דירוג האלבומים של רד הוט!!!

Lasdo

New member
דירוג האלבומים של רד הוט!!!

יאללה חברה, שכל אחד ייתן פה את חמשת האלבומים הטובים ביותר של רד הוט, בסדר עולה, כשהראשון הוא הכי טוב לדעתו. אם בא לכם, גם תפרטו על כל אלבום.....

Vdrums

New member
BSSM!!!!!!!!!!

חוץ מזה הגרוע הוא האחרון ולפניו קליפורניקיישן והשאר באותה רמה.

lollapalooza

New member
הממ...

אני לא אדרג את כולם כי יש המון וקשה לי להחליט מה יותר טוב ממה. אז כמה עיקריים:
הכי טוב: blood sugar sex magik
הכי רע: by the way
הכי פחות מוערך (שלא בצדק)- one hot minute כל השאר... אוהבת!

Dr Drums

New member
אמממ אני בערך כמוכם

רק שאני אוהב את cali אז: BSSM (1!!!!! 2) Californiacation הכי פחות טוב (חוץ מ-Cant Stop שזה שיר ענק לדעתי):: By the way וכל השאר שווים!

כן..

אני כמעט אותו הדבר רק שבמקום הראשון ביחד עם בלאד שוגר סקס מאג'יק יש את קליפורניקיישן כי אני אוהבת את שניהם באותה מידה וביי דה וואי (אוף אני שונאת לכתוב את זה בעברית אבל אין לי כוח לכתוב באנגלית...) הוא לא רע הוא פשוט שונה...

o0O0o

New member
בסדר יורד:

מהטוב אל הפחות blood suger sex magic mother's milk one hot minute what hits (אוסף) Californication

Ignition

New member
אני חדש פה.... אני ארשום גם

האלבום הכי טוב הוא בלאד שוגר.. אני גם חושב שקליפורניקיישן ומאזדר'ז מילק הם בין הדיסקים הטובים שלהם. ובקשר לone hot minute באמת הוא לא מוערך כראוי , למרות שדייב נבארו הכניס להם בהרבה שירים שם סאונד כל כך מסריח , אלבום טוב בכל אופן . ביי דה ווי... לא יודע מה קרה שם.. איפה התופים , איפה הבס .. וגם ג'ון פרישוטנה מלווה שם יותר מדי.. ביי דה ווי ללא ספק הכי פחות טוב , לא הייתי אומר גרוע , כי יש שם הרבה יציאות טובות.

cant stop זה אחד הביצועים הכי טובים

של פרושיאנטה כי הפתיחה פשוט מצויינת חבל שפלי חלש שם ולא הכניס קצת fאנק כי אז זה היה אחד השירים הכי טובים שלהם!!! ודיסקים הכי טוב bssn\mothers milk הכי גרוע - by the way - אין פאנק !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ignition

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה עניין של טעם אישי ,אבל לפי דעתי cant stop שיר ממש ממש ממש סביר .. אפילו חלש.. איך אפשר להשוות אותו לשירים אחרים של רד הוט בכלל ?

תלמד לקרוא לא אמרתי שהוא שיר הכי

טוב שלהם אמרתי שהוא בין הביצועים הכי טוב של פרושיאנטה !!!

Ignition

New member
כנראה שאתה לא יודע לקרוא

איפה בדיוק רשמתי שאתה אומר שזה השיר הכי טוב שלהם ?

Ignition

New member
כנראה שאתה לא יודע לקרוא

איפה בדיוק רשמתי שאתה אומר שזה השיר הכי טוב שלהם ?

On drugs

New member
הדרוג שלי

חלב אם במקום הראשון זה אלבום הכי פאנקי שלהם קליפורניה במקום השני אפ ליפט מופו פארטי פלאן האלבום הכי טוב שלהם עם הילל אגב קנט סטופ הוא בהחלט שיר יפה שונה בסגנון מכל השירים באלבום

hellrazor1

New member
אממממ

BSSM One hot minute mothers milk californiacation by the way ודרך אגב ביי דה ווי שיר שאני אהבתי וגם קנט סטופ

למעלה