דירה ראשונה שלנו וקצת אבודים.. נשמח לעזרה
היי ,
חדשה כאן בפורום מקווה שאני פונה לפורום הנכון וסליחה מראש אם לא.
יש לנו דירה שקנינו מקבלן בשנת 2009 או 2010 בערך (אינני זוכרת במדויק). בזמנו היה לנו עו"S שליווה את העסקה.
עם קבלת הדירה בשנת 2012 נערך בדק בית עם מנהל העבודה של הבניין.
הוא רשם את הערותינו (המעטות מאוד) בעפרון על דף. חתמנו וזהו.
היינו צעירים וירוקים כמו עלה של עץ..
אני זוכרת שציינתי בפניו שיש שריטות על הזכוכית של הויטרינה והוא אמר שנדווח על כך במסודר אחרי שננקה את הדירה כי יתכן שזה רק לכלוך.
אני לא זוכרת אם כתב את זה בפרוטוקול.
אחרי נקיון הדירה דיווחנו על שריטה עמוקה שנשארה בזכוכית אך הקבלן הסיר אחריות והפנה אותנו לחברה המתקינה וכמנובן שגם הם הסירו אחריות. ומאז ... עבר זמן וקצת התייאשתי . כמובן שעברנו עוד מסכת ארוכה של הרצות עם המון ליקויים אחרים. פשוט הליקוי הזה הוא לכאורה פחות קריטי ולכן פחות עסקנו בו (לעומת ליקויים של נזילות וכיוב')
רציתי לשאול:
1. האם אני זכאית (כיום אחרי שעבר זמן רב כל כך) לבקש ולקבל העתק מפרוטוקול בדק הבית? סיקשתי מספר פעמים והתעלמו מבקשתי..
2. האם בכלל קיימת לי זכות עדיין לדרוש מהקבלן זכויות בנושא בדק הבית?
3. האם קיים בדק בית נוסף בתום 7 שנים מקניית הדירה ?
אשמח לכל תשובה / הפניה
תודה רבה !
מיכל
היי ,
חדשה כאן בפורום מקווה שאני פונה לפורום הנכון וסליחה מראש אם לא.
יש לנו דירה שקנינו מקבלן בשנת 2009 או 2010 בערך (אינני זוכרת במדויק). בזמנו היה לנו עו"S שליווה את העסקה.
עם קבלת הדירה בשנת 2012 נערך בדק בית עם מנהל העבודה של הבניין.
הוא רשם את הערותינו (המעטות מאוד) בעפרון על דף. חתמנו וזהו.
היינו צעירים וירוקים כמו עלה של עץ..
אני זוכרת שציינתי בפניו שיש שריטות על הזכוכית של הויטרינה והוא אמר שנדווח על כך במסודר אחרי שננקה את הדירה כי יתכן שזה רק לכלוך.
אני לא זוכרת אם כתב את זה בפרוטוקול.
אחרי נקיון הדירה דיווחנו על שריטה עמוקה שנשארה בזכוכית אך הקבלן הסיר אחריות והפנה אותנו לחברה המתקינה וכמנובן שגם הם הסירו אחריות. ומאז ... עבר זמן וקצת התייאשתי . כמובן שעברנו עוד מסכת ארוכה של הרצות עם המון ליקויים אחרים. פשוט הליקוי הזה הוא לכאורה פחות קריטי ולכן פחות עסקנו בו (לעומת ליקויים של נזילות וכיוב')
רציתי לשאול:
1. האם אני זכאית (כיום אחרי שעבר זמן רב כל כך) לבקש ולקבל העתק מפרוטוקול בדק הבית? סיקשתי מספר פעמים והתעלמו מבקשתי..
2. האם בכלל קיימת לי זכות עדיין לדרוש מהקבלן זכויות בנושא בדק הבית?
3. האם קיים בדק בית נוסף בתום 7 שנים מקניית הדירה ?
אשמח לכל תשובה / הפניה
תודה רבה !
מיכל