דירוג טופ 10 הלוחמים/קרבות בכל מחלקה

דירוג טופ 10 הלוחמים/קרבות בכל מחלקה

הרבה זמן לא היה איזה סקירה על מצב המחלקות בטופ אז החלטתי לעשות דירוג משוכלל שמציב את 10 הלוחמים המובילים בכל מחלקה או במידה ומתוכנן קרב אז את הקרבות המצופים ביותר.

*הדירוג יכלול את 5 המחלקות שבתכלס מעניינות, גם ככה שלושת המחלקות הקלות לא עמוקות מספיק.

מחלקת הLW

1 - בן הנדרסון נגד פראנקי אדגר.
שוב קרב חוזר של אדגר רק שהפעם הוא זה שהפסיד לעומת הנדרסון שנימצא ברצף של 4 ניצחונות בארגון.
המנצח כמובן ראוי לדירוג מס' 1

2 - גילברט מלנדז.
אלוף סטרייקפורס זמן רב. ברגע שיגיע לUFC זכאי לטייטל שוט לטעמי.

3 - נייט דיאז.
מאז הירידה לLW ניצח 3 קרבות בצורה מאוד מרשימה וזכה להיות הבא בתור לטייטל שוט.

4 - גריי מיינארד נגד קליי גווידה. ufc on fx
קרב בין שני המפסידים הטריים לשני הלוחמים שנלחמים על התואר. שניהם בטופ רק שאחד ישאר שם והשני יצנח המון עם 2 הפסדים רצופים במחלקה כל כך צפופה.

5 - מייקל צ'נדלר.
אלוף בלטור הבלתי מנוצח ונראה מרשים מאוד! הוא חייב לעשות את המעבר לUFC בזמן הקרוב ולדעתי יש לו סיכוי טוב בליגה של הגדולים.

6 - אנתוני פטיס.
אומנם מעד מול גווידה אבל ניצח 2 קרבות מאז ובואו לא נשכח שהגיע לו קרב על התואר אבל הוא לא רצה להמתין.
לדעתי קרב שלו עם נייט דיאז לקביעת N1C יהיה ראוי ביותר!

7 - גלייסון טיבאו נגד חביב נרמגמדוב. ufc 148
טיבאו עצום יחסית למחלקה ונראה שהוא נהנה מיתרון הגודל שלו עם 3 ניצחונות רצופים.
נרמגמדוב הצעיר עם מאזן 17-0 הולך להתמודד מול המבחן הקשה ביותר שחווה עד כה.
המנצח בהחלט יקודם במחלקה הצפופה הזו.

8 - אדי אלברז.
ניצח את אאוקי ונראה מרשים מאוד. חייב להגיע לUFC בכדי להצדיק את הדירוג.

9 - ג'ייקוב וולקמן נגד פול סאס. UFC 146
וולקמן השקט עושה את העבודה בצורה מושלמת עם 5-0 מאז הירידה לLW ועכשיו הוא יפגוש את סאס הגראפלר הבריטי הבלתי מנוצח לקרב מסקרן ביותר!

10 - אדסון ברבוזה נגד ג'יימי ורנר. UFC 146
ברבוזה הסטרייקר הברזילאי הבלתי מנוצח (10-0 כללי 4-0 בUFC) יפגוש את ורנר המנוסה לקרב שאמור להקנות לברבוסה עוד נסיון חשוב לפני המבחנים הגדולים.

BeniTaz

New member
טופ 10 LW שלי

אני מדרג על פי יכולת, ניצחונות/הישגים ורלוונטיות/אקטיביות

1. בן הנדרסון
האלוף.

2. פרנקי אדגר
הטוען לכתר והאלוף הקודם.

3. גריי מיינארד
ועדיין נתן פייט לאדגר ולפני כן ניצח את נייט דיאז, קנפלו וג'ים מילר.

4. נייט דיאז
3 ניצחונות גדולים על גומי, סרוני ומילר שמים אותו בתמונה על התואר.

5. ג'ים מילר
נכון שהפסד קשה אבל לא שוכחים שהגיע לו קרב אליפות. ניצח את טיבאו וגילארד.

6. קליי גווידה
לאחרונה ניצח את גומי ופטיס, ב-2009 גם את נייט דיאז.

7. גילברט מלנדז
לא מבין את המיקום שנותנים לו. לא נלחם באריות כמו ב-UFC ומבזבז את הזמן שלו בסטרייקפורס.

8. מייקל צ'אנדלר
ניצחון גדול על אלברז אבל יצטרך להילחם ב-UFC כדי להתקדם.

9. אנתוני פטיס
ניצחונות אחרונים על סטיבנס ולוזון ועוד אחד חשוב ב-2010 על בנדו.

