די זה כבר לא נורמאלי הקטע הזה

גלית 1967

New member
די זה כבר לא נורמאלי הקטע הזה

של להתעורר כמו התינוק של גרבר כמעט כל שעתים-להיות ערה חצי שעה ולהכנס שוב למיטה לישון.
אני בקושי יכולה לנהוג-אתמול נהגתי מראש העין לאבן יהודה אחרי העבודה עם גפוררים בעינים.
לא רק זה אלא בימים האחרונים הרגל שלי " על הפנים" בקושי הצלחתי להגיע לשדם ועוד יותר לחזור אך לא היתה לי ברירה היה לי תור לרופאה.
חזרתי מוטשת אז החלטתי להכנס למיטה מוקדם חשבתי שארדם ומקסימום אתחיל את הלילה מוקדם-אז חשבתיהרגל כואבתי בשכיבה ככה שאני לא יכולה להרדם-טיפות של טרמדקס הזיזו לי את הקשקש-70 במספר....
בגלל שאזל לי הרוקסט פלוס=שהוא גם לא משהו לא תאמינו מה לקחתי-קולדקס-2 ביחד-זה נגד כאבים מה כבר יכול להיות?
היתי במרפאת כאב הרופא שם היה סוג של צלחת מעופפת ששלח אותי לעשות רפלקסולוגיה-עד שהסברתי לו שחצי שנה אני לא ישנה לילה אחד רצוף-ושאני עושה כבר דיקור ושיצאצו.
אז הוא צלצל לאיזה קלוד ללוש{צרפתי} ונאם לו והחליט שהוא מנסה לתת לי פרדניזון 80 מ"ג ליומים ולרדת במינון לשבועים-למרות שאני מכירה את המגרעות והגועל של התרופה הזו ממש לא כפת לי.אני פשוט שבורה כבר נפשית מחסור השינה זה.

ותגידו מה זו הקומה הזו שנפלה על הפורום-זהו? לאף אחד לא כואב יותר? רק אני שנארתי לבד באור עם המזגן באמצע הלילה?

bimbo.

New member
גלית יקירתי,

כואב גם כואב

אין מקום בגוף שאינו כואב:
נוירופתיה, פיברומיאלגיה, שברים בעמוד השדרה, אבנים בכליות,
ועוד ועוד.
הכאבים הקשים בכף היד (אני מקלידה ביד אחת) - מסתבר שאיזה
גיד התעמת עם איזה עצב והם נלחמים ביניהם על חשבוני.
בקרוב יהיה ניתוח, ואני מקווה שלפחות מהצרה הזו אתפטר.

כך שאת לא לבד, ואני מבינה ללבך היטב. גם לי יש כאבים שמתגברים
בזמן שכיבה, ואני כמעט לא ישנה.
בנוסף יש לי גם רגישות לכל מיני משככים, ולאחרונה קיבלתי גאבאפנטין,
והוא מקל עלי קצת.

שפכתי קצת את הלב? אני מקווה שאני לא מעיקה על אף אחד. אבל לי
זה עשה טוב

המון בריאות לכולכם

כואב בטח שכואב

כואב בטח שכואב,מה נעשה
כבר איין לי כח לקטר......

רק מלקטר כואב לי.

תרגישי טוב יקרה רק בריאות אור.

קודם כל, את צודקת...

מה זאת הדממה הזאת של הפורום?
לא ברור.
חברים, אתם מוזמנים להעלות כאן דברים גם אם אינם דווקא כאבים ישירות.

שיר חדש שקראתם, או ששמעתם ברדיו, ספר, הצגה שראיתם, כל מה שיכול לעניין את כולם, לדעתכם.
המטרה של הפורום, כאמור היא להיות תמיכה וגם סוג של מועדון חברתי לאנשים שיש להם בעיה כזאת או אחרת שעניינה כאב.

אז.. השתמשו בו. זכרו, אם כל אחד יאמר - לא נעים לי להטריח בכאבים שלי, ולכן לא כותב - הפורום פשוט לא יחיה. וחבל.

ועכשיו למה שיש לי לומר עלייך

ראשית, הפרדניזון הוא ממש ל אופציה רעה. יכולה לומר לך שאצלי הוא חולל (ומחולל בכל פעם מחדש) פלאים. וצריך מאוד מאוד לנצל את זה.
למרות תופעות הלוואי, למרות האיכסה הכללית , למרות למרות ולמרות.
הוא יכול לתת תקופה טובה של שקט.

ואני מבינה לגמרי את חוסר השינה. אני חיה אתו כבר כמה שנים טובות. אני מודה, זה יותר שובר מאשר הככאב הפיזי.
אבל.. זה מה שיש לנו, ולכן צריך לנצח . את יכולה לעשות לעצמך הפסקות שינה באמצע היום?
אולי את צריכה לארגן לך את היום ככה שלא תעשי רצף של דברים בחוץ, אלא תבני אותו ככה שאחרי כל X פעילויות תבואי הביתה, תנוחי או תישני שעה-שעתיים, ואז. תמשיכי הלאה.

אחד הדברים החשובים ביותר שיש לנו בתוך הדבר הזה שנקרא מחלת כאב, הוא לדעת לנהל אותה, ולא שהיא תנהל אותנו . ולחק מזה, עם כל הפרדוקס, הוא להתאים את הפעילות שלנו ואת סדר היום שלנו ליכולות החדשות של הגוף.
ואת זה אף אחד לא יוכל לייעץ לנו. רק אנחנו מכירים אותנו ואת היכולות שלנו, וצריך ללמוד לעצור רגע לפני שזה יותר מדיי בשביל הגוף, וצריך לדעת לארגן לו את שעות השינה בדיוק באופן שבו הוא מסוגל לישון. אחרת , זה לא יוביל להצלחות אלא רק באמת לעייפות גורפת.

גלית 1967

New member
אני מכירה את הפרדניזון לצערי טוב והמזל

שהפעם זה קורס של שבועיים.
כבר לא מעניין אותי כמה משקל אעלה בשבועים האלו אני רק רוצה לישון כמו שצריך-ולמרות שהרופאה אמרה לי להתחיל ממחר בבוקר 80 מ"ג לא התאפקתי ולקחתי עכשיו 20 מ"ג-מקסימום אני אבריק את הבית בלילה

לצערי אני עובדת מ8 עד 16 אומנם במרפאה וניסתי ללכת לנוח פעם אחת על אחת מיטות הרופאים וזה לא ממש היה נוח-והלחץ הזה שזה בזמן העבודה לא עשה לי טוב למרות שיש הבנה מצד הבוס שלי.
הלישון אצלי כמה שעות טובות הפך חלום רחוק
נראה מה יהיה עם הפרדיזון מקסימום אני נרשמת לאוליפידה

למעלה