דיקן מעצבן אותי!

faery18

New member
דיקן מעצבן אותי!

שילך כבר לבית שלו ויעזוב את ג'קי במנוחה. לא איכפת לו שכמעט בגללו מאסימו מת?? אין לו בושה??

Mikel20

New member
הכי הרג אותי בדיקן

היה כשסטפני שאלה אותו איפה הבן שלו והוא ענה "הוא אצל סבתא וסבא שלו".. אתם קולטים? הוא רב עם אמבר וריק שנים על הילד, הוא היה כל חייו ועכשיו הוא זרק אותו לסבים שלו וכל מה שמעניין אותו זה להשכיב מישהי שיכולה להיות אימא שלו!
חבל לדעתי שלא הגדילו את ליטל אריק (או D מה שתרצו) ושילבו אותו בעלילות של הצעירים, זה יכל להיות מעניין.

girlontop

New member
אם ליטל D יהיה חלק מהצעירים

מה יקרה לאמבר? היא תסתובב באינסומניה עם הבן שלה?

Mikel20

New member
מממ יש בזה משהו

לא חשבתי על זה, כנראה שבראד החליט שנמאס לו מצד אחד שרבים על התינוק, מצד שני אי אפשר להגדיל אותו מהסיבה שאמרת, אז הוא פשוט העלים את הילדון אל האופק, אולי הוא יחזור כשאמבר תיהיה סבתא

ani88

New member
זה באמת נראה כאילו דיקן נלחם

על אריק הקטן רק למען מייסי, ואחרי שהיא מתה כבר לא ממש אכפת לו מהילדים

Black Queen

New member
תהיה

ואם ליטל די באמת אצל סבא וסבתא שלו בפרנס קריק, האם אמבר ביקרה אותו כשהיא היתה שם? מעניין איך הולכת מערכת היחסים בינהם בכלל. אם הייתי במקומה, הייתי תובעת את דיקן על הזנחה ומקבלת את ליטל די (או אריק או ווטאוור) בחזרה, וככה פונה לחוש האבהי של תומס ועושה משפחה איתו. מצד שני, אני לא אמבר.

Black Queen

New member
אבל, אבל...../images/Emo58.gif לשבוע הקרוב

אבל כשהוא חושב שאמבר בהריון, הוא אומר שהוא יתמוך בה נואו מטר ווט. זה ילד זה?

girlontop

New member
דיבורים לחוד ומעשים לחוד ../images/Emo3.gif

אני מרחמת על כל הילדים בסדרה שצריכים להפוך להורים בגיל צעיר מדי. תומאס צריך ליהנות עוד קצת מהנעורים שלו לפני שיהפוך לבייביסיטר במשרה מלאה, לא?

faery18

New member
ליטל אריק היה כל חייה של אמבר

היא כל כך נילחמה עליו וככה פיתאום הם מוציאים אותו מהסדרה?? אמבר תמיד אמרה שהוא הכל בשבילה וכשדיקן רצה לקחת אותו היא כל כך בכתה והתחננה, ככה שאני לא מבינה את בראד, הוא לא יכל לחשוב על משהו יותר הגיוני כשהוא החליט להוציא את אריק הקטן מהעלילה? וגם את דיקן אני לא מבינה הרי הוא אבא שלו... איך הוא יכול ליזרוק אותו לסבים שלו?? ודרך אגב,מה מייסי מתה?? היא לא בתרדמת בגלל שנפלה עלייה איזושהי מנורה??

למעלה