דירוג מצעדים - הודעה חשובה -

karoleking

New member
דירוג מצעדים - הודעה חשובה -

למי שיש IP משתנה מצוין למי שאין ויודע איך משנים – נא לשנות את ה IP בין כל דירוג לדירוג במצעד. חובה לשנות IP אחרת הדירוגים לא נקלטים וחבל על העבודה !!! לידיעתכם, לא מספיק לשנות שם ושם משפחה כי מה שקובע זה כתובת ה-IP שלכם. גם אם תצביעו תחת אלף שמות שונים ולא החלפתם IP ההצבעה לא נחשבת. איך משנים IP? בבקשה דרך מאוד פשוטה לשנות אייפי: start---run---cmd ושם כותבים ipconfig עכשיו אתם מקבלים את האייפי שלכם תזכרו אותו לשם השוואה עכשיו כותבים ipconfig renew ואז הוא מחדש לכם את האייפי מומלץ להתנתק ולהפעיל מחדש את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף ואז אחרי שהמחשב הופעל מחדש עושים start---run---cmd כותבים ipconfig

אני לא חושב שעוקבים אחרי ה IP , אצלנו בעבודה

יש קבוצה של מעריצים ואנחנו שולחים את הדירוגים ביחד , אין זכות לפסול הצבעה מפני שהשתמשנו האותו המחשב ? לא נשמע לי הגיוני כ"כ . וגם לפי ההסבר שלך משנים את ה IP של המחשב בלבד , כדי לשנות IP של ספק האינטרנט ( אחריו בדרך כלל עוקבים ) צריך פשוט לכבות ולהפעיל שוב את המודם .

karoleking

New member
יכול להיות שאתה צודק. ויכול להיות שלא.

יכול להיות שמספיק לכבות את המודם. קיבלתי את זה ממקור מוסמך. אני מעבירה.

בוקר טוב , לגבי ה IP שנותן ספק האינטרנט אני

בטוח במיליון אחוז ! . אחרי אימות שם משתמש וסיסמה מקבלים כתובת IP ברשת ( אם לא הוזמן מראש IP קבוע ) , כאן אפשר לבדוק IP ולראות שהוא משתנה אחרי "איפוס" המודם ... ה - IP הפנימי משתנה מכמות המחשבים ברשת ( כל אחד לוקח IP פנימי אחר כמו 10.0.0.1 וכו' )

לכל מחשב יש שני כתובות I.P אחד קבוע....

והשני מישתנה עם כל הפעלה של המחשב . כך שאם הטרדת מישהו לפני חודש ואתה רוצה לבדוק אתה פונה לאתר האם והם דרך יום ושעה מדוייק יודעים להגיד לך את השם של בעל המחשב שמימנו נישלחה ההודעה . וזה בדוק איתן --- היה לי קטע לאחרונה עם אחיך ולכן אני יודע שזה בדיוק כך - אני בדקתי בתפוז במחלקה הטכנית .

אתה חוזר על מה שאמרתי ...אבל היום יש המון

רשתות ציבוריות וקפה אינטרנט וכו' , ה IP הקבוע והקובע ! הוא של בעל המקום . הכתובת שלוקח המחשב ברשת לא משמשת לשום מטרה ולא נשמרת למעקב בשום מקום , אלא רק לצורך ניתוב המידע הפנימי ומניעת התגשויות ברשת הפנימית . לכן כששולחים הצבעות למצעדים וכו' אפשר לעקוב ( לא בטוח שצריך או שחוקי ) אחר הIP הראשי שמתקבל ע"י ספק האינטרנט בבית או של המסעדה וכו' .

ה-IP הוא לא פרמטר שנלקח בחשבון לצורך

דירוג מצעדים. לפני כשבועיים היה השיר החדש של סי היימן דלתות מסתובבות בפינה לשיפוטכם של רשת ג', וכשניסיתי להצביע בפעם שנייה נאמר לי שכבר דירגתי ואני לא יכול לדרג שוב. כדי לדרג שוב הייתי צריך להירשם למערכת עם מייל חדש וזהו. כתובת המייל היא זאת שמזהה את הגולש במקרה הזה. בכל מקרה, אני כבר ניגש להצביע לשיר של פבלו

ודרך אגב ..מצגת מדהימה ! כל הכבוד לך ../images/Emo8.gif

ראיתי שהעלת עוד משהוא עם רומאו וחן ושיר של פבליטו ברקע ... נ.ב - סי היימן , יש לי את הקלטת השידור שביא מפרגנת לפבליטו ולי
אני יעלה את זה לעמוד שלי באישיפ ,וגם את המתכון של פבליטו לסנדוויץ של בוקר ( לחם עם סטייק )שנתן היום ברדיו קול רגע , וגם את מה שהבטחתי לקרול והיא עוד מחכה ...

סי תמיד מפרגנת לפבלו למען האמת

ואם יש לך את ההקלטה אז אולי באמת תעלה אותה.. יהיה מאוד נחמד

אתה מתכוון לקליפ שעשיתי לדלתות מסתובבות ?

אכן היה לא קל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה, וזה המקום להודות לך על התדרוך והעזרה. בלעדיך הייתי משתגע. ובכלל אני צריך להודות לך על המון דברים, כי אתה אח מיוחד שאוהב תמיד להגיש עזרה ותמיד זה מכל הלב. אוהב אותך יקר שלי, ומדי פעם צריך גם להגיד את זה חחחח..

למעלה