דירוגי-משפטים.

דירוגי-משפטים.

[4 - הכי גבוה]
"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר."
"כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."
"ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"
"ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.."
"אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.."
"אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"
"אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."
"וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.."
"הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."
"ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."
מקווה שתהנו
.

little WhiSper

New member
.......

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 4 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 3 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 5 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 5 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 3

RtOoNmY

New member
ידיים למעלה היא אוהבת אותך...

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 3 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 5
"ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 3 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 4 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 4 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 4 פיי יצא בית זונות

היא אומרת תבוא, אפילו כשרע...

2 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."
3 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"
3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.."
4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.."
4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"
3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."
1 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.."
3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."
2 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."
3

כבר שכחנו מה זאת אהבה...

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 3 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 4 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 2 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 3 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 1 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 1 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 2 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 2.5

mooshki

New member
../images/Emo2.gifוואי ענבר... איך הצלחת?

4 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."
4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"
3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.."
4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.."
2 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"
3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."
4 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.."
3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."
4 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."
3

ב י ז י

New member
../images/Emo182.gif

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 2 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 2 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 2 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 3 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 2 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 2 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 1

nils11

New member
הדירוג שלי..

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 2 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 3 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 4 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4, בתור משפט בודד לא משהו, המשך המשפט עושה אותו למשפט גאוני. "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 2 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 4 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."4 מפתיע כמה שהליריקה שלהם גאונית לפעמים. כל מי שהולך לבית קשת, תהנו פוווווווווווווווללל..! שבוע טוב לכולם..!

פחיחצה

New member
.....

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." -3 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."-4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"-1 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." -4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." -4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"-4 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."-3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." -2 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."-1 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." -3

בכל פעם שיש את השרשור הזה...

אני מבינה עד כמה אני קשורה לשירים האלה... "בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 4 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 4 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 1 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 4 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 1 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 2 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 1

מילי17

New member
על אור בעננים, יום יום.

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 4 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 1 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 2 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"
10!!! "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 2 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 2 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 4 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 1

moshe butt

New member
אני כזה שמן../images/Emo70.gif- קמתי עכשיו משינה../images/Emo70.gif

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 4
"כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 4
"ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 2
"ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4
"אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4
"אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 3
"אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 2
"וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 2
"הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 4
"ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 4

כל הזמן חייכת, אבל חיוך כזה לא נחשב

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר."3 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."3 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.."4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.."2 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"3 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."2 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.."3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."3 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."4

מומחים בלהפןך כאב לדבר שבשגרה

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 5 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 5 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 5 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 4 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 5 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 2 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 3 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 4

...

4.
"כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור."
2.
"ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק"
4.
"ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.."
4.
"אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.."
2.
"אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק"
4.
"אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.."
1.
"וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.."
4.
"הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים."
3.5
"ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'."
4.

חמדונה

New member
נחמד

"בתוך כל מישהו את יכולה, לשמוע איזה שיר." 2 "כשכולם רצים, מתים כבר להגיע.. אני עומד בתור." 2 "ואני בעצמי מחפש ובודק.. טוב, אצלי זה בסדר, אני מתחמק" 3 "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה.." 4 "אני רוצה להאמין, אבל אתה לא עונה לי.." 2 "אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק" 84576 "אני יודע- זה מוכר, וכמה מנוכר אני ודאי נשמע.." 3 "וכבר אין לנו לאן, הכל נגמר.." 3 "הסדק נפער.. הגבול כמו מיתר בשמיים." 3 "ביום אחד הוא אמר 'זה הכל.. אני לא מסוגל, פשוט לא יכול'." 3

למעלה