10. דונאלד סרוני
עשה רצף מרשים עד שנעצר נגד נייט דיאז.

udi102

New member
מילר איכזב אותי בענק בקרב האחרון

מה אתה חושב על העניין הזה צחי ? אני חושב שמילר עלה בלי גיים פלאן ובלי בטחון

BeniTaz

New member
מילר איכזב ממש

אבל נייט בקרבות האחרונים שלו פשוט אדיר.. גם נגד סרוני הוא גרם לנו להרגיש שסרוני לא יודע מה לעשות. מה שבטוח מילר שעלה נגד דיאז זה לא אותו מילר שהיה לפני ההפסד לבנדו. משהו בהפסד הזה כנראה פגע לו בבטחון ועוד אחד כמו דיאז מוריד לך עוד יותר את הבטחון. דיאז גם מאוד התחזק פיזית.. לוחם משודרג שכיף לצפות בו. כמעט חיקוי של ניק.

מחלקת הWW

1 - ג'ורג' סיינט פייר.
המלך של המחלקה. שיחזור כבר מהפציעה..

2 - קרלוס קונדיט.
האלוף הזמני הפחדן שבמקום להגן על הכאילו תואר מחכה בכדי להלחם בחבר מאותו מחנה אימונים.

3 - ג'וני הנדריקס.
אומנם ניצח ניצחון דחוק את קושצ'ק אבל זה רק עוד שלב בדרך לכיבוש המחלקה כאשר הוא כבר 4 ברצף עם ניצחונות על פיץ' וקושצ'ק.

4 - ג'ייק אלנברגר נגד מרטין קאמפמן. tuf
אלנברגר כבר מזמן היה מקבל טייטל שוט אם המחלקה לא היית תקועה כשהוא כבר 6 ברצף בארגון.
קאמפמן מצידו מנסה לשמור על יציבות מול הרמה הגבוה שהוא פוגש כשיש לו כבר 2 ניצחונות רצופים.

5 - ניק דיאז.
בגלל ההשעיה הוא מתדרדר בדירוג. נקווה שיחזור מהר.

6 - רורי מקדונלד.
מקדונלד כבר 3 ניצחונות רצופים מאז ההפסד לקונדיט. צריך לבחון אותו מול מתאבק חזק ולא חסרים כאילו במחלקה.

7 - בן אסקרן.
אלוף בלטור הבלתי מנוצח (10-0) ומתאבק מהטובים ביותר שנכנסו לענף.
חייב להגיע לUFC שם כל הטופ של המחלקה בעולם נמצאים.

8 - סייר באהדורזאדה.
לוחם שכבר שנים בטופ אבל הגיע לUFC לא מזמן שם ניצח בקרב הבכורה שלו בצורה מרשימה.

9 - טירון וודלי.
מתאבק חזק ובלתי מנוצח (10-0) שמבזבז את הזמן בסטרייקפורס במקום להביא אותו כבר לUFC.

10 - אריק סילבה.
כישרון ברזילאי שהוריד את שני היריבים הריאשונים שלו בUFC בסיבוב הראשון.

moriarty

New member
פיץ' וקושצ'ק בולטים בחסרונם.

הם לא טופ 10 במחלקה? זו אמירה קשה.

udi102

New member
לפי דעתי דירוג סובייקטיבי על גבול ההזוי

ואני יסביר : פיץ וקושצאק טופ 5 WW לכל הדעות ,זה שהנדריקס גנב נצחון לקושצאק ושהשופטים אכלו איזה פטריה לפני זה לא אומר הנדריקס יותר טוב .

אסקרן יגיע לUFC והוא לא ינצח שום טופ 10 במחלקה ,למעשה הוא אפילו לא טופ 20 אבל מי אני שיגיד .

איפה סנצאז , קאמפמן ?

רורי הרבה מתחת לדירוג הזה ...

הכי חשוב GSP לא נלחם יותר משנה איך הוא מדורג בכלל ?!!!! הוא פצוע ועד נבמבר הוא לא ילחם ,חוץ מזה בתור אוהד שלו קשה לי לומר אבל הוא כנראה לא יקח שוב את החגורה הוא יחזור מהפציעה לוחם אחר לגמרי או שינצח קרב שניים יפצע שוב ואז יפרוש , הסגנון לחימה שלו מבוסס על אתלטיות וזה משהו שיהיה לו קשה לשחזר

moriarty

New member
דווקא אין לי בעיה עם אסקרן ורורי מקדונלד

יש לי בעיה עם מי שמדורגים מתחתם.

סובייקטיבי אולי אבל איך הזוי?

ועוד ההסבר שלך זה ש"פיץ וקושצאק טופ 5 WW לכל הדעות". איזה דעות בדיוק? אני אשמח אם תראה לי דירוג מוכר שמדרג אותם היום טופ 5.
הנדריקס שהשמצת ניצח את שניהם לאחרונה וברצף ניצחונות. מה פיץ' עשה בשנה האחרונה שאתה לא מוכן לדרג את GSP כי לא נלחם שנה?

קאמפמן מוזכר בדירוג, תבדוק שוב.

רורי הרבה מתחת לדעתך אז מי מעליו ולמה?

