דירה להשכיר

דירה להשכיר

דירה להשכיר ! ! דירה להשכיר- ישראל 2000 בְּעֵמֶק יְפֵה בֵּין כְּרָמִים וְשָׂדוֹת עוֹמֵד מִגְדָּל בֶּן חָמֵשׁ קוֹמוֹת. בַּקּוֹמָה הָרִאשׁוֹנָה לודמילה הַשְׁמֵנָּה עָלְתָה מֵאוּקְרָאִינָה לִפְנֵי שָׁנָה. פִּיהָ מַלֵּא שִׁנֵּי זָהָב וְסָבָהּ, כָּךְ הִיא אוֹמֶרֶת, הָיָה בְּרוּסְיָה רַב. בַּקּוֹמָה הַשְּׁנִיָּה מִשְׁפָּחָה תֵּימָנִיָּה. הוֹרִים וַעֲשָׂרָה יְלָדִים מְטֻפָּחִים לָאַבָּא יֵשׁ בַּשּׁוּק דּוּכַן פִּצּוּחִים. בְּקוֹמָה מִסְפָּר שָׁלוֹשׁ אביעד,עִם הַכִּפָּה עַל הָרֹאשׁ לוֹ כִּפָּה וְלָה מִטְפַּחַת אֶת חמשת יַלְדֵיהֶם מְגַדְּלִים הֵם בְּנַחַת. בקומה הרביעית גר זוג צעיר היא גננת, הוא מלצר עלו מאתיופיה, שכחתי לומר. בקומה מספר חמש גרה משפחת חרמש אך לפני שבוע ארזו מזוודות ועזבו. איש אינו יודע לאן ומדוע. סגרו השכנים הדלת ותלו בחוץ שלט: ``דירה להשכיר`` בא תום משיינקין עגול משקפים ארבעה עגילים לו בשתי האזנים עומד בחוץ וקורא את השלט עולה במדרגות ופותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: ``הנאה המטבח בעיניך?`` נאה. הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה. אם כן, שב אתנו, תום! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני! איך אשב אני, לוחם לזכויות האדם עם מתנחל שידיו מגואלות בדם? ובכלל, לא מתאים לי וממש לא נוח לגור ליד דוס שיעשה לי שטיפת מוח! שלום לכולם, שלום עכשיו הלך לו תום, ואביעד נעלב הלך תום, בא קלמן. עומד בחוץ וקורא את השלט, עולה במדרגות, פותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: הנאה המטבח בעיניך? נאה הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה אם כן, שב, קלמן, אתנו! לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני! איך יכול אני, חסיד של הרבי מגור ליד אישה פרוצה לגור? היא מכסה טפח ומגלה טפחיים ומה יהיה על קדושת העינים? נעלבה לודמילה, וקלמן הלך לו. הלך קלמן, בא דוקטור גל. עמד בחוץ, קרא את השלט, עלה במדרגות, פתח את הדלת באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מאירים לו פנים הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המטבח נאה הנאה המסדרון? נאה. אם כן, שב אתנו דוקטור גל! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני - איך אשב אני, המחונן, הגאון עם מוכר פיצוחים שלא גמר תיכון?! הבוז לבערות, יחי המשכל! נעלב התימני, והלך דוקטור גל. הלך דר` גל, בא איליה. עולה... פותח.. באים... הנאים החדרים... לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני. איך אגור אני, לטבי בהיר עור בכפיפה אחת עם אתיופי שחור? לא נאה לי ולא יאה לי! לך, גזען, גם לנו לא נאה ולא יאה, צעקו השכנים פה אחד, רק לודמילה שתקה בצד. הלך איליה, בא אבו-עמאר. עולה... פותח... באים מכל הדירות השכנים, עומדים בגבם אל הקיר (בגלל הסכינים) הנאה המטבח? לא מספיק מרווח הנאים החדרים? אח, הם קטנים וצרים. וואלה, דירה כל כך קטנה לא מספיק אפילו לילדי אשתי הראשונה! אם כן, לא תשב עמנו כאן? שאלו כשנימת רווחה בקולם אשב ואשב, בחפץ לב! הרי מי שיש לו שכל במוח ימהר מכאן לברוח ומי שישאר כאן בדירה מתוך בחירה או מחוסר ברירה אני לא אגרש, אני בן תרבות! אני אחכה עד שהוא ימות וזה יקרה תוך זמן קצר, תסמכו על מילה של אבו עמאר! ואז הא הא - יהיה לי את כל הבנין! לי ולחמולה - הם יותר ממניין!! אז יאללה! קדימה! לארוז מזוודות חשף אבו עמאר שיניים מפחידות. ומאז, בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד מגדל בן חמש קומות גרה בו משפחה אחת: אבו עמאר, כל היום הם שרים אללה הוא אכבר.

