דירות.. או לייתר דיוק.. דירות בהשכרה

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
דירות.. או לייתר דיוק.. דירות בהשכרה

אז,
מאילה המנוסים או לא המנוסים,

מה אומרים על חיפוש דירות באתרים כגון יד 2 וכאילה ? שווה או שיש שם רק זבל ?

כמה אתם חושבים שזה מחיר טוב היום בבת ים נגיד להשכיר דירה עם שותף כמובן. (אני מתכוון לדירה בלבד ועם שותף...) ?

איזה אזור הכי קרוב לתל אביב לפי דעתכם הוא עוד איכשהוא במחירים נורמאלים.?

כמה אתם חושבים צריך להוסיף לבן אדם לדירה לחודש.. כלומר חשמל, פלאפון, אוכל וכו'.. כמה יוצא לכם בחודש ?

ולסיום מה הדירה שלפי דעתכם זה אפילו טוב לגור בה. מה הגודל דירה שאתם הייתם מעדיפים עם שותף כמובן. ?

al19

New member
אני יתחיל .. ?...

בדרך כלל יש שם דברים נוראיים הדברים הטובים נחטפים לפני שמתפרסמים אפילו .. או שעה אחרי זה...
אם לא מכירים מישהו אז אין סיבה לחפש

כמה אתם חושבים שזה מחיר טוב היום בבת ים נגיד להשכיר דירה עם שותף כמובן. (אני מתכוון לדירה בלבד ועם שותף...) ?
תלוי בדירה, אבל דירה רגילה 3 חדרים, 3 וחצי חדרים , למישהו + שותף ...צריכה לעלות באיזור ה2000 שקלים אולי ? לאחד...המחירים עלו .. אין מה לעשות..

רמת גן, ראשון לציון ובת ים.

כמה אתם חושבים צריך להוסיף לבן אדם לדירה לחודש.. כלומר חשמל, פלאפון, אוכל וכו'.. כמה יוצא לכם בחודש ?
אוכל בערך 800 , חשבונות עוד 300 וכל הממירים ואנטנרט והכל.. נראה לי הכל ביחד סך הכל איזור ה1500 ...

ולסיום מה הדירה שלפי דעתכם זה אפילו טוב לגור בה. מה הגודל דירה שאתם הייתם מעדיפים עם שותף כמובן. ?
3 וחצי חדרים עם מרפסת...

Optimistic Girl

New member
דירות..

דירות מחפשים רק ביד 2 !
רק שם יש דירות עם תמונות וכו',
חיפשים המון לקרובי משפחה שם דירות ומצאתי בלי שום בעיה.

דירה הכי טובה לי זה:
קרקע עם סורגים
בשכונה טובה ושקטה
שבה יש תחבורה ציבורית מאוד קרובה
+ באמצע העיר
+ קרוב למרכז קניות ולקופת חולים /סופר פארם.

עם שותפים לא רואה את עצמי גרה,
אולי עם חברה טובה כן.
אבל סתם עם אנשים זרים ממש לא!

ובכללי רוצה דירת סטודיו משלי רק לטיפולי NLP וסדנאות העצמה אישית.
ובדירה אחרת לגור, שקרובה לסטודיו,
פשוט כי רוצה להפריד בין הבית לעבודה.

דירות זולות עדיף בראשון לציון, או בערים מסביב לתל אביב...
תל אביב יקרה למחייה.
מחיר טוב באיזור שלי הוא בסביבות 2000 שח כולל כל ההוצאות לדירה
ולדירת סטודיו של 2 חדרים זה 2800 שח כולל הוצאות

ובכללי בגיל שלנו, צריך לתפוס שכל לחשוב על קניית דירה להשקעה וכו
ואת זה לומדים <ממליצה על מכללת קאשפלואו של רוברט קיואסקי, שיש לה סניפים בישראל>

GeJuFan

New member
תשובה חצי מנוסה

בטח, יד2 זה נהדר רק צריך ללמוד לנפות את הזבל בשביל למצוא את היהלום.

דירה בבת-ים, המחיר משתנה מאד בהתאם לאיזור, לגודל הדירה, וכל מיני דברים אחרים. למשל.. הדירה שבבעלותי היא בבת ים. דירה של שני חדרי שינה כמעט 80 מ"ר משופצת לחלוטין (לחלוטין זאת אומרת לחלוטין לא רק הריצוף גם הצנרת) ביקשתי ואני מקבלת 3500 ש"ח עליה. המינוס היחיד זה שאין חנייה או מעלית, אבל הדירה בקומה ראשונה ככה שהמעלית זה לא כזה קריטי.

על השאלה השלישית אין לי תשובה.

לגבי האחרונה: לא יודעת. יש אנשים שיכולים לגור בדירות קטנות כשותפים ויש כאלו שגם דירה דופלקס לא תספיק כי הם לא מסתדרים אחד עם השני.

yairsvet

New member
קרוב לת"א במחיר נורמאלי

חפש בבתים או חולון, דירה 2 חדרים לא גדולה תעלה סביב 2500 - 2800 ש"ח
אם תגור אם שותף בדירת 3 חדרים כנראה תשלם פחות
הוצאות על חשבונות זה עוד 1000 ש"ח בערך, אם אין שוץף בדירה אז יצא יותר
תחפש ביד 2 יש שם דירות מכל הסוגים

תשובות

יש שם הכל מהכל, הכי הגיוני להתחיל לחפש שם. אני מצאתי את הדירה שאני גרה בה ביד 2...

