די!!!!זה כבר מ מ ש מוגזם!!!

פודה

New member
די!!!!זה כבר מ מ ש מוגזם!!!

אני דרה ברחוב אהוד, בחלק הצפוני ביותר שלו, לא שבוע שעבר בעת הליכת ערב נעימה התנפלו עלי ארבעה כלבים, ואני, שלא פוחדת מכלבים הצלחתי תודה לאל להמשיך וללכת, תוהה לעצמי מה היה קורה לו היה זה ילד.... אתמול בשעות הבוקר, אני, בעלי וארבעת אחייני היינו עדים למקרה מזעזע של התנפלות של שלושה-ארבעה כלבים (אותם כלבים!) על חתולה באמצע הכביש, קריעתה לגזרים עד מותה האכזרי. זה לא שאני לא יודעת למה כלבים מסוגלים, אבל אם הבעלים היו טורחים לקשור את הכלבים לא היינו צריכים להיות עדים לדבר המזעזע הזה!!!!! מישהי שלאחר מכן לקחה לפחות שניים מהכלבים לביתה עצרה שם וסילקה גם את הגופה של החתולה לצד הרחוב, מה שלדעתי לא מספיק: היית צריכה לקבור אותה גבירתי שלפחות לא תסריח, אם את לא אחראית מספיק לקשור את כלבייך!!! בושה!!!!

nhtbh1

New member
../images/Emo107.gifאנחנו מצטרפים

בתחילת רחוב יהודה עומד לו כל בוקר כלב קטן, שחור ולבן ונובח ורודף אחרי כל מי שהולך ברחוב. הדבר אולי מצחיק, אבל כשילד קטן הולך לגן שלו שנמצא בקצה הרחוב, עם אחיו הגדול ז ה ל א מ צ ח י ק ! אני רוצה לציין שבני הקטן מבועת מהכלבלב הזה מה לעשות?

תושבת 1

New member
תגובתי

גברת פודה היקרה מבלי לבדוק דברים הינך מטיחה אשמה ומתנשא בצורה לא יפה . אני המישהי שהיתה עדה כמוך למקרה המזעזע עם הכלבים התוקפנים והחתולה. לידיעתך: הגעתי למקום רגעים מספר לאחר שהכלבים תקפו את החתולה המסכנה. הייתי מזועזעת בדיוק כמוך ואם לא יותר הכלבים אינם שייכים לי והם הגיעו מהבית הראשון מרחוב נחל מודיעין. עצרתי את מכוניתי ויצאתי במהירות ע"מ להרחיק את הכלבים ולנסות להציל את החתולה המסכנה, הכלבים אכן הסתלקו לביתם אך לצערי החתולה גססה.הוצאתי אותה מהכביש במחשבה שאולי תתאושש אך לאחר דקות מספר ראיתי שמתה.ואכן קברתי אותה. עובדה שאינך מריחה כל ריח ועבר כבר שבוע. אני מתפלאת שיש לך את החוצפה לבוא לבקר את הנושא וזאת מבלי שטרחת אפילו לצאת ולעזור לי או לחתולה, ובנוסף את מטיחה אשמות שווא במי שנהגה בצורה הכי אנושית וזאת בלי לבדוק את הפרטים האמיתיים שהכלבים אינם שלי. אין ספק ואני מצטרפת אליך בבקשה לבעלי הכלבים לסגור אותם בביתם ולהפסיק לשחררם לחופשי לבד דבר המהווה איום לאנשים ברחוב ולהטרדת הכלבים הסגורים.

פודה

New member
במו עיני ראיתי

אותך מכניסה את הכלבים למקומם. בכל אופן; אם כך הסיפור, קבלי את התנצלותי העמוקה אכן עשית מחווה אנושית ממדרגה ראשונה (הקדמת אותנו רק במעט) ועדיין לטעמי, עצם התקרית הזו, מעידה כמה מסוכנים הכלבים המשוחררים ואני לא מבינה למה ממתינים? שאיזה ילד יפגע לא עלינו?!

תושבת 1

New member
../images/Emo31.gifבואי ואסביר לך מה ראית

ולא הבנת נכון .הכלבים שהרגו את החתולה המסכנה גורשו לביתם על ידי ואני עליתי לביתי לשטוף ידיים מאחר שהרמתי את החתולה בעודה מדממת היתי נסערת ביותר ולכן הכלבים שלי ניצלו את ההיזדמנות שלא סגרתי היטב את שער הכניסה וברחו ורצו למקום האירוע שאותו ראו גם הם מהחצר ולאחר מיכן ראית אותי מכניסה אותם חזרה אך לא הם שעשו המעשה . שכן שראה את כל האירוע בא לקראתי לשאול לשלומי ואף העריך את הטיפול שלי בחתולה מבלי להיגעל ולהסס כלל . אני על הכלבים שלי שומרת

פודה

New member
דברי נכתבו בלהט הרגע

אני שוב מצטערת על מילותיי, שהיו מכוונות לעצם המעשה הנפשע של שחרורו כלבים על ידי בעליהם ביישוב. ברצוני לשבח אותך על מעשייך ועל חוסר ההיסוס שבעצם טיפולך בחתולה המסכנה

למעלה