דירוג השחקנים האהובים עליכם ביותר

backstreet girl

New member
דירוג השחקנים האהובים עליכם ביותר

מהבנים ומהבנות: בנים: בנות: 1) שרידן 1)לואיס (רררר) 2)קיי 2)טימוש....(חמוד) 3) אייבי 3)ג'וליאן (הוא משחק מדהים) 4)תרזה 4)צ'אד (הוא ממש חכם) 5) ווטני 5)מיגל (ממי) 6)גוון 7)צ'ריטי 6)סם (איזה גוף) 8)סימון 7)ריס 9)גרייס 8) טי סי 10)איב 9)אליסטר 10) האנק

shambi

New member
או. קיי. הצלחתי../images/Emo70.gif

נסית לעשות שני טורים של בנים/ בנות, נכון?? אז הינה הדירוג שלי - בנים: טים טים, ג'וליאן, סם,לואיס [הוא אולי חתיך, אבל במשחק יש מקום לשיפור], ריס, האנק, צ'אד, טי סי ומיגל את אליסטר אני לא מחשיבה! בנות: אייבי, קיי, תרזה, גוון, שרידן, גרייס, וויטני, סימון, צ'ריטי והנזירה איב!

python 4

New member
יש!

שימו לב (בסדר יורד): - גברים: טימי, ג'ולי, ריס, לואיס, סם - נשים: טאבי, אייבי, איב, תרזה, קיי - וחיות אחרות: בירד סטאצ'ו, פלאפי והאחרים פשוט לא ראויים לתשומת ליבי.

moran14h

New member
טוב..

אז בעיקרון אף אחד מהשחקנים כאן לא מבריק בכישרון אבל יש כמה עם פוטנציאל.. והם: מהבנות:אייבי,קיי,גוון,תרזה וטאביתה (ששכחתם!)ואולי שרידן.. ומהבנים:צ'אד' ,ריס (כי הוא משחק אותה חננה מצויין),טימי(השמור לטאבי),לואיס(רק לפעמים..)וג'ולאין..

shuis4ever

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo26.gif../images/Emo47.gif

בנים: 1.לואיס! (תגידו, אתם עיוורים?! הבנאדם פשוט אלוהי!!!) והרבה הרבה מתחת---- 2.אית'ן. 3.ג'ולי. בנות: 1.שרידן!(מ-ל-כ-ה!) 2.תרזה (-היפהפיה והמתוקה) 3.אייבי.

מרTIMMY

New member
אנד דיס איז דה ריזולט אוף דה

מרTIMMY ג'ורי: גוון 1 פוינט שרידן 2 פוינטס צ'ריטי-זומבי 3 פוינטס גרייסי 4 פוינטס איב 5 פוינטס ג'סיקה 6 פוינטס רבקה 7 פוינטס אייבי 8 פוינטס סימון 10 פוינטס אנד פיינאלי: קיי 12 פוינטס לה קיי - דוז פואה!!

python 4

New member
הממ..

שרידן 2 פוינטס? תמיד היא מקבלת 2 פוינטס. כולם אנטישרים! כולם!

מרTIMMY

New member
אני כבר לא אנטישרי - שכחת?

אמרתי שהיא נראית טוב, נחמדה ונורא קל להסתדר איתה. אבל משום מה אני לא אוהב את השיניים שלה, במיוחד שפנס תאורה ענקי מכוון אליהם. (בגלל זה 2 פוינטס) תפסיקי לעשן!!!

קיייי לשלטון התשובות שלייייי

בנים: לואיס ריס אליסטר טימי ג'ולאין סאם איתן צ'אד מיגל טי.סי בנות: קיי טאבי אייבי גוון תרזה ויטני איב סימון גרייס שרידן צ'רטי

הצילצול

New member
הדירוג שלי. לא להתעצבן!

בנים : מיגל!!! סם לואיס איתן צ'אד ריס האנק ג'וליאן טי סי וטימי!!! אליסטר בנות: צ'ריטי האחת והיחידה ג'סיקה סימון גרייס אייבי וויטני טאביתה שרידן תרזה איב

מרTIMMY

New member
למה את לא אוהבת את קיי?

היא נחמדה, יפה ומאוד אדיבה. היא לא מתחצפת להורים שלה, יש לה ציונים טובים, היא יודעת להסתדר עם אנשים... מה רע בה?

moran14h

New member
אולי כי בת דודה שלה פוסטמה מטומטמת

שלא יודעת כלום מהחיים שלה! גאד אני שונאת את צ'ריטי!!!!!!!!!

מרTIMMY

New member
איזה עצבים!!!!!! (מיני-ספויילר)

את שונאת את צ'ריטי - אז 4 גאד סייק תסבירי למה!!!! דוגמא: אני שונא את צ'ריטי כי היא כזאת גודי-טושי. אני מחכה כבר שהיא תעבור לדארק סייד ותהפך לזומבי!! נו קיי!!! תהפכי אותה כבר לגוש קרח!!!!!!!!! מצטער, נסחפתי...

../images/Emo58.gif

היא לא נהפכת לזומבי... קיי מקפיאה את צ'ריטי האמיתית ומקבלת זומבי צ'ריטי כתחליף שהיא שולטת בה...

למעלה