתרומם משכיבה לישיבה או עמידה. לפעמים היא בוכה כשהיא מנסה להתרומם (לא יודעת אם מתסכול או מכאב), רגליה הקדמיות מחליקות על הרצפה (בחוץ, על המדרכה, קצת יותר קל לה), והרבה אחרי מאמצים (ולפעמים ממש עזרה פיזית של הרמת החלק האחורי של הגוף), היא מצליחה להתרומם לעמידה. מהרגע שהיא עומדת, אין בעיה. כלומר היא הולכת קצת מוזר, אבל אין לה בעיה ללכת גם לטיולים של שעה ויותר (היא צועדת מדי יום במשך שעה). הבעיות העיקריות, מעבר לעצב על כך שאינה צעירה ושכואב לה, הן שכשהיא לבד בבית (מדובר על כ-8 שעות בערך מדי יום) עלול להיות לה קשה להגיע לקערות האוכל והמים, אפילו שהן ממש ליד מקום מרבצה, וכן כשהיא משתינה היא ממש "נופלת" על השלולית וכל הבטן שלה נרטבת משתן. היינו אצל המון רופאים, שלא מצליחים להחליט אם הבעיה היא אורטופדית או נוירולוגית. היא טופלה במגה גלופלקס, ועוד תרופות שונות, ללא שיפור במצבה. החלטנו לנסות דיקור סיני. הרופאה המדקרת לא הבטיחה שום דבר, ואמרה, אחרי שראתה את הכלבה, שרק תוך 3-5 טיפולים ניתן יהיה לדעת אם הטיפול עוזר. להדגיש, כי השאיפות שלנו צנועות: שתוכל להעמד בכוחות עצמה ולהשתין בלי להרטיב את עצמה. מה דעתכם? אשמח לשמוע על התנסויות בענין. תודה מראש!

דיקור סיני יכול לעזור

לא בכל המקרים, אבל יש מקרים בהם הוא עוזר מאוד. שווה לכם לנסות. ובנתיים עצה- קנו כמה מטרים של שטיח פשוט ותפרשו אותו באזור הישיבה של הכלבה. יהיה לה הרבה יותר קל לקום.

mikonww

New member
היי, איזה מזון הכלבה אוכלת ?

אולי לעביר אותה למזון דל שומן וכאלה, להקציב לה כמות מזון
היה לי לפני שנים רבות מאוד קוקרית חמודה בטירוף אבל שמנה עוד יותר בטירוף. אני זוכר שההורים שלי שינו לה את הרגלי האכילה + אבא שלי היה כל יום בבוקר או ערב לא זוכר לוקח אותה לסיבובים של חצי שעה עד שעה של הליכה ועם הזמן זה הפך מהליכה למין ריצה איטית כזו. ברור שזה תקף רק עם הבעייה היא לא אורטופדית או נוירולוגית ההליכות האילה מאוד עזרו לה והאמת שגם לאבא שלי לא יזיק בכלל חחחחחחחחחחחחח בכל מקרה זה היה לפני הרבה מאוד שנים כך שהכל מאורפל לי קצת. בהצלחה לכם ויותר בהצלחה לכלבה

למעלה