די הארכנו בדברים

wintermute

New member
די הארכנו בדברים

אז החלטתי לפתוח הודעה חדשה יש לי שתי שאלות בשבילך הראשונה היא איך משפיעים מזלות השמש הירח והאופק על האישיות של האדם או בכל נושא אחר שקשור לאדם (כמו זוגיות לדוגמה) והשאלה השנייה שרציתי לשאול היא לאיזה אסטרולוג ידוע יש מערך כוכבים דומה לשלי ומה זה אומר עליי נ.ב אני יודע ששאלתי ארבע שאלות אבל אפשר להתייחס אליהם כשני שאלות עם סעיפים ;-)

על תפקידים ותפקודים

האופק - מייצג את הפרזנטציה שלנו כלפי העולם, ואת מה שאנחנו מראים כלפי חוץ. שליט האופק יראה היכן זה יתבטא בצורה החזקה ביותר. השמש - מייצגת את ה`אני האמיתי` שלנו. הזויות שלה עם כוכבים אחרים יראו על הדיאלוג שלנו עם חלקים אחרים באישיות. השמש מייצגת גם את דמות האב. הירח - מייצג את התחברות ה`אני` שמייצגת השמש עם העולם. כמו שלירח אין אור משלו, והוא מקרין את אור השמש, הירח מראה על האינטרקציה השמשית בחיינו, ועל הקשר לאנשים בכלל, ולעולם החיצון. הוא גם מייצג רגשות, דמות האם, וראייה. ולגבי השאלה השניה - יש כמה אסטרולוגים עם שמש במאזניים וירח בדגים. זה מראה על שילוב מעניין של דמיון יצירתיות ואינטואיציה, ומתאים לעיסוק באסטרולוגיה.

wintermute

New member
אם ניקח אותי לדוגמא

כשהשמש שלי במזל עקרב האופק במאזניים והירח בדגים אז ``האני האמיתי`` הוא עקרב ומה שאני משדר לאחרים זה בעיקר מזל מאזניים (כלומר הצורך לשיווי משקל נפשי ורגשי?) והראייה שלי כלפי העולם והרגשות שלי מושפעים מדגים? נ.ב השמש שלי בעקרב ולא במאזניים ובכול זאת יש לי מערך כוכבים דומה לאסטרולוגים שאמרת? נ.ב.ב תודה :) -עדי-

אכן כן..

פחות או יותר - זה בדיוק העיקרון. ולגבי השאלה השניה, עדי - עכשיו זה כבר פחות דומה, אבל הרגישות עדיין שם..

wintermute

New member
לא הבנתי

מזותמרת הרגישות עדיין שם,כלומר האם מערך הכוכבים עדיין דומה?

ובכן..

אני חושב - וזו מחשבה שלי בלבד, אולי - שלצורך המקצוע הזה צריך רגישות מאוד עמוקה, הרבה מאוד אינטואיציה, אבל גם צורך שחלק מסויים יוכל גם להתבונן מהצד ולעומק, ולא להיות מעורב מדי בצורה רגשית. השמש בעקרב מעניקה אולי קצת מעורבות יתר בנושא, אבל יתכן שהאופק במאזניים מאזן את כל זה.. אבל אלו הגיגים בלבד. הכלים להבנה ולעבודה אסטרולוגית בהחלט כאן, ואם תרצה (או תרצי, לא הבנתי עם עדי הוא בן או בת..) הם בהחלט יוכלו לשמש ככלים ראויים. בהצלחה.

wintermute

New member
אני בן

ובעניין הרגישות, היא אכן קיימת (מה לעשות אני אחד שלוקח הכל ללב וקשה) אבל אני לא מעורב יתר על המידה באסטרולוגיה אני מחשיב את האסטרולוגיה כאחד מתוך מכלול הגורמים המשפיעים על האדם (אני מאמין שהאדם מושפע גם מסביבתו והחלטותיו) ייתכן וצדקת והאופק במאזניים אכן מאזן אותי בקטע הזה -עדי-

למעלה