דירוג הזוגות שלי...

Luanne

New member
דירוג הזוגות שלי...

1. מיה ועמיחי - האמת שאהבתי אותם מההתחלה. וזאת למרות שהוא היה אגואיסט והיא לחוצה רצח. אבל שימו לב שבלגים האחרונים משהו השתנה. קודם כל עמיחי הרבה יותר חמוד והרבה פחות דיקטטור. ואפילו יותר מזה, מיה ממש התחילה להוביל את המירוץ. זה התחיל בפרק בהונג קונג כשהוא הרים ידיים והיא פשוט סחבה אותו על הגב (לא פיזית, נפשית
)בפרק הקודם היא ממש קיבלה החלטות על דעת עצמה, ועמיחי פשוט הלך אחריה! ממש חזון אחרית הימים למרת שאני תמיד ידעתי שהיא הרבה יותר חזקה ממנו. מעניין שעכשיו כשהם כבר לא מובילים, הם גם יותר נעימים ופחות לחוצים. בקיצר, הם הפייבוריטים שלי
2. תום וגיל - אין לי הרבה מה להגיד עליהם, חוץ מזה שתום תותחית על ומקסימה ואני ממש אוהבת אותה. את גיל קצת פחות, כי הוא עצי כזה ונוטה להתעצבן מהר, אבל הוא עדיין חמוד ונחמד לראות את הדינמיקה ביניהם. 3. הדס וענבל - בגדול, אני מפרגנת להן מאוד. אין ספק שבתור אישה צעירה אני מאוד גאה בכך ששתי בנות צעירות ודקיקות נותנות כזה פייט במירוץ שאני לא הייתי שורדת חצי שעה. אבל.. משהו בהן לא מאפשר לי לאהוב אותן עד הסוף. לא ידעת, כמה שהן תומכות אחת בשנייה ויש ביניהן קשר באמת מדהים, יש בהן משהו מתנשא ויהיר שאני פשוט לא מתחברת אליו, ואני מתכוונת בעיקר להדס. בתחילת המירוץ לא סבלתי אותן בכלל, ייחלתי להדחתן כמה שיותר מהר. ההתעלמות המגעילה ההיא מאשר ומאור מלמדת עליהן הרבה. קשה להגיד שלום? בנוסף לזה, בסוף הלג בוויטנאם בו הודחו אשר ומאור, כשהן ראו אותן יוצאים מהמונית, נדמה שזו הייתה הדס שאמרה משהו כמו, "לא, אני לא מוכנה להיות אחריהם" אה באמת? לא יאה לך להיות אחרי החברה מאשדוד?! מה האובססיה הזאת שאתן חייבות לעבור את מלכות היופי? הן פוגעות לכן בביטחון העצמי? דבר נוסף שהפריע לי מאוד היה שמצד אחד הן הגיעו "לנפץ את הסטיגמות על הבלונד" אבל מצד שני, בתחילת המירוץ הן אמרו שיעדיפו לא להתחבר עם צוותים נשיים כי "לנשים יש נטייה להיות ביץ'". כלומר, אתן באתן להילחם בסטיגמה על נשים, אבל אין לכן בעיה להנציח סטיגמה אחרת? וחוץ מזה, מי דפק אתכן עם הפרסה בפרק הקודם, בחורה? לא, צוות של גברים (מצד שני, אחד מהם הוא כוסית, אז אולי הסטיגמה נכונה אחרי הכל
) ואחרון חביב, אבל זה לא ממש אשמתן, הוא העיסוק המטופש הזה בצבע השיער שלהן. אז בהתחלה זה טבעי שהן היו "הבלונדיניות" כמו שחנה ומרגלית היו "הקיבוצנקיות" ולירן וילנה "מלכות היופי", אבל דיר בלאק, אנחנו כבר מכירים אותן, יודעים מה הן שוות, כמה אפשר להשאיר אותן במשבצת הזו? וההפקה חייבת להפוך אותן לסמלי סקס ולעשות להן קלוז אפים על החזה והישבן בכל הזדמנות, רק כי הן בלונדיניות? בקיצור, אני לא אוהבת אבל מחבבת אותן מאוד. מקווה לראות אותן בגמר