כמה אתם חושבים שזה מחיר טוב היום בבת ים נגיד להשכיר דירה עם שותף כמובן. (אני מתכוון לדירה בלבד ועם שותף...) ? קשה לי לענות על זה, אני לא ממש מכירה את המחירים בבת ים היום. אני מניחה שבסביבות ה2000 לכל אחד מהשותפים...

איזה אזור הכי קרוב לתל אביב לפי דעתכם הוא עוד איכשהוא במחירים נורמאלים.? אין מחירים נורמלים בשום אזור שקרוב לתל אביב... אישית אני אוהבת את בת ים (גרתי בה שנתיים בעברי והיה לי כיף לא נורמלי) אבל היא דווקא אחת היקרות.

כמה אתם חושבים צריך להוסיף לבן אדם לדירה לחודש.. כלומר חשמל, פלאפון, אוכל וכו'.. כמה יוצא לכם בחודש ? זה מאוד תלוי בצריכה...
פלאפון אני כמעט לא מדברת, יוצא לי בקושי 50 ש"ח...
חשמל- אנחנו זוג + תינוקת... בקיץ יוצא סביב ה1000 ובחורף סביב ה500-600. אבל אנחנו לא חסכנים.
אוכל- שוב כנ"ל, אנחנו ממש לא חסכנים... על קניות בסופר לדעתי אנחנו מוציאים בסביבות ה3000 ש"ח בחודש (לא רק אוכל אלה גם מוצרי ניקוי למשל).

אין לי קטע עם בתים גדולים... להיפך... אני אוהבת בתים קטנים, קל לנקות אותם
אבל גינה מבחינתי זה חובה.

Purple Mushroom

New member
דירה להשכיר, עכשיו הסקר

מה אומרים על חיפוש דירות באתרים כגון יד 2 וכאילה ? שווה או שיש שם רק זבל ? אני חושב ששווה,
בפעם אחת שזכורה לי היטב, שבאמת ממש חיפשתי דירה לזוג, מצאתי עוד באותו היום, באתר הומלס. (כעת הבנתי שיד 2 עדיף), זה היה בתחילת נובמבר 2006.

בת ים לא מוכרת לי. למה לך לחפש דירה שלמה עם שותף? אפשר לחפש חדר, חדר בדירה או דירת חדר, במרכז תל אביב, העובדת סוציאלית שלי אמרה שהמחיר הוא בערך כ-2000 ש"ח. בבת ים לא יודע. (קרוב להורים?)

איפה שאני גר, בדרום תל אביב, חדר בדירת שותפים פלוס, עולה לי קצת יותר מ1500 ש"ח, כולל. קצת פחות מ 1600 ש"ח, בעיגול כלפי מעלה זה כ 1600 ש"ח
.

לי יוצא 350 ש"ח בחודש, ואנחנו 4, אז לחודשיים זה יוצא 2800 ש"ח, לחשבונות דו חודשיים, שזה המון !.
המחיר לא כולל טלפון, אינטרנט, וסלולרי. (שאצלי החשבון סלולרי אפסי, מקווה לכתוב על זה בבלוג שלי, ולא מוצא זמן לכתוב על זה בפורום, כבר כמה שנים טובות ).
ואוכל. אוכל, ותווי קניה מקבל מאמא, שתומכת בי, כמו סטדנט תפרן.
ה 350 ש"ח האלו, זה לצרכי תיקונים בדירה, ה50 ש"ח בחודש, בפק"מ, בחשבון נפרד לדירה שאני אחראי עליו.
וגם חשבונות ארנונה, חשמל, מים, וגז.

לא יודע לגבי הגודל, אני מסתפק במועט. ותלוי באמא. וזהו, אחרי הניסיון שלי כאן, אם יהיה לי תקציב חודשי גבוה ומספק, הייתי מעדיף שוב לגור לבד, ולשאוף לזוגיות, עדיף לגור עם בת זוג. בשאיפה.
א.
בהצלחה :)

Purple Mushroom

New member

לפני כשנתיים, שחיפשתי עם אמא שלי דירת חדר, או חדר בדירה עם שותפים, במרכז תל אביב , בתקציב של בין 1200 ש"ח ל1,600 ש"ח. מצאנו חדר בדירת מרתף באיזור רחוב ריינס, במחיר של 1,200 ש"ח. אמא שלי לא רצתה שאגור בתנאים כאלו. מכר, סוג של חבר גר שם פעם כמה שנים, ונהיה חולה שם.
בתקופה הבאה שאחפש דירת חדר, או חדר בדירת שותפים בתקציב קטן, של פחות מ2,000 ש"ח שכירות. בתקציב של כ-1,600 ש"ח פלוס מינוס. עם המחאה החברתית, ועם מהפכה של אהבה
אני בטוח שאם אחפש מספיק זמן, אני גם אמצא דירת חדר או חדר בדירה, בפחות מ2,000 ש"ח :)
.

למעלה