BeniTaz

New member
אתה תמיד מספיד לוחמים שנפצעו בברך

אני מבין שעברת פציעת ברך ואתה מבין בזה אבל לא צריך להגזים. יש לי חבר קרוב שגם עבר פציעה דומה וזה מאוד אינדיבידואלי.. יש כמה לוחמי MMA שעברו פציעה דומה והצליחו לחזור לעצמם.. לא כל אחד מסיים את הקריירה עם הפציעה הזו. GSP כבר עבר כמה פציעות בקריירה.. פחות קשות וחלקן גם במהלך קרב (קרע את המפשעה מול אלבס, כמעט איבד עין מול שילדס).. הוא יודע להתמודד עם זה לא רע בכלל.

הייתי אומר דוקא בגלל שהוא אתלט ויחסית צעיר הוא יכול להתעלה על הפציעה הזאת.. בכל מקרה ובלי קשר לפציעה הרמה גבוהה יותר מבעבר.. אלנברגר, קונדיט והנדריקס אלו הלוחמים הכי חזקים שהיו בקטגוריה והפעם תהיה מלחמה לא קלה.

והנדריקס ניצח בצדק! לקח את 2 הראשונים.. לא מבין מי השופט הדפקט שנתן לקושצ'ק את הקרב.

udi102

New member
מצד שני ....

יש המון ספורטאים שלא חוזרים לעצמם דוגמאת מייקל אבסיין מצלסי או אפילו ראובן עטר ,וקורעים תוך כמה שנים שוב את הרצועה ,זה משהו אינדיווידואלי אבל אני מכיר המון אנשים שעברו את הפציעה ואני מוכרח לציין שאפילו אם הם חזרו הם לא חזרו כמו בעבר .

אני מוכן להתערב אם כל אחד בפורום שGSP לא יחזור אותו דבר ,זהו לוחם שהמשחק שלו מבוסס המון אל אתלטיות והוא היה אתלט מדהים ,אם כמה שהוא יעבוד קשה אני בטוח שאפילו אם הוא ינצח קרב או שניים אחר כך הוא יפסיד .

אני אישית חושב שGSP נלחם בלוחמים קשים יותר מקונדיט כמובן וגם מאלנברגר ומהנדריקס שהוא המנון הייפ ואני עדיין בטוח שקושצאק לקח את הקרב ובוודאות את הסיבוב הראשון והשני .

דרך אגב לא מגיע להנדריקס קרב על התואר אחרי השני נצחונות האחרונים שלו ,מגיע לו אבל חבל שקונדיט מחכה עד נובמבר לGSP

cat food

New member
קושצ'אק בוודאות לא לקח את הסיבוב השני.

אגב, לדעתי גם קושצ'אק גנב החלטה קרב קודם שלו מול פירס שהיה צריך לנצח.

udi102

New member
התבלבלתי גבר

התכוונתי ראשון ושלישי ,השני בוודאות של הנדריקס

BeniTaz

New member
טופ 10 WW שלי

1. ג'ורג' סנט פייר
האלוף הבלתי מעורער.

2. ג'וני הנדריקס
גם פיץ' וגם קושצ'ק זה כבר מספיק כדי להיות מספר 2.

3. ג'ייק אלנברגר
שילדס וסאנצ'ז זה קצת יותר ממה שקונדיט עשה.

4. קרלוס קונדיט
נכון.. אז הוא האלוף אבל השניים מעליו לוהטים קצת יותר והיה אפשר לעשות קרב עד ש-GSP חוזר במקום לבזבז את כל השנה.

5. ניק דיאז
אחרי רצף ארוך וקרב מאכזב נגד קונדיט.

6. ג'ון פיץ'
2 קרבות מאכזבים עם תיקו מול פן והפסד קשה להנדריקס למי שהיה מספר 2 הנצחי.

7. ג'וש קושצ'ק
ההפסד האחרון אמנם לא הוריד אותו בדירוג אבל הפסיד הזדמנות להתערבב שוב.

8. מרטין קאמפמן
ב-4 הקרבות האחרונים הפסיד 2 בהחלטות צמודות וניצח עוד 2 מול סטורי ואלבס.

9. בן אסקרן
רצף מרשים על כל מיני לוחמים מסוכנים. חייב להגיע ל-UFC.

10. רורי מקדונלד
מנצח בצורה מוחצת הבייבי GSP הזה.

udi102

New member
מסכים עם רוב הדירוג

חוץ מהמיקום של דיאז ,אני שם את פיץ 4 ואת קוש 5 ורק אז את קונדיט ודיאז .

ודי כבר עם אסקרן הוא לא ניצח אף אחד שהוא טופ 15 אז איך הוא טופ 10 ?

BeniTaz

New member
יותר קשה לנצח 7 לוחמי טופ 20

מאשר פעם אחת לוחם טופ 10.

דאגלס לימה זה לוחם קטלני שאם היה עושה אותם ניצחונות ב-UFC כולם היו קוראים לו הדבר הבא או רורי מקדונלד. ג'יי הירון כבר שנים טופ 15, דן הורנבאקל היה אחד הלוהטים.. בקיצור, לעשות רצף כזה לא דבר פשוט ב-MMA.

למעלה