דירת/ בית החלומות שלכם......

shelycat

New member
דירת/ בית החלומות שלכם......

מהי דירת החלומות שלכם: מה היא כוללת? כמה חדרים? כמה כיווני אויר? מטבח גדול או קטן? יחידת הורים נפרדת? ריצוף מיוחד? אולי צבע מהפכני לקירות? גינה? או מספיק לכם פנטאוז עם מירפסת לכיוון הים? מה האזור האידאלי שבו אתם רוצים להעביר את חייכם בו? סלון גדול? מעדיפים דירה קטנה או גדולה? מרווחת או עמוסה? מטבח מחובר בחלל משותף לפינת אוכל ולסלון או הפרדה ברורה בין החדרים? עיצוב חדשני/עתידני/כפרי/ישן? מעדיפים אלמנטים של עיצוב בזכוכית/ברזל/שיש/עץ? שטיחים רגילים או מקיר לקיר או בלעדיהם ? מעדיפים מראה נקי, מקושקש, סטרילי? צבעים חמים או קרים? אמבטיה גדולה? גקוזי? או שמספיקה לכם מקלחת במקלחון פשוט? מיזוג מרכזי? בלי מיזוג? או מזגן נפרד לכל חדר? הקיצר הבנתם......

rinutza

New member
קודם כל שזה יהיה בית ולא דירה.

אני ממש רוצה לגור בבית פרטי ועדיף מהסגנון הישן - לא אוהבת 38 מפלסים ומדרגות. החלום הוא בית מרווח מאד - 5-6 חדרים על קומה אחת (עם מרתף בשביל מערכת הקולנוע של הבעלול) באזור הצפון. הגינה - כמה שיותר גדולה יותר טוב ושיהיו המון עצי פרי, פרחים, צמחי תבלין ודשא בשביל הילדים. והסגנון בתוך הבית- נקי וכפרי אבל לא יותר מידי - כלומר אני מאד אוהבת עץ אבל גם ברזל (מאד לא אוהבת זכוכית) ומאד אוהבת צבעוניות - אדום, צהוב , כתום. וזה יכול לבוא לידי ביטוי בשטיח, תמונות, וילונות וכו´. את הרהיטים אני מעדיפה סולידיים יותר - למשל כמו אלה שיש לנו עכשיו - עץ מלא (ממש עדני עץ) וריפוד ירוק זית מדהים. בקיצור, לפי החלום שלי אולי עדיף לקנות איזה בית כפר בטוסקנה באיטליה ולסגור עניין.

שמופית

New member
וואו ! איזו שאלה....

חייבים רק בית חלומות אחד ? כי יש לי מלא.... אחד בצפון הארץ, על איזה הר עם נוף ירוק, עם אח מבוערת בחורף הקר ומיטה ענקית. עוד אחד באמריקה - איזה בית חווה עשוי עץ, עם סוסים ומרחבים לדהור בהם. בית אחר הוא בעצם דירת סטודיו ונמצא במנהטן (סוהו או וילאג´), עם חללים ענקיים שאפשר להתרוצץ בהם על רולרבליידס, עם מעלית ישנה כזו כמו בסרטים ומקלחת באמצע הדירה
ומהמפרט שציינת, בית חלומותי הוא בעל 4 חדרים (לא כולל סלון) במושב, עם יציאה לגינה ענקית, 4 כיווני אויר, מטבח גדול שמחובר לפינת אוכל ולסלון. ריצוף צהבהב וקיר אחד או שניים צבועים. מעדיפה בית מרווח אבל לא ענק. משהו פונקציונאלי וחמים ולא וילה רחבת ידיים שבה לכל אחד יש את היחידה שלו (אני בעד איחוד המשפחה ולא פיצולה). מעדיפה עיצוב כפרי עם עץ ופירזול אבל גם בדים רכים ונשפכים. אוהבת מראה נקי ולא מקושקש... לא אוהבת ספות עור ! מאוד רוצה שטיחים מקיר לקיר לחדרי השינה, ג´קוזי במקלחת ההורים ומיזוג מרכזי בבית. לא רוצה מפלסים בבית ולא מדרגות. המדרגות היחידות יהיו לדלת הכניסה. אני מתה לגינה ענקית, עם דשא רחב ידיים ומלא עצי פרי ופרחים. עם ריהוט קש בגינה וערסל מתחת לעצים.

בית החלומות../images/Emo82.gif

האמת- קנינו בית ממש לא רע= קוטג´ עם גינה קטנה, 6 חדרים, מפלס נפרד להורים, מרפסות שיזוף בגג... די נחמד. אבל בית החלומות זה משהו אחר... אני חולמת על וילה ענקית, 4 כיווני אוויר, 8 חדרים על 3 קומות (1 סלון, 1 חדר שינה הורים, 4 חדרי ילדים, 1 חדר מוסיקה, 1 משרד), מטבח רחב ומואר + מטבחון בקומה 3, סוויטת הורים עם ג´קוזי ונוף פתוח, ריצוף גרניט פורצלן, גינה ענקית עם בוסתן עצי פרי וסוכת גן רומנטית, סלון חמים ומשפחתי, מיזוג בכל קומה, ריהוט קל ונעים, והכי חשוב- שיהיה מספיק כסף כדי להחזיק את כל זה + גנן ועוזרת, ונסיעה לחול כל חצי שנה... חיים טובים- לא?

roni05

New member
יפה יפה ,כמה חלומות ../images/Emo4.gif

אני חושב שאני יסתפק בבית קטן בערבה כן זה יספיק לי , אבל הבקשה היא שבבית תמיד ישרור שלווה ,אהבה ואושר אז תגידו ? לא חלום הכי פשוט והכי פאנני

למעלה