די וי די מת

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
די וי די מת

יש לי די וי די 711 של פיליפס בן 3 שנים בערך וכל השימוש שעשיתי בו היה בערך- צפייה בשישה סרטים ואולי עוד 10 דיסקים של מוזיקה. מה שקרה לפני שבוע זה שהדיוידי הפסיק להקרין סרטים- אחרי דקה בערך- הסרטי נתקע- מסרתי אותו לתיקון ושם אמרו לי שהלייזר "הלך" ואין טעם לתקן אותו- זה מה שגם אמרו לי בחברה. זה פשוט מדהים- המכשיר "דנדש"- כמעט ולא השתמשתי בו - מה עושים עכשיו? מה מייקר את העניין? הלייזר עצמו או ההתקנה שלו או שניהם? האם אי אפשר לשים לייזר ישן ממכשיר אחר? זה ממש מבאס אותי- זה המחיר וגם זה שאני צריכה להרוס את האחידות ולקנות עכשיו די וי די אחר שלא שייך לסט. מה אתם אומרים? אולי יש כאן טכנאי יותר זול?

Ohad18

New member
יש פה בתפוז...

פורום אודיו וקולנוע ביתי, שאל שם.

DVD חדש עולה 200 ש"ח

תיקון יעלה לך 400 ש"ח . אים כדאי לך תנסה . תנסה לנקות את העיין אולי היצתבר לך ליכלוך . עים קייסם שך אוזן . אני עשיתי את זה פעם בDVD שלי שהיפסק ליקראו דיסקים . השאלה עים יש עיין כזו מקורית שמתאימה

תיגלוש באינטרנט . במכירות .

אני קניתי אחד ב180 +40 הובלה ITT . יש לי גם LG שעלה בזמנו ביוקר . כי זה מולטיזון . חפש בווולא שופ . אוליסאל אבל יש

Ohad18

New member
כן הוא רציני, אבל ה - DVD

לא רציני בכלל, זה תלוי מה אתה מחפש

Ohad18

New member
לוידע...

מה שבטוח אני לא משתמש בצרובים, רק מקורי. מעבר לזאת אין ממש קשר בין האיכות לקריאת צרובים

ועוד איך . יש לי DVD LG

הלאוותי משכן סרט צרוב . בLG הסרט לא עבד כלהזמן ניתקע . קניתי בישביל 200 ש"ח את הDVD שקורה הרבה יותר פרמטרים . וראו איזה פלא . הסרט רץ עשר . כולל צליל ניפלא . אין כחם כבעל ניסיון .

למעלה