די חשוב!

celecte

New member
די חשוב!

קודם כל שלום לכולם! איך עבר לכם השבוע? ואיך אתם חושבים שיעבור לכם השבוע הבא ( כשהעונה הרביעית נגמרת)? רציתי לספר לכם שני דברים : האחד אתם יודעים שמתאריך ה- 23.2.2002 זה יוצא יום שבת מדשעה 11 בבוקר תשודר העונה הרביעית מההתחלה (שני פרקים כל יום שבת). אני חושבת שאם כבר הם משדרים את העונה הרביעית מההתחלה אז למה לא לשדר מהעונה הראשונה. הדבר השני הוא- יש אתר שנקרא www.chiki-plus.up.co.il שטוען שבצא´ט של האתר יהיה אפשר לדבר עם ג´יזה . אז לכל המעוניינים ( אני לא יודעת באיזה שעה כי לא התעמקתי בקריאת כל ההסבר) תיכנסו. celeste.

Rotem Lisa

New member
הייו´ששש ~-*

השבוע עבר עליי בכאב ראש נוראי
.. ואיך אני אחשוב כשתגמר העונה הכי יפה שראיתי ?!.. אמממ.. עצובה, אלא מה (ואל תחשבי שאני כועסת עלייך או משו כזה
) ?
דונט גווווווו, פרידי עווננננההה
פחח.. סתם.. אבל זה באמת מעציב אותי.. ואני עוד חוזרת ב-2!!!!!! טוף, אני אקליט.. ננסה..
.. אני כועסת על ערוץ הילדים. מה זה לבחור ?!?! הא ?!?!?! הוא לא קולט שיש ילדים בביס (עזבו.. אני סתם ממציאה שמות.. ::) שעוד לומדים (אני לא לומדת יותר מ-2. אני פשוט נוסעת חזרה הביתה עם עוד 3 מושבים.. טוב, ת´אמת, אני יורדת שנייה. כלומר, המושב שלי.. אבל עד שהאוטובוס בא, והמושב הראשון בא.. זה לוקח הרבה זמן!!): ?!? כאילו.. אוףף!!!
<< לערוץ הילדים .. >> :
אממממ.. לא! למה ביום שבת ?! למה ביום שישי ??!?!? חח, סתם.. מה אכפת לי.. במילא אני לא יוצאת לטיולים - לא שאנחנו יוצאים הרבה..
יש!!! אני אוכל לראות את נאצ´ו כשהוא בא למעון.. יווופי.. |מאוהבת| \
/ ..
וואו, אני אוכל לראות שוב את העונה המדהימה שילי.. ולהקליט!!! כמובן שאני אקליט.. איך לא.. ? :\ *יש ג´וק על המסך*
פחחח.. טחחח..
צ´אט עם גיז´ה ?.. אהה.. מגניב! גראס על המידע..
טוייף.. בעע-בייו´ששש!!!
Chiquitita

Rotem Lisa

New member
אוי ../images/Emo5.gif

אני סנילית.. שוכחת אותיות.. :| זה אמור להיות - "למה לא ביום שישי ?!?!", ולא - למה ביום שישי ??!?!? :\ "." |באגית| צ´יקיטיטה
|באגית| משעמם ליייי!!!! תמרועיאניאוהבתאתכםםםםםםםםםםםםםםם
:) עזבו.. tam - tam .. לאפ יה

למעלה