חצישלישרבע
New member
דירה או ספרייה ../images/Emo62.gif
חלק מהיום שלי העברתי היום בספריית האוניברסיטה, כי הייתי צריכה לעבור על קצת חומר טכני. מה אני אגיד לכם לא הצלחתי להחזיק את העיניים פקוחות
ללמוד בספריה אף פעם לא עבד בשבילי. משהו באוויר הדחוס, וזה שתמיד או קר מדי או חם ומחניק. ברגע שאני מתיישבת אני חשה דחף בל יסורב לקום ולהסתובב, וזה בטח לא עזר לי ללמוד. לכן בד"כ הבחירה שלי היתה לשבת בדירה וללמוד. אצל חבר שלי זה תמיד עבד הפוך: הוא ידע שאם הוא ישאר בדירה - הוא פשוט לא ילמד. הוא ימצא ניירות שצריך לסדר, או דני שצריך לאכול, או ספה לרבוץ עליה. אז בשבילו זה תמיד היה לקום על הבוקר וללכת לספריה. במקרים שהיו לנו מבחנים משותפים הפשרה שמצאנו היתה לשרוץ כל היום באיזו קפיטריה: לא ספריה אבל לפחות מקום עם זרימת אוויר וקצת מוקדי עניין חיצוניים כמו אנשים שנכנסים ויוצאים. מוסדות הלימוד דווקא די מתחשבים בסטודנטים, והרבה פעמים יש מגוון של חללי לימוד באוניברסיטה שאפשר לנצל ללימודים בשעות שונות של היום. לא קשה לשים לב שבאופן טבעי מסתובבים פה די הרבה סטודנטים. איפה אתם מעדיפים ללמוד: בדירה שלכם, או בספרייה
חלק מהיום שלי העברתי היום בספריית האוניברסיטה, כי הייתי צריכה לעבור על קצת חומר טכני. מה אני אגיד לכם לא הצלחתי להחזיק את העיניים פקוחות