דיר באלק!

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
דיר באלק!

דיר באלק העורכים , אם היום בצח"מ אתם מורחים את העימות בין אשלי וויקטור ומשאירים אותנו במתח, דיר באלקום המפיקים אם היום אתם נותנים לנו קטעים משעממים של דרו אוליביה, דיר באלק לכל העורכים והמפיקים והבימאים של צח"מ אם היום אני לא מקבלת מתוך 40 דקות לפחות 20 דקות אשלי- ויקטור ולא פלאשבקים, אמיתי!!! ואני מודדת זמן!

kawa

New member
צל"שים

|גביע| צל"ש לניקי על האסרטיביות |גביע| צל"ש לקת'רין על העימות עם ג'יל לפני יומיים- היא הודתה בגאון וללא כחל וסרק בכל טעויותיה בעבר, היא הייתה גאה ונאמנה לעצמה, לא מסתירה, לא מתבטלת |גביע| צל"ש לאשלי- הפלאשבקים מלפני 3 ימים שהראו אותה בכל התסרוקות ובמגוון בגדים + ההזיה שלה על ויקטור כשהיא בהריון מתקדם הראו לי כמה יפה ומטופחת היא- אז נכון- לניקי ישנו יופי מצועצע ובלונדיני וורוד! אבל אשלי היא היפה האמיתית - מרב שאשלי דמות מורכבת, חכמה, רגישה וטובה ( אך בניגוד לכריסטין הטוב של אשלי לא עושה אותה פלצנית ומאוסה ) לא שמתי לב כמה היא... יפה, וחטובה, ומטופחת, בעלת יופי חיצוני ( ופנימי ) נדיר ומקסים, שלא להזכיר שבניגוד לכמה מתעלקי סדרה כמו בריטני וראול או מאק או בולדווין או מזדנבי סדרה זמניים כגון שילה למשל, אשלי היא המרכז של הסדרה ( יחד עם ויקטור, ג'ק ניקי ועוד כמה דמויות שהן המרכז של הסדרה ) ענבל

kawa

New member
נצל"ש- אתמול היה לי מועד ב'

אתמול הייתה לי בחינה מועד ב מ 4:00 עד 7:00 בערב וידעתי שב 7:00 יש צח"מ ואם אני יוצאת ב 7:00 קרי אני מפסידה 30 דקות מתוך 40 בצח"מ. מה עשיתי? סיימתי את הבחינה ב 6:30 ( לעבור על הבחינה שוב ולמצוא טעויות ולהפסיד צח"מ? השתגעתי??? ) והלכתי לראות צח"מ RIGHT ON TIME
ענבל

ים כחול

New member
תתנחמי שסקוט וןנינה לא היו ...

מסתבר שיש לך כוח עליהם
מתחילה מעכשיו לבקש ממך שתעבירי להם דרישות חחחח

למעלה