די.וי.די

• פותח הנושא edenx
  • פורסם בתאריך

edenx

New member
די.וי.די

אני שוקל לקנות את הדי.וי.די של אחת העונות,אבל אני לא יודע אם זה שווה את הכסף.מישהו יודע אם יש שם דברים מיוחדים או שעדיףלהישאר עם הקלטות

LLRO

New member
טוב, אז ככה...

לי אין את הדי.וי.די אז אני לא יודעת בדיוק אבל לפי מה שהבנתי יש כמה סצינות שלא היו בפרק בגלל העריכה (אני שונאת עריכה!) ומאחורי הקלעים. זה מה שאני יודעת, תשובה יותר מדויקת תוכן לקבל ממי שיש לו את הדי.וי.די

niv_204

New member
לא לא לא

הדי.וי.די של העונות מכיל רק את הפרקים!! אולי בשניים מהם יש photo gallery אבל יש שם אולי 3 תמונות וממש ממש לא שווה לקנות בשביל זה. אם אתם רוצים את ה-DVD בשביל האיכות ואריכות הימים אז שווה בהחלט אבל אין שם שום דבר מעבר לפרקים הרגילים. מה שכן שווה לקנות זה את ה-DVD של FIN - Directors´ cut - הוא מכיל הרבה דברים נוספים: קודם כל שני הפרקים מחוברים כמו סרט ויש שם עוד 20 דקות נוספות שחתכו משני הפרקים + מאחורי הקלעים של FIN אבל אם יש לכם את Fan Kit 5 של קריישן אז זה מה שמופיע שם + הדבר הכי נחמד זה שאפשר לראות את FIN תוך כדי שמיעת ההערות / מחשבות של לוסי, רוב ורנה על הפרק. זה היה מעניין...

*זינה*

New member
אפרופו קיטים... ../images/Emo8.gif

איפה אפשר להזמין אותם?? פעם היה לי את האתר והוא הלך לאיבוד ביום (המקולל) שפירמטתי את המחשב...
אז אם מישהו יודע ורוצה לשים קישור...

למעלה