דירה שעיצבתי

0 אור 0

New member
המרפסת יפה

ראיתי גם את התמונות הקודמות שפירסמת , ונראה שדובר בעיצוב מינימלי - רק תוספת של צבע ואביזרים לדירה קיימת, בלי לגעת במטבח, דלתות, ובכלל במבנה המקורי של הדירה. האם אני טועה?

רוייקו

New member
השימוש בצבעים הנועזים לא מספיק

אמנם הרעיונות מדליקים ועושים שינוי משמעותי אבל חסר הרבה להשלמת העיצוב. אני רואה ריצוף טרצו ישן.. אז ששמים פרקט או שאם לא רוצים להשקיע (דירה מושכרת, למשל) אז שטיחים שיתנו עוד כתם צבע... הרהיטים ניראים ישנים.. אפשר לצבוע חלק מהם לצבעי הנושא. אני לא יודע מה התקציב אבל לא מספיק לצבוע קירות. בסה"כ הטעם די טוב.

גולי מ

New member
אני חולקת על דעתך בעניין עקרוני

לא כל עיצוב "חדש" מחייב החלפת מרצפות. כמי שעוסקת בתחום מספר שנים, אני יכולה להבחין בסוגים שונים של מרצפות טראצו. בגוון, בצפיפות האגרגט וכן, בהשפעות שיני הזמן. ריצוף, כמו כל דבר, זה בעיקר עניין של טעם. להחליף, לשם להחליף, בשביל שיהיה "חדש" (והכוונה כאן לכל דבר, לא רק ריצוף), זה בעייני סממן לחוסר תרבות בעיקר.

רוייקו

New member
לי לא מסתדר ריצוף טרצו ישן עם השקעה

ניכרת בעיצוב הקירות, מבלי לזרוק אפילו שטיח שיתן כתם צבע.

גולי מ

New member
גם "ישן" זה עיצוב

אפשר לאהוב/לא לאהוב, אבל אסור לקחת כמובן מאליו שזה חייב להשאר/ללכת. כל דבר לגופו של עניין. שטיח - תמיד טוב (גם על טרצו ישן/גרניט/שיש/פרקט/בטון מוחלק) שטיח פרסי - זה הכיטוב הכל, שאלה של עיצוב ובחירה

0 אור 0

New member
מה שלי הפריע זה דוקא לא הרצפה

אלא המטבח - אבל כנראה שזה אילוץ של שיפור קטן לדירה קיימת, ולא שינוי מהותי.

רוייקו

New member
זה כמובן ביקורת ברוח טובה ..לא לקחת

כיאילו נאמר ברָעות. גם אני לא אהבתי את המטבח הישן. אולי היה צריך להחליף פורמייקה, גם עם היה צריך לעשות את זה בסגנון ישן. פשוט לא מתאים המראה שיש עכשיו. הייתי לוקח את השולחן צמוד למטבח כדי לתת אי כזה ומעליו מנורה... לתחום את המטבח. אם כי קשה לראות את כל התמונה ..

למעלה