די חדש פה אבל יש לי סתם סקר..כנסו..

SHARON 103

New member
די חדש פה אבל יש לי סתם סקר..כנסו..

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? אבטיח או ארטיק? בשר או חלב? תל אביב או אילת? לחם או לחמנייה? טונה או סלמון? שוקולד או במבה? ארוחת בוקר מועדפת: תוכנית טלוויזיה מועדפת : תחנת רדיו מועדפת: וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון? ביי, תהנו וסתם שתדעו, רוב השאלות שאני כותב על אוכל כי אני רעב... ביי אני הולך לאכול....

תשובות

בורגר ראנץ' ארטיק בשר אילת לחמניה סלמון שוקולד ארוחת בוקר:: קורנפלקס תוכנית טלויזיה: 24 תחנת רדיו: 99 אף אם

אני בדיוק כמוך רק 2 שינויים

במקום סלמון אני מעדיף טונה ותוכנית טלויזיה: סקס והעיר הגדולה, ניקיטה, אקזיט, משחק החיים, אחיות אממממממ יש עוד כמה תוכניות שכרגע לא עולות לי

תשובות...

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? אף אחד אבטיח או ארטיק? ארטיק בשר או חלב?חלב תל אביב או אילת?טבריה >כינרת
< לחם או לחמנייה?לחם טונה או סלמון?איכס שוקולד או במבה?שוקולד ארוחת בוקר מועדפת:כלום תוכנית טלוויזיה מועדפת:סקס והעיר הגדולה תחנת רדיו מועדפת:גלגל"צ וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון?שה הבאה?! חחחח זו תיהיה שנה שלישית כבר ...תקשורת וחברה...

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? מקדונלד'ס רולזזזזזזזזזזזזזזז אבטיח או ארטיק? אבטיח
בשר או חלב? גם וגם! חחח. סתם! למרות שאני לא שומרת מסורת! ממש ממש ממש לא! אמממ....בשר! איזה סטייק איכותי ועסיסי! יאמיייייייייי תל אביב או אילת? ניו יורק!
לחם או לחמנייה? לחם! טונה או סלמון? שום דבר
שוקולד או במבה? שוקולד ובמבה! לא ביחד!!!!!!!!! אולי שוקולד יותר!!! ארוחת בוקר מועדפת: קורנפלקס בבית! ובבתי מלון סלט ירקות וחביתה! וכל מני קישקושים אחרים... תוכנית טלוויזיה מועדפת : המורדים, קטנטנות (היה) ו....נני ויש עוד... תחנת רדיו מועדפת: יש מלאאאא וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון?לא עולה לתיכון...

O Boy

New member
& me...

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? עובד בברגר, מעדיף מקדונלד'ס אבטיח או ארטיק? ארטיק בשר או חלב? בשר תל אביב או אילת? אילת, מתגעגעעע לחם או לחמנייה? לחמניה טונה או סלמון? בעעע שניהם (והריח - אוף איזה ריח) שוקולד או במבה? במבה ארוחת בוקר מועדפת: כוס חלב, פיתה עם גבינה לבנה/צהובה ופרי (לא הארוחה המעודפת אבל זה מה שאני אוכל בבוקר כרגע) תוכנית טלוויזיה מועדפת : יש הרבה, אבל בגדול ערוץ 3 תחנת רדיו מועדפת: לא שומע רדיו, אבל אם כבר אז 100FM אולי... וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון? שנה הבאה אני ב-4 מגמות ושנה לאחר מכן בוחרים אחת מתוך ה-4... אז לא יודע כרגע, סורי

O Boy

New member
ועוד משהו לפני שאני אשכח...

בארוחת בוקר: כוס מיץ תפוזים טבעי. לא שזה עקרוני, חחח...

