דיקלה אשל היא מוכרת לי היא השתתפה בכוכב נולד 1????? בשלבים הראשונים?
S Sally Bowles New member 16/9/04 #1 דיקלה אשל היא מוכרת לי היא השתתפה בכוכב נולד 1????? בשלבים הראשונים?
S Sally Bowles New member 16/9/04 #3 וואייי אני בטוחה שזו היאאאא שיואאאאו חייבת לברר אם בטוח! וגיליתי עוד משהו!!!!! יוסי אלמוג בקורוס של מרי לו??!?! הוא מלמד אותי תנועה ב"בית צבי"! חהחה... אני בשוק! ומה עם הילה זייתון? ממתי היא כבר לא?...
וואייי אני בטוחה שזו היאאאא שיואאאאו חייבת לברר אם בטוח! וגיליתי עוד משהו!!!!! יוסי אלמוג בקורוס של מרי לו??!?! הוא מלמד אותי תנועה ב"בית צבי"! חהחה... אני בשוק! ומה עם הילה זייתון? ממתי היא כבר לא?...
S Sally Bowles New member 16/9/04 #6 אויש... זה לא שם לי תעתיקו את הכתובת הזו mms://stream.mooma.com/Upl/Keshet/2003/5/21/star_ep4_group2.wmv
אויש... זה לא שם לי תעתיקו את הכתובת הזו mms://stream.mooma.com/Upl/Keshet/2003/5/21/star_ep4_group2.wmv
M m o r s h New member 16/9/04 #7 תודה ../images/Emo3.gif לא היה לי מושג שזאת היא מה יוסי מלמד בבית צבי??
S Sally Bowles New member 16/9/04 #8 הוא.... מורה לתנועה... וואי, הייתי בשווווווווווק! מסכן, הוא דיי סבל מהקבוצה שלי חחח... עשו רעש, לא נתנו לו ללמד.
הוא.... מורה לתנועה... וואי, הייתי בשווווווווווק! מסכן, הוא דיי סבל מהקבוצה שלי חחח... עשו רעש, לא נתנו לו ללמד.