די! אני קרועה רגשית.

kodgirl

New member
די! אני קרועה רגשית.

שלום, אני חדשה בפורום. כבר 3 שנים שאני יודעת שלצבא אני לא אלך (אני היום בת 17 אמורה להתגייס עוד שנה), אני רוצה לגור בארה"ב. לאחרונה החלטתי כי לבגרויות אני יעלה את הציונים לשמיניות תשיעיות ואשיג מלגה מלאה. אני אלך ללמוד בארה"ב. אבל בזמן האחרון עם כל המצב אני נקרעת - אני מרגישה קשורה מאוד לארץ בנוסף אבי מטיל עלי לחצים רגשיים כדי שאני אלך לצבא ("וואללה יופי - אני יכול למות אם יש לי בת שלא הולכת לצבא" או משהו כזה. fyi אבא שלי שירת בקבע 30 שנה). אני כבר לא יודעת מה לעשות. אז יש לי שתי שאלות: 1. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? 2. אם אתם ראיתם אתרים טובים על הצעות מילגות - תוכלו להשאיר קישור?

AmericanEagle

New member
קרן-חינוך ארצות הברית ישראל ../images/Emo91.gif

בעניין הבעיה הראשונה, שאת נקרעת בין ישראל לארצות הברית, לי לפחות אישית לא נראה לי פורום מתאים, אולי יתאים יותר פורום בעיות בגיל התבגרות או אולי ייעוץ יעזור. אני אישית, לא חושב שעצם המעבר לארצות הברית יתנתק אותך מישראל. אבל לדעתי הבעיה העיקרית היא האםאת רוצה לעבור או לא, לעבור לארץ אחרת צריכה לעשות בלב שלם וללא לחצים חיצוניים. בעניין מלגות או ללמוד, אני לא מומחה גדול בעניין, אבל יש קרן חינוך ארצות הברית ישראל שהיא חלק מהשגרירות אמריקאית. הפרטים הם: רחוב בן יהודה 1 פינת אלנבי תל-אביב טלפון: 03-5172131 פקס 03-5162016 כתובת אלקטרונית [email protected] בהצלחה kodgirl AmericanEagle

kodgirl

New member
תודה רבה נשר אמריקאי ומתוק.

מה הכתובת אי מייל שלך?

AmericanEagle

New member
מידע נוסף להשכלה גבוהה

, בטעות רשמתי הודעה חדשה אבל זה היה מכוון לשירשור הזה. ( לעדי, מצטער שפתחתי הודעה חדשה. לאחר כמה בירורים באתרי האינרנט מצאתי שמרכז תרבות אמריקה בירושלים יש מידע רב ביותר, ספרים וקלטות וידאו על חינוך להשכלה גבוהה. משם ואילך את תודרכי ע"י צוות המרכז. בכל מקרה, זמני פתיחת מרכז תרבות אמריקה בירושלים הם: ראשון עד חמישי 10:00 בבוקר עד 4 אחר הצהריים. כתובת: המרכז לתרבות אמריקה קרן היסוד 19, ירושלים טלפון : 02-6255755 בהצלחה. :) AmericanEagle

AmericanEagle

New member
מידע על חינוך להשכלה גבוהה (נוסף)

לאחר כמה בירורים באתרי האינרנט מצאתי שמרכז תרבות אמריקה בירושלים יש מידע רב ביותר, ספרים וקלטות וידאו על חינוך להשכלה גבוהה. משם ואילך את תודרכי ע"י צוות המרכז. בכל מקרה, זמני פתיחת מרכז תרבות אמריקה בירושלים הם: ראשון עד חמישי 10:00 בבוקר עד 4 אחר הצהריים. כתובת: המרכז לתרבות אמריקה קרן היסוד 19, ירושלים טלפון : 02-6255755 בהצלחה. :)

אני ממליצה לך

להעלות את השאלה הראשונה בפורום ישרלאים בחו"ל, כי כאן זה לא המקום הנכון לשאלות כאלה.

למעלה