די,זהו,נשבעת.ראשים אחרונים בהחלט

• פותח הנושא radm
  • פורסם בתאריך

radm

New member
די,זהו,נשבעת.ראשים אחרונים בהחלט

סדרה של נסיונות מבוססים על אותו הראש(כמו שרואים בעצם.. אבל יש שנויים ניואנסיים),מחר אתחיל להתמודד עם אוזן. ומבקשת לדעת אם המפרט לרכיבי המחשב שבחרתי נראה לכם,אם יש השגות אשמח לדעת, מפרט - כרטיס גרפי- GeForce-2-MX-400 card with a T&L engine מעבד- (AMD ATHLON XP-1500+ (1.33Ghz זיכרון- 512 מ"ב DDR PC2100 לוח אם - ג´יגהבייט שנקרא 7VTX-E. תודה.

radm

New member
בעיצוב הפנים הזה צריך חלוקות נוספות

בצדדים,בכל הטסטים יש עדיין הרבה מאוד על מה לעבוד,אבל מהעיסוק בהם רכשתי הרבה פרקטיקה וחושבת שאגש נבון יותר למודלים הבאים.

radm

New member
ועל הקובץ הנ"ל צביעה בפוטושופ

פושטית וזריזה,יצאה לי מאוד סטנדרטית לתלת,אבל חשוב לי גם להשיג מיומנויות כאלה

ejay

New member
מודלים יפים מאד

עם נטיה קלה לפני שטח חלקים מדי- קצת חסר הניגוד בין מעברים חדים לרכים. אבל כאמור- מרשים. (כנ´ל לגבי ההספק..איך את עושה את זה?)

radm

New member
תודה ejay על ההערה,חושבת שמקבילה

את אופן העבודה שלי לאופן הציור שהומלץ אצל sijun(משטחים גדולים בהתחלה, ירידה לפרטים אח"כ),עוד לא בשלה לכך,אבל הפנים צריכים עכשיו לקבל פרטים ספציפיים יותר,שרירים,שקערויות וקמרוריות.וטיפול נכון יותר במה שכבר יש.חייבת לנוח עכשיו מהעיסוק בכך אבל אשמור את המלצתך בראש להמשך. ובאשר להספק? יש עוד כמה שלא העליתי.הם פשוט mesh אחד שאני משחקת איתו,בעצם הmesh מתחילת השבוע.אני לא עובדת זריז.פשוט חורשת... אה..ואני ב"חופש" כרגע, ו..קרה שישבתי (עם הפסקות לשוטטות באינטרנט,למטבח וכו)על המחשב למעלה מיממה.

eldarinn

New member
על המודלים אני לא מגיב...

כי דעתי ידועה
לגבי המחשב נשמע סביר בהחלט, מניח שעל כל מקרה יותר טוב ממה שיש לך כרגע אז בהחלט תחושי בהבדל. הייתי משקיע עוד קצת ל GEFORCE 3 אבל גם מה שלקחת בהחלט סביר.

preacher

New member
אם כבר דיוני חומרה

אני חושב על קניית מחשב, האם יש הבדלי תאימות ב 3ds max בין פנטיום 3, 4, ו-AMD אתלון? כלומר יש מעבד מסוג מסוים שמקס נבנתה באופטימיזציה בשבילו?

Gorgon

New member
אני עייף

אז אני אקצר. ראש-נחמד מאוד
בהצלחה על האוזן. בקשר לAMD עדיפ לך DUAL MP אם כבר, או עדיף XP (1.53) +1800 אישית שמעתי שג´יגהבייט הוא ממש גרוע, ואיש הHARDWARE של 3dluvr.com אמר לי שזה שזה כרטיס שנוא עליו (העיסוק שלו, אז הוא באמת יודע על מה הוא מדבר). דרך אגב, קניה בחול, היא 50% יותר זולה (לפחות) והחלקים חדשים יותר...אך העניין היחידי הוא אחריות. ודבר אחרון...מאוררים, הAMD ידוע בחימום יתר שלו, אז אם המאורר עליו (HEAT SINK) מתקלקל, הלך לך גם הAMD והMOTHER BOARD. ודבר אחרון אחרון...תהיי 100% בטוחה שהCASE הוא MIN 350V.

Gorgon

New member
3DSMAX היא תוכנה...

ומרבית התוכנות מאפשרות שימוש בכל מעבד, אבל AMD ממצתת את מלוא הכוח ביחס לCELERON וPENT4. דרך אגב, קשה להשוות את המהירות של AMD לPENT4, הAMD כל כך מהיר, זה לא מצחיק

eltriuqS

New member
בנוגע למעבדים

3DSTUDIO מותאמת למעבד פנטיום 3 (אם אתם משתמשים בתוכנה ויש לכם פנטיום 3 או פנטיום 4 או את´לון (לא יודע לגבי סלרון) אז כדאי לכם להתקין את השיפור ההוא אם עדיין לא התקנתם. מדובר בתיקיה בשם pentium3 בתיקיה של המקס והנושא מתואר באחד מקבצי ה txt בתיקיה של המקס.) בנוסף לכך, ניתן להוריד שיפור של המקס לפנטיום 4 מהאתר הרשמי ונאמר שהוא משפר את הביצועים ב20-25 אחוז. עכשיו הקטע הוא שמעבד אתלון באותה מהירות שעון יבצע לא פחות טוב מפנטיום 4 עם השיפור הזה, ומחירו יחסית לפנטיום 4 באותה מהירות שעון הוא הרבה יותר נמוך אז נכון, הוא מתחמם יותר מפנטיום 4 אבל לא עד כדי שריפת המעבד ולוח האם (דבר שיקרה רק במקרה החמור ביותר שבו צלעות הקירור של המעבד יפלו או משהו, אבל לא שמעתי שדבר כזה קרה למישהו לא בכוונה) אז לסיכום, המעבד אתלון עדיף בהחלט על הפנטיום 4 היקר, בנוסף לאפשרות בו ללכת על שני מעבדים במקביל, דבר שטוב במיוחד לתוכנות כמו מקס.