טאKילה

New member
רמבו...בוקר טוב..../images/Emo42.gif../images/Emo82.gif../images/Emo91.gif

דירהלהשכיר..יפההההה..

חן (*_*)

New member
יפה מאוד ומוכר- בוקר, כמעט צהריים

טובים גם לך עופי. לא אקפח אותך ואשלח גם לך ברכה חמודה

מעכשיו זורקים את הזבל ביחד, ברור?

מעכשיו זורקים את הזבל ביחד, ברור? רוצה להיפטר מהשותף שלך לדירה? 30 דרכים מהנות לעשות זאת השותף שלך לדירה הוא טיפוס בלתי נסבל. רוצה להעיפו מחייך ומהדירה לתמיד? הנה 30 דרכים: 1. התעקש לאכול רק אוכל ל
ים, רצוי בצלחות של השותף. אל תשכח לא לנקות אותן בסוף הארוחה... 2. שים על כל חפץ בדירה פתק שמסביר למה הוא נועד. 3. ציין בפתק למי משניכם הוא שייך. 4. התעקש על ישיבות שבועיות קבועות. מלא במהלכן פרוטוקול ("שני הצדדים הסכימו שעדיף לקנות מוצרי מכולת נפרד") והחתם עליו את השותף. 5. תלה על המקרר רשימה יומית המפרטת את תאריכי התפוגה של כל מוצרי המזון שנמצאים בתוכו. הוסף הערות בנוסח: "עוד יומיים לחלב!". 6. האשם אותו שהוא מנסה לקרוא לך את המחשבות. 7. הער אותו באמצע הלילה כדי לחקור אם שמע אותך מקיים יחסי מין. 8. ארגן "
פתוח" לכל השכנים בבניין. פעם בשבוע. 9. בכל פעם שהשותף עומד לצאת מה
התעקש שיכתוב רשימת
ים לשעת חירום, שעת חזרה משוערת ואת המיקום המדויק שלו בכל זמן ההיעדרות. 10. תרום לצדקה את בגדי החורף שלו. אל תשכח לספר לו על זה אחר כך. 11. הוצא את כל השיער שנשאר במברשת והדבק אותו עם סלוטייפ לקיר מעל המיטה שלו. 12. סמן על בקבוק הקטשופ המשותף קו שמראה כמה היה אתמול וכמה כל אחד השתמש. 13. מלא את בקבוק המים המינרליים במים מהברז כדי שלא ייגמר. 14. שרוק את "היום היום" של שרית חדד ברציפות במשך כמה ימים. 15. בחצות כל לילה הסתובב בבית כרוח רפאים וזעק: "הלאה מכאן כוחות האופל!". 16. הוצא מהכביסה את תחתוניו המשומשים, הרח אותם ושאל בחיוך ערמומי: "מישהו היה שובב אתמול?". 17. הקלט את "שרה’להכולם" על אוסף הפורנו שלו. 18. התעקש שההודעה בתא הקולי חייבת להיות בארבע שפות (לדוברי הרוסית, ערבית ואמהרית) 19. התקשר כל ערב לאמא שלו ודווח לה מפורטות על היום של בנה. 20.התעקש לקרוא לו בכינוי חיבה אידיוטי, נגיד: פוקיהו. 21. הצע לו לפנות יחד לבעל הדירה ולבקש שיעלה את המחיר. 22. דבר בנוכחותו עם חברים דמיוניים על כל מה שקורה ב
. 23. ספר לו שהצגת את מועמדותו לניהול ועד ה
. 24. אמור לו שמעתה אתה רוצה שתרדו ביחד לזרוק את הזבל. 25. הסתובב בעירום כשיש אצלו חברים בסלון, שאל אותו אם יש לו כמה דקות בשבילך וקרוץ בשובבות. 26. אל תרשה לאף אחד לשבת במקום שלך בספה. לאף אחד. כי זה עלול להיות מסוכן. 27. ספור לאחור בכל פעם שאתה מעביר תחנה בטלוויזיה. 28. אחרי כל פעם שאתם מנקים את הבית, ערוך מסדר ניקיון קפדני והענש אותו אם אתה לא מרוצה במסדר חוזר באמצע הלילה. 29. בכל פעם שהוא מביא בחורה הביתה, שאל לידה: "זאת המזדיינת שסיפרת עליה?" 30. אמן את הכלב שלך לחרבן בדיוק באמצע המיטה שלו.

למעלה