"דירה נאה מרחיבה"...

פקידונת

New member
"דירה נאה מרחיבה"...../images/Emo82.gif

אנחנו גרות כרגע בדירת 2 חדרים. דירה נוחה למדיי, במרכז הארץ. משלמת 400$. לאחרונה, התחלתי להרגיש את התשלומים בצלחת... הווי אומר: שכר הדירה "אוכל" לי את הלחם. עד כדי כך, שימים שלמים אין בבית פרי או ירק. רוצה לשמוע את דעתכן המלומדת והחשובה לי מאד: איך אתן מסתדרות עם המגורים? היכן לא יקר מידי לגור? ממש ממש חייבת לעשות שינוי דרסטי. חשבתי אפילו שבלית ברירה אוותר על מגורים קרוב למשפחה, ונעבור לצפןו/דרום. אולי "דירת שותפים" היא הפיתרון?

שלום לך,הפתרון למצוא דיור חלופי אפילו בצפון

היי,, אני אילנה,אם לשניים ועברנו לצפון לפני חודשיים + ,לדיור ציבורי של משרד השיכון כמובן אחרי פניות ושליחת אימיילים. גם שם השכ"ד היה 2300ש"ח שבקושי יכולנו לחיות עד שהרגשתי שאני כבר עייפה נפשית מהחובות והבעיות ואין מוצא,,פניתי לקבלת דיור, בדרך כלל רק אם מעל 2 ילדים יכולה לקבל דיור ושוב כמובן תלוי במקרה והנסיבות. פה החיים קלים יותר וכמובן שאת צריכה לחיות בחישוב אבל,,הכלכלה פה מאד זולה,אני משלמת עלות נמוכה לדיור החוג של הבן שלי ועוד,,,ממש זול כי יש הנחות משמעותית,, אין ספק שבמרכז מאד יקר,,שבעתי מהחיים שם וכל הזמן סביבי הזנב שלך, פה אני יכולה לקנות בית עם הזמן,,השמיים הם הגבול מבחינתי, הנוף פה מדהים,,המזג האוויר משגע,,נוח למדיי לא כמו בחולון הכול דביק ולח, ואין ספק שהמעבר לא קל ,אז מה??? הכול תלוי אייך את מתמודדת ומה את מעבירה לילדים גם אם לא ממש בא לך, לבני הבכור יש חברים בשכונה וגם בבה"ס,להבדיל מהמרכז ששם האוכלוסיה יותר "פלצנית",, בני מקסים וילד חכם מאד,והסביבה אוהבת יותר חנונים כאלה,,שקטים,לא מפולפלים כמו בני,, בקיצור,,,,,קל יותר, אני אמורה להתחיל לעבוד במקצועי כמזכירה רפואית בספטמבר,, ויודעת שרק כאן אסיים את חובותיי ואתקדם הלאה,,מי יודע,,,אולי אשאר פה ואולי אבקש מעבר הלאה לצפון אחר, כבר הייתה הצעה כזו,, בהצלחה במה שתבחרי,, אילנה אימא של ניתאי וליאם היקרים

למעלה