דירוגגג הקאברגרליםם הרישמיי של כל העונותתת

דירוגגג הקאברגרליםם הרישמיי של כל העונותתת

10 עונווווות 24 תמונותת קאברגירללל. וזהה הדירוגג שלהםם ר=קקק לפיי התמונתת קאברגירלל ולאא קשורר לאםם אני אוהבב תמתמודדתת או לאא כי ישש מתמודדותת שאני מ=ט=ו=ר=ףףףף עליהםם ולאא הגיעוו גבוהה ומתמודדותת זוועתיותתת עם קאברגירליםם גבוהיםםם העונותת עם הקאברגרליםם הכי יפיםם זה עונות 9, 10, ו-3 הקאברגרליםם המכועריםם ביותרר הם מעונותת 4+7 שזהה לא מפתיעע.. זהה הדירוגג לפיי קבוצותתתתתת =]

קבוצהה ראשונהה- קאברגרליםם מזעזעיםם../images/Emo5.gif

24- קיילןן. הקאברגירלל המכועררר ביותרר בתולדותת התוכניתת והיאא דווקא לא המתמודדתת הכי מכוערתת. 23- קינייה. חיוךך פאתט. פרצוףף פאתטט. 22-קארידי. אנלא מאמיןן שזה היהה מודעהה. נראיתת כמו גברר מחופש. מחריידדד. 21- יוג'ינהה. בעעע 20- נאימהה. האיפורר והפוטושופפ יפיםם. אבל הפרצוףף שלהההה... יאקקק 19-מלרוזז. עםם כלל האהבהה שליי אליהה תמונהה גרועהה שלה. בדוקק היו לה תמונותת יותרר יפותתת.

../images/Emo26.gif

19+22 - תמונות גרועות, פוטושוט עלוב, רקע מכוער. הן יכולות ליותר, אבל זה לא באשמתן. 24+20 - תמונות טובות סך הכל. הרקע יפה. 21 - לא לא לא. 23 - לא משהו

חחחחחחחע עונהה 7 זהה העונהה

עםםם הקאבריםם המכועריםםם בתולדותת++עונהה 4 אבלללללל אתת צודקתת שבעונההה 7 זהה בגלל ההשקעהה והצילוםם הפאתטט במיוחדד מלרוזזזז שידוועע שהיאא פוטוגניתת -טללללל ובעונהה 4 זהה מושקעע פשוטט הפיינליסטיותת אחת יותרר מכוערתת מהשנייההה

../images/Emo58.gif../images/Emo186.gifמכועריםם אבל נסבליםם מקומות 18-16

18- סליישההה. התספורתת והפרצוףף. 17- בריייי. לאא משו בכללל. 16- ויטננננניי. הפהה הפתוחח הזהה והפניםם שמנותת ונראותת בת 40 לא קאברגירללל שזהה אמור להיותת צעירר. והרסוו תקאבריםם שלל עונהה 10 עםם כל השחוררר והצלל כדיי להסתירר תשומניםם של וויטנניי ולתת להה לזכותת בעעעע

../images/Emo26.gif

18 - זוועה 17 - לא זכור לי. כמו כל העונה הזאת
16 - חביב ולא יותר.

חחח תגובותתת במקוםםם אבל ספויילרר 9

הקאבררר שלל סלישהה עודד נסבלל בגלל הפוטושופפ עצמווו שלל קרידיי ונאימהה הרבהה יותרר זיעזעע אותיייייי ועםם תסרוקתת אחרתת סלישהה עודד הייתהה נסבלתת

../images/Emo58.gifעונהה 8. מקומותת 15-11. נחמדיםםם

15- רנההה. נראיתת כמו שחקניתת ומאודד מאודד מבוגררת. אבלל ישש לה פניםם יפותת. 14- נטאשההה. משוו בחיוךך הורססס ומכוערר טיפהה. 13- ג'ואניייי. הזווייתתת ממשש לאא מחמיאהה לפניםםם שלהה כל הלסתת והמבנהה עצמות. העינייםם יפות. 12- יהיההה. הפוטושופפ והתאורהה והכלל בעונהה 3 היהה מדהיםםם. זהה הצילל תתמונהה ויחסיתת יפהה כי אותהה אנלאא סבלתי. 11- ג'יידדדד. התמונהה יפההה. הבעיהה שהפרצוףף שלהה הורסס.

../images/Emo26.gif

15 - קאבר טוב. רקע מכוער. 14 - החיוך באמת הורס טיפה. 13 - לא משהו בכלל. 12 - אם לא הרקע וכל מה שעשו להן, התמונה שלה הייתה יוצאת בינונית ביותר. 11 - הפנים שלה יצאו מאוד יפה. אבל בכללי התמונה חסרת מעוף.

