די וי די ברכב

תקוניסט

New member
די וי די ברכב

האם זה לעניין שזה חוקי שברכב יש די וי די ? וראיתי מס נהגי משאיות שעקב נסיעתם האיטית דר להם המכשיר. מה שיכול לגרום בקלות לתאונות. אז למה זה חוקי ? לטיפולכם...!

wil

New member
זה כבר טופל

החוק בישראל קובע אאל"ט שמסך ברכב (למעט מערכת ניווט) אסור שיהיה בזווית הניתנת לצפייה ממושב הנהג, ואם הותקן כך שכן ניתן לצפייה ממושב הנהג חובה שיוחשך כאשר הרכב בתנועה. ידוע לי שמערכות מקוריות ברכבי יוקרה אכן מחשיכות את המסך כאשר הרכב מעל מהירות של 8 קמ"ש.

חדחתול

New member
אתה טועה בגדול!

התקנה מחיבת אוטובוס, באוטובוס חייב להיות וילון אחורי + משולש שלא מאפשר לנהג לראות, (גם אם ה T.V לא מחוברת). בבדיקה שערכתי אם שוטרי תנועה אין מיגבלות לרכב פרטי! חבל אולי אחרי שיהרגו מס' אנשים תכנס תקנת פניקה, אולי כדאי היום לתקן תקנה האוסרת להכניס די.וי.די לרכב בכל צורה שהיא. תקנה בלי קומבינה אסור - למה ככה כי זה מסוכן מאוד.

בר

New member
לפי החוק זה אסור לצפייה בזמן נסיעה!

לנהג כמובן,אין מניעה שיהיה DVD ליושבים האחרים במכונית. אם שוטר יראה DVD דולק ברכב כאשר הצג מול הנהג,הוא יקבל דו"ח של 500 שקלים. וזה מתכון בטוח לתאונת דרכים עקב חוסר ריכוז וחוסר תשומת לב לכביש.

תקוניסט

New member
אל תשכח את הנהגי משאיות

שהמשטרה לא מצליחה לראות אם זה דלוק או לא. ואני ראיתי מס פעמים שבתוך משאיות זה דלוק. ואז התאונות הרבה יותר קטלניות. ר"ל. וזה צריך לאסור. לטיפולכם...!

"רשיון להרוג" מישהו זוכר?

מישהו זוכר את התכנית הזאת של סאנשיין. הייתי רוצה להשיג לי מצלמה, לתעד עבריינים כאלה, ולהתלונן עליהם במשטרה.

למעלה