דיקסי - התחיל טוב והדרדר...

גסטרו

New member
דיקסי - התחיל טוב והדרדר...

צהרי שבת חיפשתי מסעדה על הדרך לנתבג (שם אספנו נערה שתוך פחות מ 3 חודשים הפכה לדוברת פורטוגזית שוטפת) , עיון בתפריט השבת של דיקסי הראה בקינוחים "ביס קטן מתוק" - קינוחים קטנים ב 18 שח וזה שבה את קיבתי

בשעה 13.45 המסעדה מלאה לגמרי , השרות היה נעים יעיל מהיר
לראשונות לקחתי מרק היום מרק עדשים (36) שהיה מעולה , מתובל היטב מעט חרפרף , עדשים קטנטנות שמרו על מרקם מעט נגיס . תענוג של מנה
הוא לקח סלט שעועית ירוקה עם מיני עלים ירוקים עגבניות שרי תמר ונתחי חזה עוף - הרוטב אסיאתי- מנה נדיבה רעננה בדיוק למי שפחמימות הן האויב שלו (44)

עיקריות- לו סינטה 300 גרם - נתח יפה מעט שומן הוגש עם רוטב צ'ימי'צורי בפנהכ זעירה אך תוספת קבלנו במאור פנים , למנה שתי תוספות הוא בחר בירקות מוקפצים שלא אהב וסלט נבטים שהיה לו טעים מאד (114שח)
אני "נפלתי " עם כריך סינטה - הוגש בלחמניה עם קרום מאד נוקשה כך שלא קל לנגוס , שפע של ארוגולה-ללא איזכור לנוכחות עתידית שלה בתפריט וכך פתחתי את הכריך ושלפתי את הרי הארוגולה , היו נתח בשר דקיקים חסרי כל טעם עם שפע בצל מטוגן ומעט פטריות. מנה תפלה ולא טעימה. רק הצ'יפס הדקיק שהוגש בשפע היה קרן אור בעיקר עם ממרח חזרת לבנה של היינץ שהוגש עם הקטשופ .

ואז הגיע זמן הקינוח ביס- קבלנו תפריט קינוחים -כולם קיוחים גדולים במחיר 36 שח . המלצרית אמרה ש...בשבת אין קינוחי ביס, בקשתי להעביר מחאתי והיא הציעה שגם אני אמחה כי אותי ישמעו. בלית ברירה עם חשק לקינוח לקחתי (טעות טעות ) קרמבל לימון תפוח- קבלתי כוס ובה יציקה נוקשה של קרם בטעם לימון קלוש , לטעמי . עליו קוביות תפוח עץ אפוי וקרמבל פרורים ומעל הכל 3 קוביות של ג'לי פירות יער-יותר מדי ג'לטין . כמה כפיות והחלטתי שחבל על הקלוריות .

המקיאטו שלו היה מושלם . עם סן פלגרינו גדול שמתומחר בשפיות ב 23 שח- 329 שח לא כולל שרות

ביציאה הבעתי בפני מי שנראה כמנהל המשמרת את מחאתי על העדר אמת בפרסום והוא אמר -למנה לא אמרת לי קדם הייתי דואג לך. חכם לאחר מעשה...הרי אשת הקשר היא המלצרית ובפניה הבעתי אכזבתי

חבל שארוחה שתחילתה כה מוצלחת מסתימת עם תחושה שלא אחזור לשם ....

תודה על הדיווח....

באמת חבל שהמלצרית לא הגדילה ראש והעבירה את דברייך לאחראי משמרת..
אישית, אני מאוד אוהבת ארוגולה ולי זה לא היה מפריע אבל אני לא מבינה למה שמים במנה משהו שלא מופיע בתפריט, ומבלי להודיע ללקוח מראש....
&nbsp
כשאני הייתי שם היתה מנת סלא שמאוד אהבתי..
סלט עגבניות שההכיל עם גבינת פטה (בתפרייט הייתה מצויינת גבינה אחרת שנגמרה לשמחתי כי אני לא אוהבת אותה, והמלצרית לא עידכנה כי תבוא גבינה אחרת במקום).
&nbsp
חבל שלא נהנתם...אני אוהבת את המקום אבל אני מרגישה כאילו בשנים האחרונות המקום הדרדר מעט ומחפף...

oreldi

New member
מעצבן

לא ברור למה לא רשום שאין קינוחי ביס בשבת.
הם קינוחים קלילים ונחמדים אבל לא משהו מיוחד מדי.
נראה שהיה לכם סביר. יחד עם זאת אישית אני מאוד אוהב את דיקסי, בכל הביקורים האחרונים אכלתי שם בשר מצוין ולא שותף לדעה שהם הדרדרו.

גסטרו

New member
מרגיז שהאתר לא מעודכן -רשום שיש ! הייתי מחסידות דיקסי

עוד משנת 1995 ....
הפעם השילוב של מנה עיקרית מאד לא טעימה והקינוח הגרוע גורמים לא לשוב. לא רחוק משם, ביפו תל אביב האוכל טעים יותר, הטירמיסו האלוהי גם בשבת מתומחר ב 25 שח ...

הייתי שם פעם אחרונה לפני שנה בערך...

הרגיש לי כאילו מחרי המנות עלו והכמות ירדה...
&nbsp
לרוב אני לוקחת טייקאווי של ההום פרייז בפילדלפיה...המחיר נמוך משמעותית והכמות כמעט כפולה...
הצורוס שלהם מדהים(אבל הוא פצצת קלוריות)...

BBE87

New member
גם אני ביקרתי שם היום בצהריים.

דווקא אצלנו כל המנות הפתיעו לטובה...
אעלה דיווח מחר.

החתולית

New member
לא ביקרתי בדיקסי כבר שנים

הביקור האחרון היה אחרי ערב מספרי סיפורים לזכר אבא שלי, הייתי אז בהיי מטורף ואני זוכרת אוכל סביר ושירות לא משהו.

שירות לא הייתה אף פעם גולת הכותרת של המקום

המסעדה נפתחה לפני כ-20 שנים, בצעירותינו זו הייתה אחת האופציות המועדפות עלינו לבילוי במסעדה בתל אביב, על אף העומס שהיה עליה מיום הקמתה. אני זוכר גם מאז שתמיד היינו מתייבשים על השולחן עד שמלצר היה מגיע אלינו, עבור כל דבר כמעט (הגשת תפריטים, לקיחת הזמנה, פינוי צלחות וכו'..)
לא יצא לנו להיות שם המון שנים טובות, אבל כנראה שמבחינת השירות הסטטוס קוו נשמר.

horseradish

New member
דיקסי הייתה בעיקר המקום לארוחות בוקר מושחתות עבורי

מאוד אהבתי את האג'ס בנדיקט שלהם, ההום פרייז והביפ בורגר.
המקום בד"כ היה ריק כמעט לחלוטין אז השירות לא ממש היה אינדיקציה. הוא היה סביר - לא טוב ממש אבל גם לא נורא רע. מזמן לא הייתי שם ואני תוהה אם המנות האלו נשארו טעימות כפי שהיו.

למעלה