../images/Emo58.gifעונותתת 9+10. מקומות 10-6. יפיםםםםםםם

10- אמנדהההה. מדהימההה. הבעיהה שהיאא נראתת טיפהה מבוגררתת בגלל השיערר הלבןן מדיי. אבלל העינייייםםם מדהימותתתת. 9- ניקקקק. היאא מושלממתת. אבל משוו בתמונהה לא מסתדרר לי כלל כךך 8- שאנטלוהייתת. יפהההההה כלל כךךךךךךךךך. איךך אפשרר לבחורר בסליישההה איךךךךךךךךךךךךך?? 7- אנייההה. השופטיםםם האלהה לא מביניםםם הרבה מהחייםם שלהםם. קאברגירלל 100מםםם והואא אדג'יי אבל בצורהה יפהההה. מדהימהה ואיךך אפשרר להשוותת בכלל לויטניי הזוועתיתת?? 6- פטיממהה. בחורההההה אלוהייתתת. מאודד מזכירר לי אתת שלל דניאלל. הבעייהה ששמוו יותרר מדיי שחורר ויותרר מדיי חושךך ככהה שלא רואיםם תיופיי האלוהיי של הבחורהה הזאת. STUNNINGGGGG.

../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

10 - מדהימה מאוד, המיקום מאוד נמוך. זה קאבר שמתאים לטופ 3. 9 - בסדר 8 - קאבר לא משהו. כולם. משעמם 7 - קאבר מאוד יפה, אבל לא מהטובים שלה 6 - מזעזעעתתתתתתתתתתתתתתת. מה לעזאזל אתה מוצא בה?

ספויילרר לאלוהייתת עונהה 10

אתתת יודעתת שראייתייי תגובהה שלךך שהיאאאאא מושלממתתתתת אחריי המהפךך לאא זוכרר איפההה LOLLL ישש להה פניםם אלוהיווותת זה לאא שאלנהה בכלל והקאברר שלהה עוצרר נשימההה. לגביי אמנדההה עונהה 3= הקאבריםם הכיי מושקעיםם והכיי יפיםםם בהשקעהה אבלל אמנדהה נראתת מבוגרתת =[ תמונותת המהפךך שללל פאטיימההה ושלל שאנטלוהייתת הםם בין התמונותת היפותת בתולדותת הטופ מודללל ומתחרותת בתמונותת מושקעותת וקרקסיםם והכלל בגלל היופיי בפניםם והפשטותת.

../images/Emo58.gif

להדביק תוספות שיער יכול לעשות אותה ממכוערת על לפחות מכוערת. זה הכל. אבל מה שבאמת מפריע לי בה זה בעיקר האופי והאישיות... היא אחת הנוראיות..

ליי האופיי לאא משנהה יכולהה להיותתת

מכשפתת עלל עם יופיי כזהה זה לאא מעניין אותיי חבלל שטיירהה לאא מבינהה אתת זה ככהה

../images/Emo58.gif לעונההה 9+8. מקומותת 5-2. המדהימייים

5- ג'אזללללללינושלמממתת. תאמתת חשבתיי שהיאא לא תוציאא תמונהה מדהימהה כי היאא יותרר דוגמניתת פירססס וקוטורר ולאא מסחרייתת אבללל החיוךך שלהה מדהיםםםםםםם פהה. מדהיממהההההההה. 4- אווההה. כמהה שאני שונאא תבחורהה הזאתת זהה קאברר גירללל מושלללללם. פשוטט תמונהה מדהימההההההה ברמותתת שלהההה. באמתת חיוךך מבפניםםם. 3+2. ג'נהההההה ודניאלוהיייתתת. לאא יכולל לבחורר בינההםם. הפניםם שלל דניאללללללל זהה כמובןןן סגידהה ושלמותתתתתת העוררר השפתייםםם העצמותת הכלל מושלללםם ומהקאברר שלל ג'נההה שהואא חדשש ליי יחסיתת אני עודד מתלהבבב. יפיופהה אמיתיתתתתתת מביעההה אושררר צעירותת. בקיצורר שתהםםם INSANELYYYY BEAUTIFUUUUUUULLLLL

תגובה../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

5 - היא נראית טוב מאוד בו, אבל הרקע פשוט מזעזע. 4 - קאבר מדהים, וגם של אמנדה היה מדהים. 3+2 - שני קאברים לא משהו. ג'נה נראית קצת דודה ודניאל פחות יפה ממה שהיא היום.

ספויילרר לזוכתת עונהה 8

הרקעעע חמודד מהה שמזעזעעע באמתתת זה מהה שהיאא לובשתתתתתת חחח ישרר מגרוזייההה אבלל היאא 1000ממתת בוו.

../images/Emo106.gif../images/Emo104.gifמקוםםםם 1 WINNERRRRR../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תמונתתת הקאברגירללל האלוהההההההההההההייתתת של כלל הזמניםםם שמנצחתתתתת אתת כלל מייי שמעליההה בליי לחשובב פעמייםםם בכלל קאברר גירלל מליגההה שלל עצמוו איי אפשרר להשוותת אליווו כלווווווםם ואנלאא חושבבב שאיי פעםםם משהוו ישתווהה לחיוךך האלוהיי ולפניםם המושלמותת האלההה =]]]]] @@@@@@@סגידההההההההההה@@@@@@@

למעלה