דירוגיי משפטים.

yuvizz

New member
דירוגיי משפטים.

אוקי, אז ה"משחק" הבא עובד ככה: אני אכתוב כאן, בכל יום שבת כל מיני משפטים משירים של איתי, ואתם תדרגו את המשפטים מ1-10 כש-1 זה הכי נמוך ו-10 זה הכי גבוה. והפעם מתוך השיר: לפנות עצב. -"ובעצם אין סיבה להשתגע.."- -"לפנות עצב מנגנים, מה שרציתי לומר.."- -"כמה פשוט היום להיות חתול חרמן.."- -"הייתי בא אם רק יכולתי לעזוב"- -"והשיכור שם בפינה זה לא אני, אבל בעצם אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב"- תבלו, שבת שלום.

אושRתי

New member
רעיון מעולה !

-"ובעצם אין סיבה להשתגע.."- 6 -"לפנות עצב מנגנים, מה שרציתי לומר.."-7 -"כמה פשוט היום להיות חתול חרמן.."- 4 -"הייתי בא אם רק יכולתי לעזוב"-8 -"והשיכור שם בפינה זה לא אני"-9 -"אבל בעצם אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב"-8

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

ובעצם אין סיבה להשתגע.."-8 -"לפנות עצב מנגנים, מה שרציתי לומר.."-7 -"כמה פשוט היום להיות חתול חרמן.."-6 -"הייתי בא אם רק יכולתי לעזוב"-4 -"והשיכור שם בפינה זה לא אני,9 אבל בעצם אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב"-9

:)

-"ובעצם אין סיבה להשתגע.."- 5 -"לפנות עצב מנגנים, מה שרציתי לומר.."- 8 -"כמה פשוט היום להיות חתול חרמן.."- 10! חח -"הייתי בא אם רק יכולתי לעזוב"-9 -"והשיכור שם בפינה זה לא אני, אבל בעצם אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב"-8

למעלה