דיקטטורה בדרך

DANIAVNI

Well-known member

ולזה תוסיפו את זה

וזזה

וזה

ולזה תוסיפו את זה

וזזה

וזה
גבר, בישראל עוצרים את האלימות בכוח, יעני מסווים את זה בהתקפות מילוליות על שירותי הבטחון

Harrington

Well-known member
מנהל

דיקטטורה בדרך​

אוי אוי. עוד פעם היא בדרך? מסכנה הצולעת הזאת, כמה לאט היא מתקדמת? הלא כבר לפחות 77 פעמים בשנתיים האחרונות הכרזנו על הגעתה וזה עוד לפני 88 הפעמים שהכרזנו על קץ הדמוקרטיה באותה תקופה.

ושוב, כעת, היא רק ״בדרך״??

מתסכל משהו.

אוי אוי. עוד פעם היא בדרך? מסכנה הצולעת הזאת, כמה לאט היא מתקדמת? הלא כבר לפחות 77 פעמים בשנתיים האחרונות הכרזנו על הגעתה וזה עוד לפני 88 הפעמים שהכרזנו על קץ הדמוקרטיה באותה תקופה.

מתסכל משהו.
גבר, אולי תעשה עם עצמך משהו, יעני אתה יכול ללכת לחפש אותנו בחדרים אחרים למשל

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, אולי תעשה עם עצמך משהו, יעני אתה יכול ללכת לחפש אותנו בחדרים אחרים למשל
רעיון לא רע, תודה עליו. אבל שתי בעיות קטנות הוא מעלה: האחת, מה גורם לך לחשוב שאני מעוניין למצוא מי מכם, שאטרח לחפש במקום כלשהו? השניה שנורא חשוב לי לעקוב אחרי קץ הדמוקרטיה ותחילת הדיקטטורה. זה מידע שכתושב המדינה מאוד חשוב לי לקבל אותו. אז אם הוא מתפרסם דווקא כן זה אין לי מנוס אלא לקרוץ ולקרוא כאן בהתאם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רעיון לא רע, תודה עליו. אבל שתי בעיות קטנות הוא מעלה: האחת, מה גורם לך לחשוב שאני מעוניין למצוא מי מכם, שאטרח לחפש במקום כלשהו? השניה שנורא חשוב לי לעקוב אחרי קץ הדמוקרטיה ותחילת הדיקטטורה. זה מידע שכתושב המדינה מאוד חשוב לי לקבל אותו. אז אם הוא מתפרסם דווקא כן זה אין לי מנוס אלא לקרוץ ולקרוא כאן בהתאם.
עובדה שאתה כל הזמן חופר בחלחולת שלנו. האם לדעתך טרם הגיע הזמן, שתחפש לעצמך מקום מכובד יותר?

DANIAVNI

Well-known member

מתסכל משהו.
מ'ת'אומר?

הציבור הנאור במדינת ישראל מנהל מלחמת מאסף אבודה בהפיכת מדינת ישראל לדיקטטורה
מצליחים לדחות את הקץ אבל העניינים מתקדמים ויש מי שמקדם אותם
למשל החכית גוטליב שרוצה לחוקק חוק לטובת עצמה
זה גם זמן מאוד מתאים לקדם יוזמות שכאלה כי יתר העניינים שעל הפרק מאוד שוליים לדעתם .

Harrington

Well-known member
מנהל
מה אתה לשמוע.
הציבור הנאור במדינת ישראל מנהל מלחמת מאסף אבודה בהפיכת מדינת ישראל לדיקטטורה
מצליחים לדחות את הקץ אבל העניינים מתקדמים ויש מי שמקדם אותם
אשריהם על ה(נאורים לא פחות ממך)מקדמים למיניהם.

בתכל'ס, הדיקטטורה הזאת קיימת רק בדף המסרים של הרל"ב ובמוחות הפיונים של המחנה שלא טרחו מעולם להפעיל את מוחם ולבחון את השאלה לגופה. מעבר לזה אף אדם בישראל לא עוסק בכך ובוודאי שלא אף אדם "נאור", פשוט בגלל שאין במה להתעסק מבחינה זו :).

למשל החכית גוטליב שרוצה לחוקק חוק לטובת עצמה
לטובת כלל חברות וחברי הכנסת, אבל דומה. אז? נניח שהיא רוצה לעשות זאת. מה בין זה ל"קץ הדמוקרטיה" או "הגעת הדיקטטורה"? כאילו, הסיסמה ברורה. מוכרת ושחוקה עד דק. אבל מה בין זה לזה? מה בהצעת החוק הזאת הופך תכל'ס את מדינת ישראל לפחות דמוקרטית ויותר דיקטטורית?
זה גם זמן מאוד מתאים לקדם יוזמות שכאלה כי יתר העניינים שעל הפרק מאוד שוליים לדעתם .
לגמרי ודבריך הם העדות החיה לכך.

למעלה