דיקור סיני עם רפלקסולוגיה

Liron Alon

New member
דיקור סיני עם רפלקסולוגיה

אני בחורה בת 22 .
ברור לי שאני סובלת מחוסר איזון אך אני לא יודעת בדיוק איזה .
עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות
אני סובלת מעייפות , חוסר אנרגיה וחולשה . נשירת שיער מטורפת , מצבי רוח משתנים במהירות , אקנה שמחמיר במחזור , כל התסמונת של המחזור (כאבים ברחם ובעצם הזנב , התנפחות מנוזלים , עצבנות ועייפות )

הלכתי לכללית לייעוץ , הוא טוען שכל זה נגרם לי ממתח נפשי .
משום מה יש לי הרגשה שמדובר בחוסר איזון הורמונלי .לא עשיתי בדיקה לזה עדיין
שאמרתי לו את זה הוא אמר לי שזה לא משנה .
הוא קבע לי סידרה של 16 טיפולים . 8 דיקור סיני ו8 רפלקסולוגיה .

השאלה שלי האם באמת אני יכולה לחוות בשיפור ? אני דיי חוששת .
אני גם מתלבטת אם לעשות את זה בקופה או במרפאה פרטית , הבנתי שבקופה לא משקיעים כל כך.

ויש משהו שמעניין אותי שקראתי שרפלקסולוגיה יכול לטפל בחוסר בטחון , בחוסר הגשמה עצמית , להגביר מוטיבציה ,
זה נשמע קצת תמוה , בסך הכל מדובר בכף רגל , זה אפשרי ?

מצטערת על המגילה , אשמח אם תעזרו לי ,
תודה !

יעל ND

New member
מניסיוני

אחרי 2 דיקורים את צריכה להרגיש שיפור. אם לא - כנראה זו לא הדרך.

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה לגמרי

אכן ממה שאת מספרת יש מצב שזה חוסר איזון הורמונלי,
וצריך לדעת שהרפואה המערבית יודעת לזהות חוסר איזון הורמונלי רק כשהוא ברמה מאד גבוהה, ובעצם אין לה טיפול - כי לתת הורמונים שהגוף לא מייצר זה לא טיפול מרפא, אלא מקבע את הבעיה.
הטיפול העוצמתי ביותר והמדויק ביותר לבעיה זו רפלקסולוגיה,
ואכן לשאלתך , טיפול רפלקסולוגי מטפל בכל מכלול הגופנפש - גם בסוגיות כמו הרגעת סטרס, בטחון עצמי, מוטיבציה וכו' - העבודה ברפלקסולוגיה היא עבודה אנרגטית הוליסטית, ומכוונת לרפא כל חוסר איזון ובלוקים שמפריעים לבריאות הגוף והנפש על מכלול הרבדים בהם.
בדרך כלל סדרת טיפולים אחת ( 10-12 טיפולים) מספיקה כדי להגיע לאיזון, אבל במצבים קשים ומושרשים, של בעיה שהתפתחה זמן ארוך , לעתים ידרשו יותר טיפולים (אני הגעתי ללמוד רפלקסולוגיה לאחר טיפול רפלקסולוגי שממש הציל את חיי - ממצב של חולה כרונית למצב של אדם אנרגטי , פעיל ומתפרד. אבל בגלל שהגעתי אחרי הזנחה רפואית של שנים רבות, התחלתי להרגיש את השינוי בצורה משמעותית רק בסדרת הטיפולים השניה. בראשונה היה סוג של ניצוץ תקווה, לא ממש משהו שיכולתי לשים עליו אצבע או משהו מדיד)
גם רפואה סינית יכולה לעזור
נשגב מבינתי איך השילוב של 8 טיפולים כאלה עם 8 כאלו עובד , אבל זוה שיטה של קופת חולים. המלצתי היא שתמצאי מי מהמטפלים יודע לעשות אבחון הוליסטי בעצמו , ונמצא ברמה מקצועית גבוהה, ותקחי אצלו את כל הטיפולים - בקשי ממנו לעבוד כמו שהוא עובד בקליניקה הפרטית , ולא כמו בקופת חולים. לקחת אחריות על הטיפול כולו

למעלה