די דחוף בבקשה ...

די דחוף בבקשה ...

למתוק שלי מורדים את הגבס האחרון בעוד שבועיים והוא יהיה בן שלושה חודשים (התחלנו מוקדם) ,
לאחר קריאה של הודעות נבחרות ושאלות נפוצות החלטתי שנעלי הג'ון מיטשל הכי מתאימות לנו (הרופא שלנו בגישה שאם הכל בסדר ואין משהו מיוחד שההורים יבחרו את מה שמתאים להם) ועכשיו יש לי קצת פחות משבועיים לרכוש בכדי להגיע איתם לרופא לאחר הסרת הגבס האחרון , ורציתי לדעת מה הדרך הקצרה ביותר לעשות את זה ?
נכנסתי לאתר שלהם שלחתי פרטים בהודעה (טרם חזרו אליי) אמרתי אולי אני אתקשר ,אבל הרופא נתן לנו רק שתי מידות כנתונים אחת של אורך כף הרגל והשניה של אורך המוט (9ס"מ אורך רגל ו 18 ס"מ אורך המוט) ראיתי בטופס שלהם שיש עוד מדידות שיש למדוד ?זה נכון ?אם אתקשר אליהם עם מה אני צריכה להיות מוכנה ? ואם אני רוצה את המוט הדינאמי הזה שקראתי עליו הם מוכרים כזה ?זה מתאים לנעליים שלהם ?יש אפשרות לרכוש בנפרד בארץ ?
לא יכולה לחשוב על נעילה של הנעל יחד עם המוט - נראה לי ממש מסורבל .
סליחה על מבול השאלות פשוט אין לי למי לפנות ,יש לו ק"פ רק בצד אחד ועד עכשיו התיקון ממש הלך יופי וחשוב לי שימשיך ושיהיה מאחורנו החלק הקשה כמה שיותר מהר
תודה לכל מי שעונה

נועית37

New member
הזמנה...

שבוע טוב הריונית בסוד ( :

מתי שלחת להם את המייל? אל תשכחי שבארה"ב יש סופ"ש ארוך... (יום שישי בהרבה מקרים הם מסיימים מוקדם וחוזרים לעבודה רק ביום שני!)

מנסיון שלנו - ברגע שהם קוראים את ההודעה הם שולחים לך תשובה ואם חסרים להם פרטים הם מבקשים ממך מידע נוסף. אם אני זוכרת נכון, הם לא מקבלים את המידות טלפונית ומבקשים שתשלחי להם את המידות בטופס שלהם - לכן, ממליצה לך מראש למלא את כל הפרטים ולשלוח להם אותו כמה שיותר מהר. מרגע קבלת הטופס הם שולחים לך אישור ותוך 4-5 ימי עסקים הנעליים אצלך בדלת ( :

את יכולה למדוד בעצמך את הרגל, זה מה שאנחנו עשינו. לגבי אורך המוט - אנחנו קנינו מהיבואן בארץ - והבאנו את המוט לרופא שסידר לנו את הרוחב ע"פ רוחב הכתפיים. מה שכן חשוב הוא שכשאת מזמינה את הנעליים תבקשי גם מתאם לדובס (זה המוט שאת מדברת עליו - נכון?) עבור הג'ון מיטשל - ללא המתאם לא תוכלו להשתמש בנעליים ) :

מקווה שעזרתי,

חג פורים שמח, ולכל שאלה - את יכולה לפנות גם בפרטי.

נועה

למעלה