דירות בקיבוץ

דירות בקיבוץ

שלום לכם! אני רוצה לעבור לגור בקיבוץ..שמעתי שדירה בקיבוץ עולה בסבביות האלף שקלים. רציתי לברר עוד פרטים אם ידועים לכם.. דרך אגב אני בת 19 וחצי.. תודה!

באיזה איזור את מחפשת?

בזמנו היה שרשור של אנשים שחיפשו קיבוצים באיזור המרכז, ודווקא אני לא זוכרת שיצא מזה משהו. מצד שני, בטאגליינס יש שרשור לגבי מגורים בקיבוץ באיזור הדרום (הכותבים הם בעיקר סטודנטים ממכללת ספיר). המחירים המתוארים שם באמת זולים.

בעקרון באזור הצפון..

אבל..אין לי מושג ממה מתחילים.האם ידוע לכם על אתר אינטרנט שמציע דירות בקיבוצים??

JustMeNow

New member
אזור הצפון ../images/Emo13.gif

אפשר למצוא דירות עם שותפים בסביבות 600 ש"ח לאדם ולבד בסביבות 1000 משתנה בין קיבוץ לקיבוץ קחי את המקומון לידיים, תפתחי בדירות להשכרה ותתחילי לטלפן... רק קחי בחשבון שלהתנייד הלוך/חזור מקיבוץ יכול להיות בעייתי אם אין רכב

מישהו יכול לעזור?????

אין קיבוצים במקומונים...ואני לא מצליחה למצוא... אולי מישהו מכם יודע על קיבוצים בסביבת עפולה שמחפשים וזולים???? דחוף!!!!!!!!!!!!! תודה

denies

New member
אתר הקיבוצים

אהלן, באתר הקיבוצים יש מנוע חיפוש שבו את יכולה לחפש קיבוצים באזור הצפון שמשכירים דירות. דרך נוספת היא לפתוח את מפת הקיבוצים שמופיעה באתר, לבחור את הקיבוצים באזור שמתאים לך, ולהתקשר למזכירויות שלהם לברר אם יש להם דירות פנויות (הדרך הזו עשויה להיות עדיפה כיוון שיכול להיות שיש פערי מידע בין הקיבוץ לבין האתר, אז זה יהיה מדויק יותר לשאול במזכירות). בהצלחה!

תתקשרי למזכירויות של הקיבוצים

ותשאלי. אני יודע שברמת מנשה משכירים דירות.

למעלה