שחוט../images/Emo35.gif ממתי שוחטים תפוזים../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

חיחיחיחחיחיחיחיחי אני צוחק איתך.. לא משנה.. בקיצור - רושמים סחוט עם ס' עם ש' זה לשחוט.. כמו לשחוט פרות.. u know..
אל תעלבי או משהו כזה..

cutey

New member
טוב..../images/Emo176.gif

יש לי תשובה אחת לשאלות בורגראנץ'-במבה.- זה הכל תלוי במצב רוח,במקום-לפחות אצלי זה ככה. ארוחת בוקר מועדפת:בשר,עם סלט ועוף עסיסי,ולקינוח, סלמון מעושן. חח..סתתם-ביצה מקושקשת עם סלט גדול. תוכנית טלויזיה מועדפת: חברים,הסימפסונים,אי הפיתויים,משחק החיים,תשוקות(חח),סקס והעיר הגדולה. תחנת רדיו מועדפת: 106.0-אשל הנשיא. איזה מקצוע אני מגבירה:אין לי מושג,יש לי עוד שנה לחשוב על זה..אולי כימיה.

coolel

New member
תשובות

בורגר ראנץ' בשר תל אביב לחמנייה טונה(לא אוהב סלמון) שוקולד ובמבה דווקא הולך מצויין ביחד.... ארוחת בוקר: קורנפלקס, או סתם חתיכת עוגה - אין לי זמן ליותר מזה טלוויזיה: אלי מקביל, סקס והעיר(שניהם בערוץ 3 מהתחלה ובערוץ 2 בקרוב בעונות חדשות אי חושב), מכשופות, תהרוג אותי וזהו, חברים, דרכים נסתרות, פסדינה(נגמר כבר אבל אהבתי), ובעצם הכל בערוץ 3.... תחנת רדיו: לא שומע שנההבאה - מגמת "הנדסת תכנה"-במילים יפות תכנות(מחשבים) כך שמוגבר זה מחשבים+פיזיקה

שלי :)

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס?שום דבר :) אבטיח או ארטיק?אבטיחחח בשר או חלב?בשששרררר תל אביב או אילת?אילת... לחם או לחמנייה?לחם.... טונה או סלמון?לא אוהבת דגים :) שוקולד או במבה?שוקולד ארוחת בוקר מועדפת: תוכנית טלוויזיה מועדפת :חברים,אי אר, רפואה שלמה תחנת רדיו מועדפת:רדיו B U 99 fm וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון? פייי...אני עושה 43 יחידות סה"כ,הכל מוגבר...לא מספיק????

Adi15

New member
../images/Emo41.gifגמני....../images/Emo41.gif

מקדונלד'ס
אבטיח
בשר
תל אביב
לחמנייה
בעעעע
שוקולד ארוח בוקר מועדפת: ביצת עין ולימונדה... תחנת רדיו: גלגלגלגלגלגלגלגלגלצ!!!! ואין לי מושג איזה מקצוע אני מגבירה אבל שלא יהיה הומני ושלא יהיה ריאלי.. פחחחחחחחח
ב ת י א ב ו ן

ילדת גן

New member
תשובות שלי!!

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? אבטיח או ארטיק? ארטיק בשר או חלב? שניהם ביחד תל אביב או אילת? תל אביב לחם או לחמנייה? בגט טונה או סלמון? לא זה ולא זה..... שוקולד או במבה? שוקולד (השחר שולט) ארוחת בוקר מועדפת: כלום תוכנית טלוויזיה מועדפת: משחק החיים תחנת רדיו מועדפת: ביו 99 אף אם, אבל אני לא כל כך שומעת מוזיקה... רק לפעמים באוטו. איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון? אני הולכת למגמת גרפיקה...

Finix7

New member
תשובות..

בורגר ראנץ'\ ברגר קינג \ מקדונלד'ס? מקדונלד'ס, אבל גם בורגר ראנץ' לא רעים. אבטיח או ארטיק? אבטיח בשר או חלב? בשר וחלב..ביחד.. תל אביב או אילת? אילת!!!!! לחם או לחמנייה? לחמניה..עם שומשום חחח... טונה או סלמון? טונה שוקולד או במבה? שוקולד ארוחת בוקר מועדפת: חביתה עם סלט וגבינות ופסטרמה וזה.. כמו בבתי מלון תוכנית טלוויזיה מועדפת : יש הרבה.. חוק וסדר, חברים, בנות בראון, ועוד כמה.. תחנת רדיו מועדפת: מיקס 104.5 וסתם שאלה שמעניינת אותי, איזה מקצוע אתם מגבירים שנה הבאה בתיכון? אני עולה לי"א, ומגבירה ביולוגיה וג"ג..

למעלה