eltriuqS

New member
עוד משהו

ה +athlon xp 1800 הוא מעבד מהיר, אין ספק, אבל השאלה היא האם המחיר שלו מצדיק את ההפרש הלא-עד-כדי-כך בביצועים. הבחירה שלך במעבד הלא הכי מהיר היא נבונה, אבל לדעתי ה +athlon xp 1600 הוא בחירה אופטימלית בין ביצועים למחיר בנוגע לכרטיס מסך, את צריכה לברר מה יותר זול : geforce 2 ultra או geforce3 ti200. יש להם פחות או יותר אותם ביצועים ולגיפורס 3 יש יותר גימיקים (בעקר עבור משחקים חדשים, ככל הידוע לי, שמקס לא ימצא להם שימוש). ישנן גם חברות אחרות כמובן אבל אולי הכי טוב זה ללכת עם הזרם. nVidia היא חברה טובה מאוד ואין סיבה (אולי חוץ ממחיר) לא לקנות ממנה. הערה: לא כדאי לקנות גיפורס 3 "רגיל". דגמי הטיטניום שלו עדיפים.

radm

New member
תודה רבה על העצות ,תקציבי אכן

מוגבל והבחירות היו בהתאם.אני כלל לא בעניין משחקים,צריכה לעבודה כבדה בתלת(היום לא יכולה למדל יותר מראש בלי שמקס יתעלף, שלא לדבר על טקסטורות ושאר כל טוב )לא רוצה להקפיץ ההודעה שוב, אבל אם לא ג´יגהבייט אז מה במקום(במחיר דומה)?

Gorgon

New member
תודה על המידע

לMAX יש את האפשרות לשיפור הPENT3 אפילו שלא שמעתי מישהו שעשה זאת, אך MAX לא נבנה מותאם במיוחד למעבד מסוים, אני ישאל כמה אנשים אם הם משתמשים בDLLS הללו... הבאתי דוגמה קיצונית למאורר, אבל הדברים הללו קורים באותה תכיפות ש HDDS מתים, ורק בחודש האחרון אני שמעתי מ4 אנשים שהדיסקים קשיחים שלהם מתו... AMD הוא בהחלט קניה כדאית, אבל אני עדיין בטוח שהחום עלול לגרום לבעיות. +XP-1800 לפי הבנתי היא טכנולוגיה חדישה, אז הבאתי את הדוגמה למעבד המהיר ביותר, אך כל הנקודות שלך בהחלט מוצדקות. במיוחד הGFORCE, אבל תזכרי, הRAM הוא החשוב ביותר כשאת מרנדרת. בקשר לGIGA, אני לא בטוח, ASUS זו קנייה בטוחה אך ABIT גם מצוין...אני קצת חלוד אז אני לא כל כך מתמצא במחירים.

hazgul

New member
בקשר לסדרת ה XP

החדשה של AMD, הסדרה החדשה משתמשת בליבה החדשה Palomino אשר בה מותקנת דיודה טרמלית (Thermal Diode), אשר אמורה להפסיק את פעולת המעבד במקרה של חימום יתר. בקשר למידת יעילותה, אני לא יודע, אבל יש סיכוי שהחימום מהיר מדי והדיודה לא מספיקה להכנס לפעולה. אז קורה שרשרת אירועים טרגיים שיכולה להסתיים בכוויות מדרגה שלישית, חיסול (השמדה, קטילה, הרס, מה שתרצו) מוחלט של המעבד וככל הנראה גם של הלוח והמארז, שריפת ביתכם ותביעות ענק נגד AMD. מה שבטוח, הדיודה של הפנט 4 פועלת יותר טוב. אבל אני עדיין חושב שאתלון אוכל את פנטיום בלי מלחל, פלפל, אורגנו וזעפרן.
האזגול

kizzi

New member
באיזו טכניקה בנית את הראש הזה?

הנה הראש הראשון שלי, לא קונבנציונלי, אבל ירקתי דם לייצר אותו. האמת היא שאין לי שליטה מספיק טובה כדי לעשות בדיוק את מה שאני צריך ונראה לי שאת נראית לי מקצוענית ואשמח לדעת יותר (את הראש הזה עשיתי עם Form-Z) תודה

eldarinn

New member
ברוך הבא! ../images/Emo42.gif

FORM Z....ומכאן שאתה עובד על מקינטוש? (ניחוש פרוע)

kizzi

New member
לא ולא - פי סי מספיק בהחלט

האם Form-Z תוכנה מוכרת? או שמא אני במיעוט...

למעלה