די, אין לי כבר כח!!!

Sumsum2

New member
די, אין לי כבר כח!!!

אני מיואשת מהמצב שבו אני נמצאת, אין לי כבר כח להיות ככה, נמאס לי. הלוואי הייתי יכולה לנשום כמו שצריך ולקחת הכל בקלות. למה הכל חייב להיות כ"כ קשה?? מצטערת על ההתקפה, אבל הרגשתי שכאן אני יכולה לפרוק את זה. באמת אין לי כח.

Sumsum2

New member
תודה בוזיקית,

אבל כרגע ממש אני לא מסוגלת להיות חזקה. כמה אפשר עוד להחזיק מעמד במצב הזה? סיוט..!!

בוזיקית

New member
פנית לטיפול סומסום יקירה?

אני חושבת שלא יזיק לך לדבר עם בעל מקצוע... בכל מקרה, כולנו כאן לתמוך ולעזור כמה שניתן. את מוזמנת "לשפוך" כאוות נפשך וליבך. כאן תקבלי רק חום ואמפתיה, ללא ביקורת שופטת ומגנה. כולנו רוצים לעזור אחד לשני. תחזיקי מעמד יקירה, ותראי שהמצב ישתפר. מוכרח להשתפר חמודה.

Sumsum2

New member
היום יותר טוב

היום קצת השתפרה ההרגשה, הייתי בטיפול גם פסיכולוגי וגם תרופתי, התרופות עזרו אבל היו יותר מדי תופעות לואי. (הפסקתי אותם) פסיכולוגים - לא עזרו בכלל. כנראה הייתי אצל האנשים הלא נכונים. אני בטיפול אלטרנטיבי עכשיו, בתקווה שיעזור. העניין הוא שאני מרגישה כ"כ לבד עם ההתמודדות היום יומית הזו עם ההרגשה שלי. העולם הסובב אותי כולל האנשים הקרובים ביותר, רואים אותי האור מוטעה. גם אם אני מנסה להסביר, הם לא קולטים, לא מבינים. זה מתסכל. אני כרגע פשוט לבד. למרות שיש לי בן זוג, למרות שיש לי חברות טובות ולמרות שיש לי הורים שמנסים לתמוך. עדיין אני לבד לגמרה. יש ימים שבהם המצב נהיה בלתי נסבל. תודה בוזיקית על התמיכה

בוזיקית

New member
חבל שהפסקת עם התרופות, חמודה

גם אני לקחתי תרופות שעשו לי תופעות לוואי, וכמעט התחרפנתי עד שמצאתי את התרופה המתאימה. יש כל כך הרבה סוגים, בטוח תמצאי משהו מתאים... כי זה עוזר, ואני אומרת לך את זה מנסיון. שולחת לך הרבה כוחות, כמה שאפשר. שלך,

ibiza1600

New member
אחלה שרשור קבלו חיבוקי ענקי

בוזיקית מצטער גם לך חיבוק חם וידידותי

בוזיקית

New member
אין על מה להצטער, חמוד, רק

שירשרת את החיבוק לשירשור הלא נכון... שטויות, קטן עלינו, נכון?!?! שולחת לך חיבוק ומתנצלת אם פגעתי ברגשותיך. אלוהים עדי שלא התכוונתי.

ibiza1600

New member
יו איזו פאדיחה חחחחחחחחחחחח

וואלה סורי דרלינג קבלי עוד חיבוקי

למעלה