דירה ללא אמבטיה

גידי פ

New member
דירה ללא אמבטיה

אנחנו מצפים לילד ומתלבטים אם לשכור דירה עם טוש וללא אמבטיה. האם זה נוח לרחוץ את התינוק בגיגית ללא מים זורמים או בדרך אחרת? נשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

תודה מראש!

LolliP0p

New member
דירה בלי אמבטיה מצריכה פתרונות יצירתיים..

בהתחלה אין לזה משמעות כי מקלחים על המעמד, אבל זה לא לנצח..
ואז אם אין אמבטיה צריך למצוא פתרונות אני נתקלת בהרבה הודעות של איך מתנהלים בלי אמבטיה והפתרונות הם די אימפרוביזורים.. ( אמבט מתנפח, גיגית ענקית וכאלה..)
אנשים מן הסתם מסתדרים, זה פשוט יותר מורכב ולא אידיאלי...
לדעתי אם יש מצב על דירה עם אמבטיה לכו עליה, אבל אם לא אני בטוחה שתמצאו את הפתרונות בבוא העת.

לנו זה לא היווה בעיה

היא התחילה לנסות להעמד די מוקדם ואז זנחנו את האמבטיה שקנינו ועברנו למקלחת, לא היו לנו אמבטיות מאז גיל חצי שנה בערך ולא נרשמה בעיה מיוחדת

בדיוק הבעיה שאני מתמודדת איתה

הקטנה (4 חודשים) משתוללת להנאתה באמבטיה עם הסטנד, ובכלל הפך קטן כל העסק הזה, ויש לנו רק מקלחון...
... מה עושים?...

אנחנו קילחנו על רצפת המקלחון

אחרי ששמנו שטיח נגד החלקה, היא כבר ישבה די יציב בזמן הזה אז לא הייתה בעיה, מלבד כך שאנחנו נטינו להירטב גם :)

במבי264

New member
אפשר לקלח בגיגית על רצפה

השאלה כמה זה יהיה נוח. אם המקלחת היא פינתית וצפופה או/ו עם קירות זכוכית שאי אפשר לפתוח לגמרי - זה קצת בעייתי, ואנחנו פסלנו דירה על זה. אבל מצד שני לאחותי דווקא הייתה אמבטיה בבית ובשיפוץ הם הוציאו אותה ועשו במקומה מקלחת רחבה ונגישה, והיא מקלחת את הקטנה שלה (בת שנה) בגיגית גדולה. זה הכל שאלה של מה יהיה נוח לכם.

כמו שאמרו, אפשר לעשות אמבטיה בהתחלה

עם אמבטיית פלסטיק ומעמד, אבל בהמשך אי אפשר. לי גם הייתה לפחות ילדה אחת שפחדה מהזרם של המקלחת (אבל לא הייתה לה שום בעייה עם אמבטיה). ובנוסף לכל, תינוקות ופעוטות נורא אוהבים להיות באמבטיה, לשחק בצעצועים, להשפריץ, להרגיש את המים על הגוף ולהשתכשך, וחבל לקחת להם את זה. כך שבשורה התחתונה, לא הייתי שוכרת דירה בלי אמבטיה.

לא בעיה

בהתחלה רוחצים באמבטיה עם מעמד. אחכ באמבטייית פלסטיק על הריצפה. במקום ראש דוש קבוע מחברים מוט קוקו עם שפורפרת וצינור ארוך שמגיע לאמבטיה. והנה מים זורמים! האמבטיות באיקאה למשל גדולות וטובות עד גיל 4.

יש לי דוש ואמבטיה, אבל יותר נוח לי לקלח בגיגית עם הדוש

הילדה בת 21 חודשים. נראה לי שכל עוד היא נכנסת בגיגית אני אקלח בצורה כזו.

ממש לא נכון

בכל מקרה זה לא דוש שמקובע למעלה. זה דוש עם צינור שאני מחזיקה ביד. אני בודקת את הטמפרטורה לפני שאני מרטיבה אותה ואין שום בעיה עם זה. בעבר כשרחצתי אותה באמבטיה הגדולה זה דווקא היה יותר קשה כי היא הייתה מתרוממת ומנסה כל הזמן לגעת בברזים ושם היא היתה יכולה לשנות את הטמפ' בלי שום בעיה. כל הזמן הייתי צריכה להושיב אותה חזרה. כאן אין שום בעיה. האפשרות לשנות את הטמפרטורה לא נמצאת בהישג ידה, אז היא יושבת בשקט ולא מנסה לגעת בברזים.

נטאשKה

New member
אין לי אמבטיה ולא חשה בחסרונה

יש לי רק מקלחון. התינוקת קולחה בהתחלה בכיור וכעת באמבטיית תינוקות שעומדת על רצפת המקלחון או על רגליים יעודיות, לפי נוחות המקלח. כשהיא תוכל לשבת אפשר יהיה לקלח בגיגית גדולה על רצפת המקלחון וכשתעמוד יציבכבר עם הטוש אם יבוא לה.

למעלה