די חדש בפורום הזה

gillll

New member
די חדש בפורום הזה

טוב........... הוא חדש באופן אבסולוטי למי שהיה פה עוד בזמן IOL.
אחלה פורום (אני חושב שאפשר לצרפו לפילוסופיה אם כי בטוחני שהרבה לא יסכימו) עלעלתי טיפה ופשוט משהוא קטן סייפר זה מצפין קוד לא? כמו כן למען הTHREAD. משפטי מחץ של הסרט. do you think that me being strong in here has anything to do with my muscles in this place don't think you are know you are There is no spoon look at all those poeple living out their lives obliviously buckle up your sit belt dorothy cause kensas is going bye bye ואני בטוח שיש עוד.

Free Smile

New member
הכל יחסי ../images/Emo13.gif

אם חדש בשבילך זה אומר שגם ארועי ה11 בספטמבר 2001 עדיין טרי, אז הפורום חדש, אם לא - אז הרי שהפורום הוקם בסביבות אותה תקופה למיטב זכרוני... אם כבר הזכרת פילוסופיה, יצא לך לצפות בסרטון PHILOSOPHY & THE MATRIX? יצא בגירסת הULTIMATE DVD COLLECTION של הסדרה, די מענין לחובבי חוג הפילוסופיה והסרט כאחד. מה גם שספקני אם נמצא באוניברסיטאות הפופולריות חוג פילו' שלא יזכיר את הסרט מתישהו. ברוך הבא לנבוכדנצר

gillll

New member
לא לא יצא

תודה על ההצעה. אני רואה ששכחו שהפורום ע"ש הסרט ?
אוקיי שאלת טריוויה. מישהוא יכול לרשום בתכלס מה קורה כאשר נאו לוקח את הכחולה ? ועד כמובן שמוצאים אותו.

כשאני חושב על זה

הגלולה משנה את האותות החשמליים שהגו מוציא ולפי זה הם מאתרים אותו, מה שמוביל להתקף לב של ניאו, כי הרי הלב פועל לפי אותות חשמליים, ובעיקר הקצב שלו (התיאום בין החדרים) נשלט ע"י אותו זרם חשמלי. אם הזרם משובש, זה עלול לגרום לאי ספיקת לב - החדרים לא מתואמים, הלב לא פועל בצורה יעילה. תודה על השאלה, זה נתן לי כמה דקות של מחשבה...... :))

gillll

New member
אוקיי אבל איך הם מוצאים אותו :)

למה יש את הטלפון שמצלצל רנדומאלית בהתחלה ?

0Pandemonium0

New member
הדרך שבה מורפיאוס מצא את ניאו לא

קשורה לגלולה הכחולה. אני מניח שהוא ודאי שמע עליו, בתור קולגה, והחליט לבדוק. שאלת את עצמך פעם איך מאתרים אנשים שאפשר לשחרר מהמטריקס? הכי קל למצוא את אלה שמתנגדים לממסד ולמערכת, ואחד מהם הוא ניאו. יכול להיות שמורפיאוס אפילו ראה את המשמעות הנבואית שבשם שלו: neo הוא "חדש" בלטינית, וגם שיכול אותיות של one. בקשר לגלולה, תודה ל"הם קוראים לי", בהחלט ענית גם לי על שאלה. אני יודע שהגלולה משבשבת את האותות החשמליים בגוף, כי מורפיאוס אמר את זה, אבל מאז ומתמיד כל קטע ההוצאה של ניאו אל מחוץ למטריקס נראה לי מוזר. עם המראה המשתנה, דום הלב וכו'. מישהו יודע מה העניין שם באמת?

gillll

New member
ככה

צריך לגלות איפה הוא מחוץ למטריקס ובתוכה ולקשר את רוחו לגופו. הגלולה יוצרת דפוסי אנרגיה שגורמים להתקף לב שמאפשר את מציאתו ע"י הספינה בחוץ (בשדות) אולם עדיין אין קשר בין גופו לרוחו הם לא יודעים איפה ניאו במטריקס. עכשיו מתחיל הבלגאן הטלפון נועד לקישור הרוח לגוף ע"י זה שמטלפנים למטריקס למספר מסוים והספינה בצד שני יודעת את הצירוף ואז הם יודעים איפה הם במטריקס ומצד שני הספינה כבר יודעת איפה גופו הפיסי של ניאו ואז כאשר מורפיאוס אומר עכשיו לטנק, הספינה בחוץ שיודעת עכשיו איפה ניאו בשני המישורים משתלטת על אותו תא של ניאו וניאו במקביל כבר עם כמעט FLAT LINE והם מעירים אותו.

gillll

New member
המראה .........

זה תחילת ההתנתקות ואם ראית WORLD RECORD זה בא לכל אחד אחרת

למעלה