דירוג 1

MrDayvid

New member
דירוג 1

כנסו תוצאות ודירוגים==>מדינה דירוג 1==>אום==>נצביעו לכל ההצעות לרעתה. שמישו יציעה הצעה לשים בבית משפט את דירוג 1 ואז יכנס לחופשה אם זה אפשרי כדי שהמדינה לא תושמד.

ostk

New member
לא נראה לי שיש סיכוי שנצליח לעשות לו משהו

ואפשר יהיה לצאת לחופשה רק אחרי שההצעה עברה (או נפסלה), אי אפשר בזמן שיש אותה.

thesharkman

New member
יאללה חברה לסגור את הבסטה...

935 אלף אדמה אם הכל מאוכלס וגם אם יש לו רמה 50 בעיר הוא עושה פו קופץ ב 17 טריליון גם אם נשתלט על האום הוא ב 200 תורים מקפיץ את הטילי הגנה האווירית שלו ומוריד את כולנו לא רלוונטי ממש

SlideR121

New member
כן , בעייתי.

האפשרות היחידה היא כמו שמתן אמר עוד לפניי - להעלות כמה מדינות לרמה 100+++ בריגול , להשעות אותו מחדש כל פעם ולתקוף. אין דרך אחרת.

freesoul21

New member
ערן, הרסת את המשחק

תסביר לי בדיוק איך אנחנו עכשיו נתפוס את דירוג 1???? תוך שבוע הוא כבר יהיה פי 2 לפחות מהמקום השני.

SlideR121

New member
מה זאת אומרת הרסת את המשחק?

לא נראה לי שערן באמת יושב בבית , ומשעמם לו עד כדי כך שהוא קובע אירועים לכל ה150 אלף מדינות שמשחקות במשחק. אני צודק? יש מערכת שעושה את זה בשבילו , ואם התמזל מזלו של מקום ראשון - בעיה שלנו. כשלנו יש הכפלות אדמה אנחנו אומרים משהו? יהיה קשה להרוס את מקום 1 אבל זה עוד יבוא.

MrDayvid

New member
הצעה לבית משפט נגד דירוג 1 והוא מפסיד!!!

תצביעו לדירוג 1 במיוחד להצבעת בית משפט למען כולם שרוצים שלהוריד תעשירייה. חייבים להתאחד באום. 935 אלף אדמה!!! אם לא נפעל עכשיו זה עלול להיות קשה מידי להוריד אותו!!! כוחנו איתנו עכשיו אל תתעלמו מזה והצביעו.

למעלה