4. רן ומיכל - האמת, הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי, היה הלג במקאו, שבו לא רק שרן לא הביע שום, אבל שום סוג של תמיכה במיכל אחרי שקפצה מהמגדל (פלא שהיא התחילה לבכות באמצע הרחוב?), הוא עוד דירדר אותם מהמקום הראשון ללפני אחרון כי לא היה מוכן לשאול מקומיים! אתה במדינה זרה, באמת נראה לך שתמצא איך להגיע בהסתמך על כושר הניווט המהולל שלך (יה, רייט)? ועוד במירוץ?! עושה רושם שמיכל רוצה להיות שם יותר ממנו, אחרת לא ברור איך היא סובלת את כל השטויות שלו. דווקא בפרק האחרון הוא היה יותר נסבל, גם כי סוף סוף הוא עשה משימה קשה, וגם אהבתי את הנשיקה שלו ושל מיכל לפני הסנפלינג
למען הסר ספק, אני לא חושבת שהוא בנאדם רע. רק אחד שאכל הרבה מאוד כאפות בילדותו ולא קיבל טיפול פסיכולוגי בזמן
אגב, אני חושבת שהם הזוג שעשה טעות בפרק הקרוב. נשמע די מתאים לדפוס ההתנהגות של רן. 5. שי וגיא. לפני שאני אתחיל להתלהם, אציין שאת גיא אני דווקא אוהבת, והוא הבחור היחיד שם חוץ מרז המדהים וההורס, שהייתי עושה ל טובה. ועכשיו אפשר לעבור אל הכוסית מספר אחת של המירוץ. לשי יש שני תפקידים במירוץ: א. להתבכיין על כל משימה שקשה לו/ מפחידה אותו (שזה בערך 95% מהמשימות), ב. להתחיל עם כל מה שנקרה בדרכו שיש לו ציצים. אם מישהו ראה את שי עושה שם עוד משהו, בבקשה שיאיר את עיניי. וכמה אפשר להתבכיין על השיער שלך? זה יגדל! כמה אפשר להתפלא מזה שבחורות מצליחות יותר ממך במשימות? ואפרופו בחורות. למה גבר בן שלושים פלוס, שלפי התדמית שהוא דואג לטפח כבר עשה את חצי ת"א (לפחות רבע) מתלהב מכל גיישה יפנית/זונה אוסטרלית ברחוב/כוסית בבגד ים על החוף כמו בתול בן 18 שהרגע סיים בית ספר דתי ולא נגע בבחורה מאז הבר מצווה? לא ראית בחורות בישראל? לא היית עם בחורה כבר שבועיים וקשה לך? תתפרק במקלחת בחדר. למה אנחנו צריכים לסבול? ומה שהכי פתאט, שבכל הזמן הזה הוא ממשיך לשחק אותה גבר גבר, אחרי שהוא נכנס לפאניקה ומעכב את הדס וענבל או נוסע כמו סבתא שלי על מסלול המירוצים. לא משנה כמה טוב הוא נראה על השלטים ברנואר. הבחור הזה הוא TURN OFF לגמרי. חייבים להוריד את הכובע בפני גיא שסובל אותו, גם אם לפעמים הוא נסחף אחריו קצת. הפנטזיה שלי היא לראות אותם מסיימים במקום הרביעי, במרחק שתיים וחצי שניות מהגמר, למרות שלצערי זה לא יקרה, והם כנראה יגיעו לגמר על חשבון אחד הזוגות החביבים עליי.
לגיא, אגב, אני לא דואגת. הוא לא נראה לי רודף פרסום, וגם מבחינת כסף נראה לי שהוא מסודר. אגב, מישהו יודע אם הוא פנוי..?
זהו, זה הניתוח שלי לזוגות (סורי על האורך). אני כבר ממש מחכה לפרק של מחר. אה, ואשמח לקבל תגובות

עם הרוב אני מסכימה

בעיקר לגבי תום וגיל, הדס וענבל , ושי וגיא. לגבי עמיחי ומיה: אמנם נראה שהם חזקים ושהולך להם יחסית בקלות, אבל קשה לי לתמוך בזכייה של זוג, שהזוגיות שלו עקומה לטעמי. נכון שעמיחי השתפר (לפחות עם מה שרואים על המסך ואני לא בטוחה שאין כאן התערבות של ההפקה - כי נראה שהם פייבוריטים שלה), אבל איכשהו זה לא משכנע אותי, ואני מעדיפה שהזוג הזוכה יהיה כזה שיש בו יחסי חברות ושיתוף אמיתיים. אחרת - איזה מסר זה יעביר לצופים לגבי זוגיות? ועוד יותר כנ"ל נכון לגבי רן ומיכל. אני לא נוטה לתת נקודות זכות כלשהן להתנהגות של רן. מיכל מקסימה וחבל שלא בחרה פרטנר יותר ראוי. וגיא באמת עושה רושם מדהים - גם חיצונית - עם או בלי שיער, וגם באופי. פשוט מקסים אותי
...אבל רז טיפה יותר..

Luanne

New member
לגבי עמיחי ומיה

הסיבה שאני בעדם היא פחות כי אני נורא אוהבת אותם (אין במירוץ זוג ש"נקשרתי" אליו במיוחד) אלא כי ע"פ ההתנהלות שלהם בפרקים האחרונים חל בהחלט שיפור, הן מבחינתה (היא פחות פאסיבית ויותר עומדת על שלה) וגם הוא יותר מתחשב ותומך בה (ולדעתי זה לא קל כי היא טיפוס די מלחיץ). לגבי העדפות של ההפקה - לדעתי אם זה היה המקרה העורכים מתכתחילה היו מקצצים בזמן המסך של הריבים שלהם, מה שלא ממש קרה בדרא"פ ובוויטנאם, כדי להוציא אותם זוג פוצי מוצי. גם עכשיו - זה לא שהם הפסיקו לריב, אבל הוא בהחלט יותר סבלני ומכיל. ולגבי התספורת של גיא - יותר יפה לו קצר. זה מדגיש לו את העיניים

or20099

New member
מה אתה אומר שי וגיא מקום אחרון למה מה קרה

הם הזוג הכי טוב במרוץ איך אתה מחליט להשים אום ככה בדירוג של מקום אחרון עם כבר את הבלונדיניות המעפנות האלה אחי אתה נפלת על השכל ותאמין לי שעל זה מגיע לך שאני ארשום עליך הרבה סיפור שלם כמו שאתה מכרת לנו אז תעשה לי טובה לפני שאתה מחליט דברים תנסה לחשוב הפעם בתבונה ביי .

Luanne

New member
כמה דברים..../images/Emo4.gif

א. אני בחורה (כמו שאפשר להבין עם רמה בסיסית של הבנת הנקרא). ב. זו דעתי האישית בלבד, וזכותי המלאה להביע אותה. ג. על סימני פיסוק שמעת? ד. תרגיע ומהר...

אורישקי

New member
מסכים בקשר לתום וגיל,רן ומיכל,שי וגיא

הדירוג שלי: 1.ענבל והדס
2.תום וגיל 3.כאן זו בעיה כי אני אוהב את מיה,מיכל וגיא ושונא את שי,רן,ועמיחי אז הם באותו מקום בתכלס

Freemee

New member
מסכים מאוד לגבי שי וגיא

לגבי תום וגיל, תום באמת זאת שמשקיעה הכי הרבה וגיל סתם הורס לה.

or20099

New member
מה אתה אומר מי אתה בכל שתסכים לזה

ועל מה אתה מסכים מאוד עם שי וגיא כי עם זה עלזה שהם אחרונים בדירוג אז אתה חרה של בן אדם

Freemee

New member
לא על הדירוג ובן אדם תרגיע ומהר!

מותר לי להביע איזה דעה שבא לי ואין צורך להכנס לירידות. ד"א, אני רק חושב ששי באמת הרבה פוזה במירוץ הזה וזה כבר מתחיל להמאס.

אורישקי

New member
לגמרי

כל הזמן לא מבצע אפילו משימה אחת. "אני נשאר כאן עם הבחורות האלו"גם אם זו זקנה בת 100 מזעזע:S

למעלה